İçeriğe Yönlendir

Yollardaki Delikleri El Nasıl Kapatıyor?

Murat Dere

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Hepimiz çukurlardan müzdaribiz ancak kaçımız bunları belediyeye bildirip kapatılması için çaba sarfediyor? 4 sene kadar önce hürriyet caddesinde çalışıyordum. asfaltın hali berbattı, her geçtiğimde, çukurların yerlerini not edip belediyeye mail ile gönderiyordum. sürekli gelip yapıyorlardı. sonrasında ısırarlı aramalarımdan sıkılıp tüm caddeyi asfaltlamışlardı. Şu an ayrancı da oturuyorum. geçtiğim yollardaki çukurları bildiriyorum. 1 hafta 10 gün içinde kapatılıyor. Ana caddeler için büyükşehir belediyesinin mavi masasına , ara sokaklar için ise ilgili ilçenin belediyesine bildirilmesi gerekiyor.

Hangi birini gönderelim. Maraş'ta çukursuz 1 km yol. Buna çevre yolları ve şehir giriş çıkışlarıda dahil. Arkadaş çukura düştü aracı orada bıraktı belediyeyi aradı geldiler foto falan çekmişler. Hala ilgileniyoruz diyorlar. Sizin dediğinize katılıyorum ama burada fayda etmiyor.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Denk geldiniz mi bilmiyorum bizde de kömür çuvalı gibi çuvallarda asfalt var. Aç yama. Bizde eksik olan tek şey iş yapacak adam. Yoksa para da var malzemede.

Hangi birini gönderelim. Maraş'ta çukursuz 1 km yol. Buna çevre yolları ve şehir giriş çıkışlarıda dahil. Arkadaş çukura düştü aracı orada bıraktı belediyeyi aradı geldiler foto falan çekmişler. Hala ilgileniyoruz diyorlar. Sizin dediğinize katılıyorum ama burada fayda etmiyor.

Hocam hep öğretmenler şikayet ediyormuş. Belediye öyle demiş. :D Bu da neyi gösterir? Öğretmenlerin daha bilinçli olduğunu. Tabiki arabalarımızı da seviyoruz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hocam hep öğretmenler şikayet ediyormuş. Belediye öyle demiş. :D Bu da neyi gösterir? Öğretmenlerin daha bilinçli olduğunu. Tabiki arabalarımızı da seviyoruz.

Sizin malınız ne kadar kıymetli hocam demişler bizim arkadaşada :D

Yorum bağlantısı
Tacettin Kadı

Bizim burada o işlem bitip kamyon hareket ettiğinde, arkadan gelen araba oranın üzerine gelir ve pati atar :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ankara' da birde kamyon-süpürge modası çıktı...Arkasında oluşan toz bulutu neredeyse görüşü sıfırlıyor..Bu aralar iş çıkış saatlerinde yoğun trafikte rastlamaya başladım...Eğer yolda şerit halinde ıslaklık görürseniz 300-500 metre içinde sol şeritte süpürge var demektir...:)

Birşey daha var, bu adamlar iyi hoş yamayı yapıyorlar yol kenarlarını temizliyorlar da, acaba şehirlerarası otobüslerde ikram edilen yiyecek içeceğin çöpü poşetlerle atılıyor mu, camdan sigara atılıyor mu, hafriyat kamyonları çamurlu şantiyeden asfalta fırlayıp kilometrelerce çamurdan bir iz bırakıyor mu, kar yağdığında kışlık lastik yerine nerede tuz kamyonu diye bağırıyorlar mı ? Bunları da sormak lazım değil mi ? :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Birer birer düzelecek. Bastırmak lazım. Bizim çocuklarımız eğer iyi eğitirsek bugünkü denyolukları yapmayacaklar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

melih gökçeğe bu videonun iletilmesi gerek :) ankaranın her yeri bir aşağı bir yukarı ama her yeri

Ankara'nın yollarına Kurban, O Melih Gökçeği İstanbul'a gönderin beğenmiyorsanız :)

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Ankara' da birde kamyon-süpürge modası çıktı...Arkasında oluşan toz bulutu neredeyse görüşü sıfırlıyor..Bu aralar iş çıkış saatlerinde yoğun trafikte rastlamaya başladım...Eğer yolda şerit halinde ıslaklık görürseniz 300-500 metre içinde sol şeritte süpürge var demektir... :)

Birşey daha var, bu adamlar iyi hoş yamayı yapıyorlar yol kenarlarını temizliyorlar da, acaba şehirlerarası otobüslerde ikram edilen yiyecek içeceğin çöpü poşetlerle atılıyor mu, camdan sigara atılıyor mu, hafriyat kamyonları çamurlu şantiyeden asfalta fırlayıp kilometrelerce çamurdan bir iz bırakıyor mu, kar yağdığında kışlık lastik yerine nerede tuz kamyonu diye bağırıyorlar mı ? Bunları da sormak lazım değil mi ? :)

Dediğin süpürge kamyonlarına 5 sene önce çarpmıştım ve kullandığım araç pert olmuştu. Şükür ki canımıza birşey olmadı.

Ayrıca Serkan Abi, sen de çok avrupai düşünmeye başlamışsın. Bunları görmeye ömrümüz yeter mi acaba?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Abdülkerim Demir

Ankara'yla İstanbul'lular çok şanslı gerçekten.

Allah'tan buralardaki belediye hizmetlerine maruz kalmıyorsunuz.

daha çöp toplamayı bile beceremiyorlar.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ankara'yla İstanbul'lular çok şanslı gerçekten.

Allah'tan buralardaki belediye hizmetlerine maruz kalmıyorsunuz.

daha çöp toplamayı bile beceremiyorlar.

Burda topluyorlar ya, ilçede misin Abdülkerim?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...