İçeriğe Yönlendir

İşte Fusionumuz Ve Çıkardığı Masraf

Guest Mert Boran
Çözüme git Kerim Bilge tarafından,

Recommended Posts

Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Herkese iyi akşamlar, :)

Sizleri Füsun ile tanıştırayım. Nam-ı diğer Fusion. Kendisini 10.10.10 tarihinde çok severek satın aldık. Aldığımız fiyat 19.000 TL. Periyodik bakımları dışında ilk masrafını dün çıkardı.

90-100 Km hıza geldiğinde titreme ve ses yapma sorunu vardı. Biz bunu bilmediğimiz için jant eğriliğine bağlıyorduk. Meğerse akis arızalanmış. Bilyenin birisi pert olmuş.Sol arka tekerde ise el freni takılı kalıyormuş. Çıkan tutar 300 TL. Sizce fiyat nasıl ? :unsure2:

2012-03-17133025.jpg

Burası işlemin yapıldığı mekan. Eskiden meşhur Fordcu Cafer'in müşterisi iken aldığımız C-Max'e bilmeden komple boyalı demesi üzerine artık buraya götürüyoruz 2 fordumuzuda. Usta zaten Tan Oto yetkili servisinden ayrılmaymış.Gerçekten yetkili servis titizliğinde çalışan bir servis.Reklama girmez umarım . :)

2012-03-17132924.jpg

Şikayetler üzerine usta ile yola çıktık. Usta teşhisi koydu ve tedaviye başladı. :moil:

2012-03-17132939.jpg

2012-03-17133007.jpg

2012-03-17141259.jpg

Bu arada kilometremiz:

2012-03-17152148.jpg

Bu ilk çıkan fatura:

2012-03-17132913.jpg

Şu da son fatura,yani ödediğimiz tutar:

2012-03-17153019.jpg

Oradan sonra geçen gün babamın konusunu açtığı göçük için kaportacıya gittik.Yarın araba bırakılacak.İşte göçük:

2012-03-17161935.jpg

İşte böyle geçti bir günümüz.Sonrasında fusionumuzu yıkamacıya götürüp bir güzel iç-dış yıkattık. :yika:

2012-03-17160830.jpg

2012-03-17163023.jpg

2012-03-17163547.jpg

2012-03-17164225.jpg

2012-03-17152201.jpg

2012-03-17164545.jpg

2012-03-17164538.jpg

Fotografların boyutunu 800x600 yapmaya çalıştım ama yükledikten sonra olmadı malesef. Kusura bakmayın lütfen. :unknw:

Tekrardan iyi akşamlar. :bye:

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Yıkandıktan sonra kendine gelmiş. :nazar:

Kazasız cezasız. :)

Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

ohhh.... Füsun size dua etmiştir bir sürü...yarasına merhem sürmüşsünüz, bir de banyosunu etmiş, e birde makyaj yaptıracakmışsınız daha ne olsun, garibim sevinip durur sabaha kadar :air_kiss:

Yorum bağlantısı
Serkan Önder

fiyat gayet iyi heleki üsta dediğiniz gibi tam usta ise

Yorum bağlantısı
Murat Altındal

fiyat bence süper, benim 5 gün önce sadece jantları düzelttirip balansta 140 tl verdiğimi düşünürsek, rakam çok iyi,

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
(düzenlendi)

Güle güle kullanın.

Düzenleme nedeni: Yanlış mesaj

tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Aks arızalı olsa, o rakamdan 3 tane gerekebilirdi, değişen aks değil, bilya. Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun. Parlaklığın sebebi her yaz el ile baba oğul uyguladığımız cila. Meguiars halt etmiş yanında. :D

Servis konusuna gelince içim rahatladı sizler öyle deyince. Usta gerçekten çok iyi. Arabanın herşeyi kayıt altına alınıyor. Ayrıca bayan bir çalışanları var. Titiz bir servis. :good1:

ohhh.... Füsun size dua etmiştir bir sürü...yarasına merhem sürmüşsünüz, bir de banyosunu etmiş, e birde makyaj yaptıracakmışsınız daha ne olsun, garibim sevinip durur sabaha kadar :air_kiss:

İnşallah öyle olur Ruhan abi. :)

Aks arızalı olsa, o rakamdan 3 tane gerekebilirdi, değişen aks değil, bilya. Geçmiş olsun.

Aks tamir edildi Çağlar Abi,fiyatı torna olarak yazıyor. Bilya ve el freni teli değişti ayrıca. Teşekkürler. :flowers:

Yorum bağlantısı
Murat Altındal
(düzenlendi)

mert boran

İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun. Parlaklığın sebebi her yaz el ile baba oğul uyguladığımız cila. Meguiars halt etmiş yanında. :D

mert uyguladığınız cilanın ismini ve kısa bir şeklilde uygulanış şeklini yazarmısın, araban çok güzel gözüktü gözüme, ben daha önce hiç cila falan yapmadım, yapmak istiyorum...

tarihinde Murat Altındal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Olacak ara sıra böyle masraflar. Güle güle kullanın bu güzel Fusi10'u. :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

mert boran

mert uyguladığınız cilanın ismini ve kısa bir şeklilde uygulanış şeklini yazarmısın, araban çok güzel gözüktü gözüme, ben daha önce hiç cila falan yapmadım, yapmak istiyorum...

Öncelikle teşekkür ederim Murat Abi.

Kullandığımız ürün genelde şu :

281920_w640_h640_lupolishcila250ml400272510.jpg

Bu ürünü bulamadığımız zaman ise MAX Teflon Polish kullanıyoruz.

Öncelikle aracımızı bir güzel yıkayıp kuruluyoruz. Tam olarak kuruduktan sonra başlıyoruz. 2 tane temiz ve yumuşak bez ihtiyacımız var. Bezin birisini cilalamak için kullanıyoruz. Yeteri kadar cilayı bezin üstüne damlatıyoruz. Uygulamak istediğimiz bölgeye dağıtıyoruz. Ama çok fazla dağıtmıyoruz. Beyaz olarak kalması gerekiyor aracın üstünde. Aynı işlemleri aracın her yerine uyguluyoruz. Araçta beyaz bir cila tabakası kalmalı. Böylelikle ilk aşama bitmiş oluyor. Bu aşamadan sonra 5 dk. bekletiyoruz aracımızı. Sonra 2. aşamaya geçiyoruz. Diğer temiz bezimizle beyaz tabakayı iyice silmeye başlıyoruz. Aracın heryerindeki tabakayı iyice sildikten sonra durum bu oluyor.

Diğer bir parlaklık kaynağımızda şu cila.Küçük çizikleri çok güzel siliyor. Hiç belli olmuyor çizikler. Ayrıca çok güzel parlatıyor aracı.

TURTLE-WAX-250gr-PARLAK-PASTA-CILA__18628697_0.jpg

Olacak ara sıra böyle masraflar. Güle güle kullanın bu güzel Fusi10'u. :)

Çok teşekkürler Ali Abi. Senin Focus'un yanında tırt ama. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Evet ona çok dikkat edilmesi lazım. Her iki cilayıda siyah aksamlara hiç sürmemeye dikkat edin. Bizim C-Max'te başımıza gelmişti. :nea:

Hatırlattığın için sağol Abi. :)

Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

O turtle wax'ı,araçtaki siyah plastik aksama sürmeye kalkmayın,sonra beyazlatıyor ve çıkartana kadar akla karayı seçersiniz...

aynı sorunu bende yaşadım, temizleme sütü ile ilk günkü gibi oluyor.

Yorum bağlantısı
Murat Altındal
(düzenlendi)

taşekkürler mert, yardımların için, ben bir araştırayım nerden bulabilirim diye, sonra çekerim bir cila, çok zor bir uygulamaya benzemiyor anlattığına göre, sadece plastik aksama dikkat ediyorum( plastik aksamlara koli bantı çekebilirim), peki mert bu parlaklık ne kadar süre devam ediyor( yıkamayla falan gitmiyor demil mi?)+ bu uygulamayı garajda mı yapmamız gerekir :unsure2:

tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi
DEMİ = DEĞİL Mİ
Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

taşekkürler mert, yardımların için, ben bir araştırayım nerden bulabilirim diye, sonra çekerim bir cila, çok zor bir uygulamaya benzemiyor anlattığına göre, sadece plastik aksama dikkat ediyorum( plastik aksamlara koli bantı çekebilirim), peki mert bu parlaklık ne kadar süre devam ediyor,+ bu uygulamayı garajda mı yapmamız gerekir :unsure2:

birde boyalı plastik tampona uygulanır mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

taşekkürler mert, yardımların için, ben bir araştırayım nerden bulabilirim diye, sonra çekerim bir cila, çok zor bir uygulamaya benzemiyor anlattığına göre, sadece plastik aksama dikkat ediyorum( plastik aksamlara koli bantı çekebilirim), peki mert bu parlaklık ne kadar süre devam ediyor( yıkamayla falan gitmiyor demi)+ bu uygulamayı garajda mı yapmamız gerekir :unsure2:

Önemli değil Murat Abi. Evet çok zor değil. Bizim cila geçen yaz yapıldı. Fotograflar bu hafta sonunun. Ne kadar kaldığını sen anla. :)

Yıkayınca daha çok parlıyor.Üstelik su tutmuyor üstünde.Evet garaj gerekiyor. Bizde garajda yapmıştık zaten. :)

Tamponlara cila olmaz bu arada. Cila metalik kısımlar içindir. Plastiklere gitmez. :)

güel araba :nazar:

Arıza için geçmiş olsun

Teşekkür ederiz. :)

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Bakımla kendine gelmiş güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

amcamın garajını ödünç kullanırım artık, benimki biraz tozlu, bende buldum siparişini verecem, fiyatı da uygun işte link:

http://www.hepsibura...95606#Gorseller

Evet fiyat gerçekten uygunmuş. Hayırlı olsun o zaman. :)

Bakımla kendine gelmiş güle güle kullanın.

Teşekürler Fatih Hocam. :)

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
(düzenlendi)

Fusion candır. :D

Bu arada paçalık istiyor.

tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Tabiki, Fusion bambaşka bir araba aslında. Ne mpv,ne hb,ne jip. Tam ortada. :D

Paçalık hiç düşünmedik. Nasıl olur acaba. :unsure2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...