İçeriğe Yönlendir

Uzaktan Kumanda Çekmediği Zaman...

Yusuf Yurttaş

Recommended Posts

Yusuf Yurttaş

Herkese iyi günler;

Ben ilginç bir şey paylaşmak istiyorum. Arabaların uzaktan kumandaları çalışmadığında daha doğrusu çekmediğinde, kafama dayayıp tekrar denediğimde bu sefer kumanda çekiyor. Bunu arkadaşımla artık bulduk gibi bir şey, nasıl oldu hatırlamıyorum ama onun arabada da denedik onda da oldu. Onun arabası megane dı. Denemek isteyenler için; önce kumandanın çektiği en uzak yeri bulun, ondan sonra biraz daha uzaklaşın sonra deneyin büyük ihtimal çalışmaz kumanda. Daha sonra da kafanıza dayayıp denerseniz çekiyor kumanda. Bu çok mu işime yarar diye düşünenler varsa, pek yaramayabilir ama ilginç geldi bana onun için paylaşmak istedim. :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Daha yükseğe kaldırdığınız için olmasın sakın :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yusuf Yurttaş

Yok gerçekten kafayla ilgili bir şey bence :) Çünkü ben 5. kattan deniyorum olmuyor :)))

Yorum bağlantısı
Emre Cetin

Anteni kırılmış radyoları bilirmisiniz hani çatal falan takarlar ucuna çeksin diye yada elle tutunca antenini çeker bırakınca cızırdamaya başlar aynı o hesap işte :)

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

beyin gücünüzü kullanıyorsunuz!!!!!!!!!!! :unsure2:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Anten kafamı oluyoruz şimdi. Kumanda deyince benim kumanda kafaları yedi bu ara. Bazen 7-8 metreden alıyor, bazen dibinden almıyor. Buna da bir kafa lazım ama ben kafa atacak gibiyim.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Küçüklüğümden beri bilirim bunu , bende denemiştim olmuştu . 93 model doğan slx de :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

illa kafa değil deri teması kurtarıyor. Lakin her zaman olmuyor

Yorum bağlantısı
Ramazan Kaya

Bunu başka bir yerdede okumuştum kafatası yuvarlak olduğu için denilmişti, hatta aracın kapılarını açmak için uzak bir yerden cep telefonu ile aracın yanındaki kişiyi arayıp kumanda düğmesine basıp kapıların açıldığınıda okumuştum bilmem ne kadar doğru..

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

illa kafa değil deri teması kurtarıyor. Lakin her zaman olmuyor

Hatta ben o zamanlar gözlerimden superman gibi lazer çıkıyor zannediyordum :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Benim ki çanak olur kesin :D Ne var ne yok piyasada açarım :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

hatta aracın kapılarını açmak için uzak bir yerden cep telefonu ile aracın yanındaki kişiyi arayıp kumanda düğmesine basıp kapıların açıldığınıda okumuştum bilmem ne kadar doğru..

Doğru duydun. Eski cep telefonları 200khz'kadar mikrofondan ses harmoniği taşıyordu. O zamanki uk'larında frekansları şimdiki gibi 433 mhz olmadığından bazı kumandalar iş görüyordu. En çok ta naylonlar :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Anahtarı kafaya dayamak derken, anahtarı mı kafaya götürüyoruz, kafayı mı anahtara? :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bir ara da GSM ile başka şehirdeki aracın kapısını açan videolar vardı.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Anahtarı kafaya dayamak derken, anahtarı mı kafaya götürüyoruz, kafayı mı anahtara? :crazy:

El hizasında zaten ama kafayı anahtara kadar götürebilecek olsa keşke :D:exc1::elveda:

Yorum bağlantısı
Serkan Önder

gayet normal bi durum insan vucudu hem iletkendir hemde insan vucudunda statik elektrik barındırır özellikle beyin bölgesi statik elektriğin yoğun olduğu kısımdır

Yorum bağlantısı
Erol KABADAYI

Newtoon, çetim yasasını bulana kadar, elindeki nesneleri kafasına yaklaştırsaydı :biggrin: ÇEKİM YASASINI bulmakta o kadar geç kalmazdı herhalde :D :D :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...