İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Alt Tabla (Salıncak) 18 Mi 21 Mm Mi

Coşkun Filiz

Recommended Posts

Coşkun Filiz

Merhaba

Alt tabla yı değiştirmeme gerekli fakat bir incesi (18 mm çaplı) birde kalını (21 mm çaplı ) olan varmış.

Servise soruyorum. şasi numarasından da çıkmıyor bakmak lazım diyor.

Bu nasıl iş anlamadım. Bunun aslını astarını bilen varmı?

Servis dışında marka olarak TRW bulabildim. 200 tl fiyat verdi + kargo.

Ama hatalı olursa iadesi problem olucak gibi.

TRW nin sitesinden benim aracı mı sorguladığımda 18 mm lik sadece çıkıyor 21 mm likten bahsetmiyor.

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Alper beye şase nosu ile mesaj atın sorun çözülecektir

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hem kalını var hem incesi aynen doğru. Trw ne kadar mış normal de 70-80TL civarı bir rakama sahip kalın olanı

Yorum bağlantısı
Coşkun Filiz

Hem kalını var hem incesi aynen doğru. Trw ne kadar mış normal de 70-80TL civarı bir rakama sahip kalın olanı

piyasada 80 ila 120 arasına markası "ithal" olan var.

TRW deki sadece 18 mm lik var sanırım. 200 tl (burdaki parçacının getirtmesi 260 tl)

Serviste 450 tl civarı

http://www.fordclubt.../page__st__1060

Buradan yazın yardımcı olacaktır..

Tamam teşekkürler

ford burada ...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Neyin kalınlığı değişiyor muş??? Listede böyle bir bilgi yazmaz, yedek parçada

Yorum bağlantısı
Coşkun Filiz

Neyin kalınlığı değişiyor muş??? Listede böyle bir bilgi yazmaz, yedek parçada

salıncak ucundaki rotilin saplamasının çapı.

Aynı şekilde aks taşıyıcı parçasında da bir kalın birde ince diye geçen model var.

fordburada.com dan da baktım orda da iki model var.

Yorum bağlantısı
Mehmet Günaçtı

alt tabla dediğiniz nedir, neden değişmek gerekiyor ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Günaçtı

alt tabla dediğiniz nedir, neden değişmek gerekiyor ?

kusura bakmayın, soruyu biraz garip sordum. araç için son zamanlarda yapmak zorunda kaldığım giderleri düşündüğümde, bununla da mı karşılacağım, arıza yapması normal mi diye merak ettim.

hani hazırlıklı olmak açısından.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Coşkun Filiz

kusura bakmayın, soruyu biraz garip sordum. araç için son zamanlarda yapmak zorunda kaldığım giderleri düşündüğümde, bununla da mı karşılacağım, arıza yapması normal mi diye merak ettim.

hani hazırlıklı olmak açısından.

30b km patlak amartisörle gidince normal hatta az bile.

Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu

Sizin araçtaki hangisi bilmiyorum şaseden sorgunlanacak,yada kumpasla rotil ölçülecek.Connect ile aynı değil tablalar.

Yorum bağlantısı
Coşkun Filiz

Serviste garantiden değişmişti. amortisörü değiştirememiştim ama bunu değiştirdiler. Parça numarasını servisten aldım ince olanmış. Sanırım makyajdan sonra değişmiştir.

Bu arada 200-230 TL civarı TRW markalılar. TRW ile ilgli bir parça bulamassanız merkezini arayın size en yakın bayii telefonu veya o parçayı en son sattıkları bayi bilgilerinide veriyorlar. İlgililer bence.

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Ahmet Akgül

Aradan bir hayli zaman geçmiş konuyu hortlatiyim bugün lastikleri değiştirdim sonrasında Rot ayarı yaptırdım rotcu salıncak larda boşluk var dedi bi ustaya gösterdim değişecek dedi orjinali 350 yan sanayi 125 tl dedi ince kalın muhabbeti oldu sanırım ince dediler neyse benim anlamadığım hiç bozulacak yada değişmesi gereken bir parça gibi gelmedi bana Rot başları değişse felan dedim ilerde sorun oluyor dedi bilen anlayan bir aydinlatirsa çok sevinirim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...