Engin Özarı 17 Nisan 2012 Paylaş 17 Nisan 2012 Fıesta, kullanıcılarını üzecek bir tasarıma sahip değil. Kaybettiği tek nokta, segment düşüklüğü. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2012 Paylaş 18 Nisan 2012 Bugün Şereflikoçhisar ve Aksaray'a iş seyehati nedeni ile gidip geldim. Özellikle dönüşte, bugüne kadar hiç rastlamadığım derecede şiddetli rüzgar ve kum fırtınası ile kaza bela olmadan çok şükür geldik. 120km hıza kadar yan rüzgardan etkilenmedi araç. 140km'de hafif sapmalar oluyor. Daha yüksek hızlarda ise şerit değiştirme mevcut. Fakat bu kadar olağanüstü yol şartlarında gerçekten yoldaki bir Jaguar hariç sanırım yolu en iyi tutan araç olarak seyahatimizi tamamladık. Direksiyon gene güven verdi. Güzergahtan bir resim aşağıda. Tuz gölü bile kabarmış, dalga dalgaydı. Fotoğrafta yere yatmış gözüken tüm nesneler fırtına dolayısı ile hareketliydi:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Nisan 2012 Paylaş 18 Nisan 2012 Ford bu kardeşim, normal şeyler bunlar, ultra hisli milimetrik direksiyon, en çokta bunu seviyorum Yorum bağlantısı
Muzaffer Kahveci 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 68 ps 1,4 tdcı fiesta ile 180-190 yapan arkadaşlar düz yoldamı yoksa rampa aşağımı yaptıklarını, ayrıca mazotu nerden aldıklarını yazabilirlerse memnun olurum. Ben düz yolda opetten aldığım mazotla tek kişi 165-170 km/saat'lik hızı geçemiyorum da aynen bende düz yolda 160 170 arası daha gitmiyor Yorum bağlantısı
Fırat Kazancı 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 trabzon samsun arası düzdür biliyorsunuz. Devamlı şekilde 170 de geldim. Araç tek kişi ve bagaj yoktu. 171 demiyor eğim yoksa. Demesine gerek yok zaten sınıfı belli. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Maks hız 164 zaten, 170 normal, rampa aşşağı falan bunlara bakılmaz, ekonomi amaçlı motor var, kullanmayı bilirsenizde çok ekonomiktir, ben 95 le giderken (ibrede 95, gerçete 90) 4.0 lt. ortlama rahat oluyor, genelde böyle giderim, bazen asfalt kaymaksa 110 lada giderim ki ortalamam 4.7 lt. oluyor, gayet güzel bence, hemde hiç kasmadan özel birşey yapmadan, teknik pedalın altında yımırta var tekniği 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Maks hız 164 zaten, 170 normal, rampa aşşağı falan bunlara bakılmaz, ekonomi amaçlı motor var, kullanmayı bilirsenizde çok ekonomiktir, ben 95 le giderken (ibrede 95, gerçete 90) 4.0 lt. ortlama rahat oluyor, genelde böyle giderim, bazen asfalt kaymaksa 110 lada giderim ki ortalamam 4.7 lt. oluyor, gayet güzel bence, hemde hiç kasmadan özel birşey yapmadan, teknik pedalın altında yımırta var tekniği Benzinlikten çıktın ; normal seyehat hızına birdenmi çıkıyorsun yoksa yavaş yavaşmı ? Hangisi daha ekonomik sence ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Maks hız 164 zaten, 170 normal, rampa aşşağı falan bunlara bakılmaz, ekonomi amaçlı motor var, kullanmayı bilirsenizde çok ekonomiktir, ben 95 le giderken (ibrede 95, gerçete 90) 4.0 lt. ortlama rahat oluyor, genelde böyle giderim, bazen asfalt kaymaksa 110 lada giderim ki ortalamam 4.7 lt. oluyor, gayet güzel bence, hemde hiç kasmadan özel birşey yapmadan, teknik pedalın altında yımırta var tekniği ne kadar uğraşsam da uzun yolda 15 dakikadan fazla o şekilde gidemiyorum.genelde pedalın üstünde tuğla var tekniği 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Benzinlikten çıktın ; normal seyehat hızına birdenmi çıkıyorsun yoksa yavaş yavaşmı ? Hangisi daha ekonomik sence ? Ne yavaş nede birden bastırmıyorsun, normal hızlanmanın biraz üstünde olucak şekilde ve uygun devre geldiğinde oyalanmadan üst viteslere geçmek lazım, birde kritik bir olay var, 2000 devirde gidersen gaza basınca araç toparlıyor ama çok yakıyor, ibreyi 2000-2250 arasında, 2100 de tutmak lazım, bu aralıkta gayet iyi, bu devirde 90 gibi bir hızın olur, burdan hızlanayım dersen pedalı hafifçe dozlayarak 100 ve üstü hıza çıkman lazım, 130 a kadar bu taktik işe yarar, daha üst hızlarda zaten tam gaz lazım, ekonomi zaten bitmiş oluyor, tabii bu ekonomi kendi içinde bitiyor , benzinliye göre hala çok az yakıyor araç. Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 yumuşak süspansiyonlu araç içine ses almayan diesel 2011 model c segmenti bildiğiniz marka varmı acaba Toyota Auris. Sessizliğine şaşırısınız ve yumuşak sürüşe sahip. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 ben 2 viteste 1.4 tdci tit aracımla 90 km/h görüyorum bunu daha önce denedim .zorlanmadan çıkıyor ama benim öbür dünyayla henüz randevum yok .araç çok rahat daha önceki lineam 1.3 multijet dynamic+style paketli idi rahat 170 i gördüm .Fiestayı beğenmeyen adam neye biniyor ona bakarım birde içindeki adama fiestaya yakışıyormu diye :D Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Ben de Fiestam'dan memnunum hatta kullanmaktan da çok zevk alıyorum. Rüzgardan savrulma olayını ben de ilk kullandığım zaman yaşamıştım fakat bunun daha sonra müthiş hisli direksiyonuna alışık olmadığımdan kaynaklandığının farkına vardım, şimdi herşey yolunda...Fiesta'nın süspansiyonları gerçekten çok sert buda sportif bir sürüş sağlıyor (Çukurları hiç sevmez kendisi...). Arabanın en sevdiğim yönlerinden biri de ışıklarda yeşil yandığında ok gibi fırlaması...İnsanları şaşırtan bir araba bence... Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 Bedava araba şirketin aracı o kadar olur Eğer 100 200 milyar param olsaydı bende fordun yüzüne bakmazdım ama o paraya en iyi araç bu. Siz kötü araba görmemişsiniz. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 fiestanın yol tutuşunu segmentindeki diğer araçlarla kıyaslamak lazım keza i20 ve fiestayı art arda kulllandığımda özellikle yol tutuş ve konfor açısından segment farkı varmış gibi hissettirmişti bana. Fiesta candır Yorum bağlantısı
MİRAÇ ALTINTAŞ 21 Nisan 2013 Paylaş 21 Nisan 2013 Ben de 1.5 Tdci makyajlı kasa fiesta aldım araca aşık oldum.Motor açılmadığından biraz çok yakıyor ama gidiyor da 3.viteste araç inanılmaz ivmeleniyor.1.4 tdci 'ye göre 25NM daha fazla torka sahip (fabrika verisi) 180'i çok rahat gördü dümdüz yolda.yol tutuşu gerçekten çok iyi sınıfına göre..Direksiyonu şehir içinde çok zevkli.park ederken resmen fantezi yapıyorum ileri geri Önceki kasaya göre ses yalıtımı daha başarılı gibi geldi bana..zaten fordun dizel sesini de duymayacaksak bisiklet sürelim ))) Yorum bağlantısı
Burhan Candan YILMAN 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Ford benzinli motorundan uzak durmak gerekirmiş.Beni bıktırdı,petrolle ortak oldum. A/T 1.4i aldım eşimde kullanacak diye bıktım arkadaşlar.Ben bin pişmanım aldığıma. Seat ibiza sport tourer 1.2 tsi ve dsg almak gerekirmiş.düşünenler varsa tavsiye ederim. kalite bakımından Fiestadan aşağı kalır yanı yok. ve performans harika.Arkadaşım ondan aldı araba Fiesta kadar şık durmasada ses ve özellikle motor ve yakıt bir harika.Soğudum fiestadan vallahi.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Fistanın devri artık kapandı gibi, şimdi alacak olsam ne yazıkki bakmazdım bile, özelliklede full ve dizel ise... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 O kadar da demedim fransız ve italyanlar hariç Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Olabilir de reno sonuçta, rs i vs. dışında kaale bile almam, yanlış anlaşılmasın, fiesta hiper falan değil, ama reno ı ıhhh, alamandan (opel hariç) şaşmayacaksın azizim Yorum bağlantısı
Recommended Posts