Guest Mehmet Artar 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 (düzenlendi) geçmiş konulara baktım fakat eski kasanın aynası hakkında bilgiler var,bugün sağ dikiz aynanın gayet sabit olduğunu ve titremediğini fakat sol aynanın tam tersi yolda ilerlerken titreme yaptığını farkettim,neresi gevşemiş olabilir sanırım sorun aynanın kendisinde elimle aynaya dokununca biraz sallanıyor kapıya tutunduğu yerde bir sıkıntı yok 24 Mart 2012 tarihinde Mehmet Artar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Semih İzgi 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Benzer sıkıntı bende de var, sol dikizaynası'nın aynası titriyor hareket halinde iken. Konuyu takibe alıyorum Yorum bağlantısı
Emre Gur 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Abi aynı şey bendede olmuştu, yan sanayi ayna galiba Kırıldı başka ayna aldım düzeldi Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Abi aynı şey bendede olmuştu, yan sanayi ayna galiba Kırıldı başka ayna aldım düzeldi araç 2010 model amcam sıfır almıştı bende 2. sahibiyim Yorum bağlantısı
Berk Karatan 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Genelde yan sanayi aynalar titreme yapıyor... Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 semih senin ayna yan sanayimi,benimki değil.ayrıca yüksek basınçlı suyla yapılan yıkamalar sonucunda aynanın gevşeyebileceğini düşünüyorum! Yorum bağlantısı
Engin Özarı 24 Mart 2012 Paylaş 24 Mart 2012 Katlanma yerindeki gevşekliğe bakmak lazım. Elinle yukarı aşağı hafif zorlandığında boşluk varmı gözetlemek lazım. Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 25 Mart 2012 Paylaş 25 Mart 2012 varsa o boşluğu nasıl giderebiliriz peki? Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 25 Mart 2012 Paylaş 25 Mart 2012 varsa o boşluğu nasıl giderebiliriz peki? bugün baktım oradada boşluk yok Yorum bağlantısı
Edip Aydın 25 Mart 2012 Paylaş 25 Mart 2012 (düzenlendi) katlama yerinden değil de ayna kısmında bir titreme mevcut. benim st aynasıda aynı şekilde. birde araç çalışırken kaputta da bir titreme var dodge pikap gibi 25 Mart 2012 tarihinde Edip Avşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Edip Aydın 26 Mart 2012 Paylaş 26 Mart 2012 ceyhun bey titreme şikayetinden değiştirdiği aksla kendi kendine park sistemini bir tutan bir zihniyetten ne beklersin ki ? bu zihniyette herşeyin bir açıklaması var tabi mantıksızlık dahilinde Yorum bağlantısı
Edip Aydın 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 yukarıda yanlış yazmışım aks değil alternatör olacaktı aks olayım ayrı bir hikaye. zaten ford anılarım askerlik anılarını geçti, bir ömür unutmayacağım sayıda hikaye ve şikayet mevcut. bir daha ömür boyu yan yana gelmeyeceğim yegane markadır. Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 yukarıda yanlış yazmışım aks değil alternatör olacaktı aks olayım ayrı bir hikaye. zaten ford anılarım askerlik anılarını geçti, bir ömür unutmayacağım sayıda hikaye ve şikayet mevcut. bir daha ömür boyu yan yana gelmeyeceğim yegane markadır. sanırım ilk fırsatta aracını satacaksın abi,peki yerine ne düşünüyorsun? Yorum bağlantısı
Edip Aydın 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 sanırım ilk fırsatta aracını satacaksın abi,peki yerine ne düşünüyorsun? Mehmetcim, fazla araştırmadım ama toyota corolla ya da volkswagen golf olabilir diye düşünüyorum, biraz daha bütçe zorlayabilirsem volvo s40 olabilir belki. hayallerde ise 3.20d BMW mevcut. Ama bir daha bilmediğim markaya kolay kolay girmem, o nedenle bayağı bir araştırırım herhalde . Yorum bağlantısı
Bilgihan Ömür 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 zaten ford anılarım askerlik anılarını geçti :D :D Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 yokmu bunun çözümü, peki biri bana aynayı nasıl sökebileceğimi söyleyebilirmi ? Yorum bağlantısı
Bilgihan Ömür 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Mehmet bey, gerçi sinyalleri sökmek içindir ama buradan bir başlayın gerisi gelecektir.... Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts