İçeriğe Yönlendir

Kara Taşıtında Gelinen Son Nokta :)

Veli Işır

Recommended Posts

Veli Işır

Forumda paylaştığım ilk araba bmw530i oldu, daha sonra 2006 rangerover sport aldım, bu arabadan çok zevk almadım çok rahatsız bir arabaydı, 12lt yakıyordu, yavaştı, vergisi çoktu, çok sallıyordu. Şimdi tam bana göre bir araba aldım, bmw525d xdrive...

3UVFy.jpg

YgGpU.jpg

gq8d0.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Range şehir içi biraz seri kullanımda 12lt bulabiliyor sabit 90da 6 7 arası bi tüketimi oluyor

Yorum bağlantısı
Veli Işır

Range ile 12 lt/100km? 90km/h sabit süratle mi?

Ortalama değer 11lt nin altına hiç düşmedi. Kışın 13lt, 100km sabit hızda 9lt.

Çok yakında fotoğraflarını paylaşıcam.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şimdi, hani resimler diyeceğim...

Abi sendeydi sen yükleyecektin diyecek... En iyisi susayım.. resimler işyerinde :D

Yorum bağlantısı
Veli Işır

Evet Çağlar Bey, tedavi6 diyoruz biz ona:) hse paket, araç 2500kg, sürekli dört çeker, aracı birazda performanslı kullanınca yakıt epey artmıştı.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Hayırlı olsun da konu yanlış yere açılmış uzay mekiğim bölümüne açılmalıydı :D:nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Veli hadi bizim kafalar dağınıktı yoldan geldiğimiz için sen niye hatırlatmadın..

Senin aracı ilk içeri alıp far seviyene ve açıklığna bakıp diğer farlarıda ona göre ayarlayacaktık. Olmadı süper teknolojik ayar tornavidamı Bmw'nin kaputu içine sokup varsa bozukluk ayarlardım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Veli Işır

Veli hadi bizim kafalar dağınıktı yoldan geldiğimiz için sen niye hatırlatmadın..

Senin aracı ilk içeri alıp far seviyene ve açıklığna bakıp diğer farlarıda ona göre ayarlayacaktık. Olmadı süper teknolojik ayar tornavidamı Bmw'nin kaputu içine sokup varsa bozukluk ayarlardım :D

Abi aslında ihtiyaç var, o tornavidayı borusana göndermeliyiz, adamlar ilkel aletlerle uğraşıyo yazık:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Önder

hayırlı olsun ALLAH kaza bela göstermesin..bekliyoruz resimleri :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

3 tane fotoğraf yükledim...

Veli, bunda esp kapanabiliyor demi.. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

:nazar:

Arka plakalığı iptal etsek diyecem, "Borusan Oto" yazıyor, Allah çarpar :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Gökhan Yığman

Arka plakalığı iptal etsek diyecem, "Borusan Oto" yazıyor, Allah çarpar :p

:D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Gemi gibi araç 2.0 litre motor, 7,2 litre ortalama. Benzin bulun bana naylonu yakacam, yok vaz geçtim benzin masraflı olur, en iyisi uçurumdan salyım

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Veli Işır

Abi 4 farklı sürüş modu var, vitesin yanında ki düğmeden seçiliyor, eco-comfort-sport ve sport+

sport+ seçildiğinde tüm elektronik yardımcı sistemler iptal oluyor :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Güle güle kullanın. :wub:

Kazasız cezasız. :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Veli Işır

Gemi gibi araç 2.5 litre motor, 7,2 litre ortalama. Benzin bulun bana naylonu yakacam, yok vaz geçtim benzin masraflı olur, en iyisi uçurumdan salyım

Abi motor hacmi 2.0lt, çift turbo 218ps.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Güle güle kullanın. Allah nazarlardan saklasın. :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Veli Işır

Bu kasa kalbimde e39'un pabucunu dama attı. :)

Yavuz bey ilk BMW aracım e39 528i olmuştu, e60 dan daha güzel bir kasası var bence.

Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel

Allah kaza bela vermesin :nazar: :nazar: çok güzel araç :wub: böyle bir araca sahip olsam geceleri uyuyamam herhalde :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...