Misafir 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Hayırlı olsun.İyi günlerde kazasız,cezasız,arızasız,zevk ile binmeni diliyorum. :nazar: :nazar: Ben 95 model 520leri çok seviyorum en güzel oturmuş kasası diye düşünüyorum.Bu modelin şurası kötü olmuş diyemiyorum Bmw merco gibi çizgilerinde kendini çok bozmadı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Heyy maşallah . Konsola bak... "Merkez Kalkış için izin istiyorum" Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Her zaman hayallerimi süsleyen bir araba. Allah kazasız belasız sağlık ve mutlulukla binmek nasip etsin. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Hayırlısıyla bizede nasip etsin inşallaaaahhhh. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde kazasız belasız kullanın Yorum bağlantısı
Veli Işır 29 Mart 2012 Yazar Paylaş 29 Mart 2012 kazasız belasız inşallah, araç 4 çekermi? evet araç 4çeker. antipatinaj ve esp hiç bir hızda devreye girmiyor mu? Vesile ile, üreticiler de bazen lastik firması ile anlaşıp reklam yapmak için bir modeli desteklerler, sottozero kış lastiğini desteklemişti, ertsi sene yapılan testte sınıfta kalmıştı, benzin 5 Tl oldu olacak, bekle benimkini de yanına park edeyim, kor haline geldiğinde de üstünde kanat ızgara yapar yeriz, boşa gitmesin ateş Abicim dediğini daha deneyemedim. Alalı 1 hafta oldu, şimdilik kıyamıyorum bunları denemeye Mercedes, kaydırınca frene basarsan devreye giriyordu.. * Evet abi, benim c kasada denemiştim. 530 da devreye girmiyordu, BMW de esp tuşuna uzun süre basılı tutarsan sistem devre dışı kalıyor ve kayma sırasında tekrar devreye girmiyor, kısa basarsan tuşa sistem devre dışı kalıyor ama kaymalarda devreye giriyor. Bu arabada henüz denemedim. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Bunlar araba değil de Otomobil sınıfında yer alanlardan Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 UDM , denenmek için üretilmiştir, birşeycikler olmaz, çekerlerin dördünü de tepetepe kullanmalı tdv6 Range alsam, max. 13-14 lt ile gezer miyim ? ben orada kaldıydım? Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Gerçekten son nokta diyemiyorum.1995 de ankara gümrüğünden aldığım 1993 BMW 5-40 İ bana göre son nokta idi ama bu gün yapılanlara bakıyorumda değilmiş... Veli kardeşim çok güzel bir aracın var güle güle kullan.Allah nazarlardan esirgesin... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 UDM , denenmek için üretilmiştir, birşeycikler olmaz, çekerlerin dördünü de tepetepe kullanmalı Bunun esp lambası da yanmamıştır daha 2 Yorum bağlantısı
Veli Işır 30 Mart 2012 Yazar Paylaş 30 Mart 2012 UDM , denenmek için üretilmiştir, birşeycikler olmaz, çekerlerin dördünü de tepetepe kullanmalı tdv6 Range alsam, max. 13-14 lt ile gezer miyim ? ben orada kaldıydım? Bugün sport+ denedim, dörtçeker olmasından dolayı fazla patinaja kalmıyor araba, yüksek süratlerde viraj denemesi yapcam. Abi geziliyor ama insanın zoruna gidiyor, son dönemlerde mazota verdiğim para batmaya başlamıştı. Bunun esp lambası da yanmamıştır daha Yok daha yandığını görmedim, bilirsin sert manevralar yaparım, süratli kullanırım ama araba arkasını atmayınca BMW kullanmıyormuyum acaba demeye başladım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Mart 2012 Paylaş 30 Mart 2012 Yok daha yandığını görmedim, bilirsin sert manevralar yaparım, süratli kullanırım ama araba arkasını atmayınca BMW kullanmıyormuyum acaba demeye başladım Ver Emmiye Bak nasılda yakıyor esp lambasını Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Mart 2012 Paylaş 30 Mart 2012 Göstergeler çok demode geldi bana. Kazasız belasız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mart 2012 Paylaş 30 Mart 2012 Ver Emmiye Bak nasılda yakıyor esp lambasını Yakarım Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 Allah hayırlı uğurlu olsun. e60 dan sonra bu kasa bmw çok güzel olmuş bencede. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts