Mert Can Üzger 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Bu sistem iyi değil. O asfaltın yamasının iyi tutması için en az 2-3 ay açıkta kalması lazım 4 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 (düzenlendi) Bu sistem iyi değil. O asfaltın yamasının iyi tutması için en az 2-3 ay açıkta kalması lazım + Birkaç aracın lastiğini yarması hatta mümkünse takla atması gerekir. Olmamış tutmaz bu. 22 Mart 2012 tarihinde Murat Ersel Çevik tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Murat Hocam video okulda olduğum için izleyemiyorum. Ancak konuyu tahmin ediyorum Kahramanmaraş'ta çukurlara parke taşı koyuyorlar. 1 ay önce arkadaşın eşi çukura girdi ve opel astranın aliminyum alışımlı jant lastik tabınına denk gelen yer yırtıldı. Tabiri caizse parçalandı Artık yama asvaltı bıraktılar artık parke taşı dolduruyorlar. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Üstünden silindir geçseydi daha iyi olmaz mıydı? 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Ama olmazki böyle ; niye tenekede zift kaynatmıyorlar ; çalı süpürgeyle sürüp kürekle asfalt atmaları lazımdı ; birinin öğretmesi lazım bunlara cık cık cık .. Bu arada alet işler el övünürmüş 3 Yorum bağlantısı
Murat Dere 22 Mart 2012 Yazar Paylaş 22 Mart 2012 Murat Hocam video okulda olduğum için izleyemiyorum. Ancak konuyu tahmin ediyorum Kahramanmaraş'ta çukurlara parke taşı koyuyorlar. 1 ay önce arkadaşın eşi çukura girdi ve opel astranın aliminyum alışımlı jant lastik tabınına denk gelen yer yırtıldı. Tabiri caizse parçalandı Artık yama asvaltı bıraktılar artık parke taşı dolduruyorlar. Burada çukura çakıl-mıcır döküp gidiyorlar. Yağmurdan gitmezse bir süre sonra araçlar zaten çıkartıyor çakılı oradan. Sonra bu bir döngü haline geliyor. Gelirsen gösteririm sana. Görürsün sen! 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Hemde köy yolu gibi ıssız bir yol burası, bizim otoyollarda bile bu yok valla. Eeeee boşuna dememişler '' Dünya'da en iyi yolu Japon'lar en iyi yamayıda Türk'ler yaparmış '' diye. 4 Yorum bağlantısı
Bektaş Aslantaş 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 melih gökçeğe bu videonun iletilmesi gerek ankaranın her yeri bir aşağı bir yukarı ama her yeri Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Burada çukura çakıl-mıcır döküp gidiyorlar. Yağmurdan gitmezse bir süre sonra araçlar zaten çıkartıyor çakılı oradan. Sonra bu bir döngü haline geliyor. Gelirsen gösteririm sana. Görürsün sen! İnşallah birgün gelirim. Güneyde Muğlayı görmedim. Fetiye'yi gördüm ama orayı görmedim. İnşallah görürüz. Ama senin Maraş'ı görmeni istemem. Arabana yazık Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Nevşehir için bu alette gerek yok belediye başkanımız sağ olsun otoyalları bile parke taş yapcak... Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Birkaç yıl önce serviste radyodan Kayseri Melikgazi Belediyesinin bir reklamını dinlemiştim: Alo yama hattı, siz arayın biz yamayalım. Vatandaş evinin yakınındaki yolda çukur varsa, ekipler hemen gelip oraya yama yapacaklarmış. Çözüme bak, bir de adamların çözümüne bak. Hatta aşağıdaki videoyu da seyredin, adamların yola ve yolun çevresine verdiği önemi görün http://www.youtube.com/watch?v=NnVCzOXk78c 4 Yorum bağlantısı
Ali Eren 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Biz de olsa o çukur derinliği yarım metreyi bulması lazımdı yapılması için. Bunlar de çok aceleci kardeşim 5 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Mükemmel bir çalışma olmuş bunlar yollarda 7/24 gezinip mıntıka mıntıka tamir yapmaları gerekir. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Aaaa tabelalarıda yıkıyorlar nekadar gereksiz 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Aaaa tabelalarıda yıkıyorlar nekadar gereksiz Tabiki gerekli. Kirli tabelaya ateş etmek zor oluyor. 4 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Tabiki gerekli. Kirli tabelaya ateş etmek zor oluyor. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Muğla'ya gelecek misafirlerimiz burdan uyarayım.. Muğla'ya girene kadar gözünüz kapalı gelin.. Yollar tertemiz mis gibi.. Ancak merkeze girince meşhur yamalı çukurlar sizi hoşgeldin diyerek karşılıyor.. Biz alıştık artık araç testi gibi zigzaglar çizerek gidiyoruz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Bunlar parayla ve beyinle olur. Bizde ikisi de yok. Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Bunlar parayla ve beyinle olur. Bizde ikisi de yok. Bizde ikisi de çok ondan olmuyor hocam. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 Hepimiz çukurlardan müzdaribiz ancak kaçımız bunları belediyeye bildirip kapatılması için çaba sarfediyor? 4 sene kadar önce hürriyet caddesinde çalışıyordum. asfaltın hali berbattı, her geçtiğimde, çukurların yerlerini not edip belediyeye mail ile gönderiyordum. sürekli gelip yapıyorlardı. sonrasında ısırarlı aramalarımdan sıkılıp tüm caddeyi asfaltlamışlardı. Şu an ayrancı da oturuyorum. geçtiğim yollardaki çukurları bildiriyorum. 1 hafta 10 gün içinde kapatılıyor. Ana caddeler için büyükşehir belediyesinin mavi masasına , ara sokaklar için ise ilgili ilçenin belediyesine bildirilmesi gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 ben resmini çekip beyaz masa ya gönderiyorum. faydası oluyor. Yorum bağlantısı
Serkan Önder 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 durmak yok yola devam ..adamlar her konuda kendilerini aşmış durumda bizde sadece izleriz Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 22 Mart 2012 Paylaş 22 Mart 2012 konu kapanmasın dikkat ederek yazalım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts