Fazlı Özdemir 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Aradım bulamadım. FIII'ün lpg ile uyumu nasıldır? F2 'deki 115 hp TI-VCT motorlar gibi midir? Yani sorunlu mudur?.. Tecrübe eden ya da gören bilen duyan var mı? Yorum bağlantısı
Akan Belen 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Focus 3 bilmem ama tı-vct motorda sorun yaşayan kimmiş acaba merak ettim.Forumun yarısı kullanıyor bu motorlar bende 20.000 km kullandım tık demedi. Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 43.000 de sorun yok,inşallah olmazda Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Focus 2 de LPG li kullanan çok bir sıkıntı yaşayan bende duymadım. Akrabamda, Fuat abide var, Erkan Uludağ'da var hiç şikayet duymadım. Fazlı bey şikayet olanda vardır. Ancak bu işlerde usta çok önemli. Üstüne basa basa söylüyorum illede usta. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 İyi montaj ile bence sorun yaşanmaz. 115 lik lerin bir ara adı çıktı lpg uyumsuz diye ancak bence aslı astarı yok. Sorun büyük olasılıkla kalitesiz montajda oluyor. Bu durumda zaten her motor arızalanacaktır. 125 lik motorda da lpg uyumu sıkıntısı olmayacağını düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Mart 2012 Paylaş 29 Mart 2012 Aynı motorsa taktırın gitsin. Değişikse bilemem. 35bin km oldu maşallahı var. İyi montaj,iyi usta diye boşuna basbas bağırmıyor insanlar. Maraş'dan bir arkadaş vardı .Teleflex kitiyle yaşamadğı sorun kalmamıştı. Abi buradaki Teleflex ustası iyi bir usta ama adamı öldürüyor. Bir sorun olsun günlerce gider gider gelirsin. İnsanı bıktırır. Ben kavga ettim o adamla. Hatta Fazlı Bey de tanır o ustayı Yorum bağlantısı
Recommended Posts