Muhammet Arslan 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 Merhabalar, 2006 Mondeo 2.0 Trend, Atiker LPG kiti var. Bugün arabamı evin önüne bıraktım, 5-6 saat sonra tekrar indim, araba çalışmadı. Arabanın içindeki LPG kumanda panelindeki ışıklar düzgün çalışmıyor. Şöyle ki, normalde kontak açıldığında (marş basılmadan) ve araba çalıştırıldıktan sonra ısınıp LPG'ye geçene kadar bu ışıklar sürekli yanıp sönerdi. Şimdi kontağı açıyorum, 2 defa yanıp sönüyor, sonra bir daha yanmıyor. Araba marş basıyor, elektriksel bir sorun yok. Kumanda panelindeki düğmeyi basılı tutarak çalıştırmayı denedim, çalışmadı. İçerisinde benzin azalmıştı, ama yol bilgisayarı 100 km gidebilir gösteriyor. Ne yapabilirim? Sorunun kaynağı hakkında bir fikri olan var mı? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 marş dönüyor, gıv gıv gıvvvv ideya ses çıkıyor mu?bu sırada silecekler sebepsiz yere çalışıyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Mart 2012 Paylaş 31 Mart 2012 Akünüz ne durumda. Telefonla görüştük marş basıyormuş sileceği söylemedi çağlar abi. Ancak LPG ışıkları 2 defa yanıp yanıp sönüyormuş birdaha yanmıyormuş. Ben yakıt sisteminden olabileceğini düşündüm. LPG- Benzin geçişi yapan düğmeye direk basarak çalıştırmasını söyledim ancak hiç birşey olmamış. Anladığım kadarıyla yakıt sisteminde sorun var gibi. Çünkü LPG göstergesinde hiç bir ışık yanmıyor. Akü olsa gösterge ışıkları yanmaz ve marş motoru dönmez. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Nisan 2012 Paylaş 1 Nisan 2012 Muhammet sorunu çözmüş. Yakıt sorunundan dolayı araç çalışmamış. Araçta yakıt azmış ve araç dik rampada olduğundan yakıt alamamış aracı ters çevirmişler ve araç çalışmış. Sorun çözülmüş.Aslında LPG geçiş düğmesine basılı tuttuğunuzda direk LPG ile çalışması lazımdı ama olmamış. Sorunun çözüldüğüne sevindim. Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 1 Nisan 2012 Yazar Paylaş 1 Nisan 2012 Yardımlar için teşekkürler. Arabanın yanına indiğim için bir süre bakamadım, sonra da sabaha kadar foruma ulaşamadım. Dolayısıyla cevap yazamadım. Mehmet Abi'nin dediği gibi, depoda benzin az kalmıştı. Benzin pompasında ya da enjektörlerinde zaten önceden sorun mevcuttu. Arkadaşlar arabayı düzlüğe aldılar, sonra biraz uzunca marş basınca çalıştı. İlk işim benzinliğe gitmek oldu tabi Yalnız şimdi de şöyle bir problem oluştu: Arabanın içinde oldukça rahatsız edici ve baş ağrıtıcı bir benzin kokusu var. Son birkaç günde çok az miktarda hisseder gibi oluyordum, ancak dünkü arızadan sonra oldukça rahatsız edici hale geldi. Arabada önceden mevcut olan problemi de kısaca anlatayım. Araba soğukken benzinde çalışmasında bir sorun yok, ancak ısındıktan sonra gaz pedalını biraz fazla basarsam araba benzini kesiyor, devir düşüyor. Boş viteste araba sabit dururken gazı sonuna kadar basıyorum, önce devir yükseliyor, sonra pedal basılı olmasına rağmen hızlıca devir kaybediyor ve rolantiye iniyor. LPG'de kullandığımdan beni çok rahatsız etmemişti bugüne kadar, ama belki ilgilidir diye anlatmak istedim. Zamanında cevap veremediğim için kusuruma bakmayın. Telefonla desteğinden dolayı da Mehmet Abi'ye özel teşekkürlerimi sunarım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts