Yılmaz Ertek 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 hayırlı akşamlar, istanbul-şerifali'de yaşıyor ama izmit(tüpraş)'te çalışıyorum. 2009 focusumu aldıktan sonra üye olmuştum foruma. aktif kullanamadım maalesef. arabamı da 1 yıl kullandım ve sattım o dönem. arada megane hb aldım kullandım. 15 gün önce de yeni focusumu teslim aldım. önceleri eşim dizel otm istediği için satmayı düşünmüştüm ama kullandıkça vazgeçer oldum ) sesli komut ve otomatik park özelliği özellikle eşim için çok kullanışlı oldu. yokuşta 4sn kaydırmaması da çok başarılı. aracı teslim almaya gitmeden önce sesli komutu sadece telefon için geçerli sanıyordum. megane için öyleydi. en fazla evi ara diyebiliyordunuz. servisteki görevli radya-fm-102.5 deyince şaşırdım. klima-sıcaklık-22.5derece deyince daha da şaşırdım ve çok hoşuma gitti. yukardada yazdığım gibi özellikle eşimin bu işleri yaparken dikkati dağılıyordu, artık tek tuşla bu işleri halledebilecek. 2 haftadır ailecek hasta olduğumuz için aracı çok test etme fırsatım olmadı. tavsiye, yorum ve tecrübelerinizi yazarsanız memnun olurum. tekrardan hayırlı akşamlar. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Renk şahane; model şahane daha ne olsun ; güle güle kullanın..Ama bu güzelliği tek fotoğrafla geçiştiremezsiniz Aabam bölümünde detaylı anlatım bekliyoruz.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Hoşgeldiniz.Hayırlı uğurlu olsun.Daha çok resim isteriz.Rengi ayrı bir güzel Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 27 Mart 2012 Yazar Paylaş 27 Mart 2012 Renk şahane; model şahane daha ne olsun ; güle güle kullanın..Ama bu güzelliği tek fotoğrafla geçiştiremezsiniz Aabam bölümünde detaylı anlatım bekliyoruz.. çok teşekkür ederim. en kısa sürede yeni fotolar çekmeye çalışırım. Hoşgeldiniz.Hayırlı uğurlu olsun.Daha çok resim isteriz.Rengi ayrı bir güzel teşekkürler, sağolun. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Araba budur.. Mükemmel görünüyor kazasız belasız en güzel günlerde kullanın. Tekrar hoşgeldiniz tabi Yorum bağlantısı
Fatih Ada 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Benim arabada yapıyor sesli komut olarak radyo cd aux klima telefon falan anlıyor ama malesef ingilizce anlaşmak zorundayız kendisi ile o kadar uğraştım türkçeyi sökemedi Güle güle kullanın arabanızı,kazasız belasız inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Önder 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 hoşgeldiniz..aracınız hayırlı olsun detaylı resimler bekleriz Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 27 Mart 2012 Yazar Paylaş 27 Mart 2012 Araba budur.. Mükemmel görünüyor kazasız belasız en güzel günlerde kullanın. Tekrar hoşgeldiniz tabi teşekkürler, tekrar hoşbulduk Benim arabada yapıyor sesli komut olarak radyo cd aux klima telefon falan anlıyor ama malesef ingilizce anlaşmak zorundayız kendisi ile o kadar uğraştım türkçeyi sökemedi Güle güle kullanın arabanızı,kazasız belasız inşallah.. teşekkürler, bu kadar başarılı olmasını ben de beklemiyordum hoşgeldiniz..aracınız hayırlı olsun detaylı resimler bekleriz teşekkürler, inşallah... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Konuyu arabam bölümüne taşıyalım, siz de birkaç fotoğraf daha paylaşın Hayırlı olsun, hoşgeldiniz. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Hoşgeldiniz.. Aracınız çok güzel rengi şahane. Kazasız sürüşler.. Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 hayırlı olsun. resme bakıyorum da focus 2.5 focus 3 ten daha güzel görünüyor diyenlere hak verebilmek için. ama nafile f3 gerçekten çok güzel. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Maşallah Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Mart 2012 Paylaş 27 Mart 2012 Maaşallah Allah kaza bela vermesin. Bizim oralarda bir laf vardır: Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsa Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 28 Mart 2012 Yazar Paylaş 28 Mart 2012 Konuyu arabam bölümüne taşıyalım, siz de birkaç fotoğraf daha paylaşın Hayırlı olsun, hoşgeldiniz. Hoşgeldiniz.. Aracınız çok güzel rengi şahane. Kazasız sürüşler.. hayırlı olsun. resme bakıyorum da focus 2.5 focus 3 ten daha güzel görünüyor diyenlere hak verebilmek için. ama nafile f3 gerçekten çok güzel. Hoşgeldiniz,nefis renk :nazar: Şeker kırmızı.... :wub: Kazasız belasız sürüşler... Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler. Maşallah Hayırlı uğurlu olsun. :nazar: Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın. Maaşallah Allah kaza bela vermesin. Bizim oralarda bir laf vardır: Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsa Güle güle kullanın,of şeker kırmızı hemde x ben alamamıştım ama inşallah önümüzdeki oluşumlar farklı yönde ilerlerse makyajlı kasa 1.6 180 bg olacak . Hoşgeldiniz..aracınız hayırlı olsun Hayırlı olsun Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Hayırlı uğurlu olsun,ateş gibi maşallah. hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 Renk donanım vs mükemmel. Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin. :nazar: :nazar: Ne kadara mal oldu? Yorum bağlantısı
Yılmaz Ertek 28 Mart 2012 Yazar Paylaş 28 Mart 2012 Renk donanım vs mükemmel. Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin. :nazar: :nazar: Ne kadara mal oldu? teşekkür ederim. aracın liste fiyatı 75, kampanyalı fiyatı peşin 68'e bırakıyorlar. ben çalıştığım firma indirimiyle yaklaşık 64'e aldım. Hayırlı olsun,güle güle kullanın çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 28 Mart 2012 Paylaş 28 Mart 2012 (düzenlendi) Maşallah :nazar: İyi günlerde kazasız,belasız kullanın... 28 Mart 2012 tarihinde Cengiz Aratemur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts