İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2 Far

Ozan Akkaya

Recommended Posts

Ozan Akkaya

Arkadaşlar, nette gezinirken aşağıdaki far ile karşılaştım. Fiyat olarak 199 £. Ancak muhtemelen sağdan direksiyonlu araçlar için tasarlanmış.

Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Bu farlar bizim araçlara uygun olmalı çünkü aynısı yerli alışveriş sitelerinde de satılıyor ama çok pahalı 418$+kdv yani 880 tl.

Yorum bağlantısı
Eray Eski

evet Umit beyin dedigi civarda fiyati. bi ara cok arastirmistim. ama pahali oldugu icin vazgectim. yurt disindan bile getirtmeyi dusunmustum. ama ordada pahali. :(

Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya

Aslında orijinal far fiyatı ile kıyaslarsak fiyat normal.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Bu farlar bizim araçlara uygun olmalı çünkü aynısı yerli alışveriş sitelerinde de satılıyor ama çok pahalı 418$+kdv yani 880 tl.

Hoca ne yaptın farların son durumu ne oldu??

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu fara bu para çöp misali olur. :good1: Tek işe yaracak parçası camı oda kaliteli değil ama sanırım orjinal far camının yerine tam olabiliyor.Bunun yerine eger modifiye far arıyorsan parana degecek şekilde alacagın tek far morette olur.Yada Emminin verdiği linkteki far.İçinede güzelce bi-xenon takılır mis gibi olur.

Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya
(düzenlendi)

Oktay abi, bu fara mercek takamıyoruz galiba. Bir çift sürahi hazır.

tarihinde Ozan Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Oktay abi, bu fara mercek takamıyoruz galiba. Bir çift sürahi hazır.

:D :D Kerşke sürahilik durum olsa idi bakalım. :D

Emminin verdiği linkteki far modeli alınır merceklenir.İlerleyen zamanda bir uğraşım olacak zaman lazım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bana kırıkta olsa Mk2 far camı lazım.Hurdacıya biraz fazla dadanınca kırık camada 20 tl demesi canımı sıktı.Bende artık her şey parayla dedi çıktı herif.

Dedim çöpe atmayacakmısın olsun abi sen istemeyecekmisin dedi. :(:angry:

Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya
(düzenlendi)

Araştırmalarım sonucu 2 adet far buldum.

13336613761.jpg

13336613762.jpg

her ikisininde özellikleri aynı

im Oneblock-Design, integrierter LED-Blinker

LED-Standlicht in Tagfahrlicht-Optik

vorbereitet für elektrische Leuchtweitenregulierung

Stellmotor muss zugekauft werden

XENON-Optik-Linse

Fernlicht

Leuchtmittel: H1

Bahsi geçen stellmotor nedir çözemedim, bu gerekli sanırım, benim araçta var mı bilmiyorum.

http://www.ebay.de/itm/Stellmotor-Scheinwerfer-FORD-Mondeo-II-Kombi-BNP-1-8i-09-1996-11-2000-85-kW-/150792038509?pt=DE_Autoteile&hash=item231be7e86d#ht_2937wt_1139

Malesef çifti 249 öğro

tarihinde Ozan Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya

249 + 60 =309 €. Bunu alıp araca takarsam arabanın %8'i far olacak. KDV gibi.

Yorum bağlantısı
Eray Eski

eger bu farlarin icinde yukseklik ayar motoru takilacak yer varsa sorun yok. benim aracimdaki bozulmustu. FARBA nin motorlari bile denk geliyor. ufak bikac islemle takilabiliyor. pek pahali bisey de degil o motorlar. ama bu farlara bu parayi vermeye degmez bence.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Paraya kıyacaksanız bundan alın..

http://www.ebay.com/...#ht_3517wt_1270

Yuuh, tek taraf 100dolares...

Bana kırıkta olsa Mk2 far camı lazım.Hurdacıya biraz fazla dadanınca kırık camada 20 tl demesi canımı sıktı.Bende artık her şey parayla dedi çıktı herif.

Dedim çöpe atmayacakmısın olsun abi sen istemeyecekmisin dedi. :(:angry:

Fena esnaf, ama akıllı, çöpten bile para kazanıyor :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Mk2 için paraya kıyılıp alınacak tek far bu bence araça görünüşüne çok görsellik katıyor.Özellik olarak hiç eksigide yok. :good1:

http://www.ebay.co.uk/itm/morette-headlights-ford-mondeo-mk2-st24-st200-/330712856135?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4d0005b647

http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-Morette-Twin-Headlights-Ford-Mondeo-MK2-Morrett-/220715463170?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3363aab202

Mk1 içinde bu far.

31.iletide resimleri var.

http://www.feoc-uk.com/forums/index.php?showtopic=76917&st=20

Alacaksan 1.ilandaki ile pazarlık et fiyat çok çok uygun.

Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya

Bugün mondinin farlarına uzun uzun baktım. İçerisinde kararma yok, çizik vs. de yok. Farlara bakarken aramızda tarif edemeyeceğim bir bağ oluştu. Farları değiştirmemeye karar verdim. Duygusal bir bağ bu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Alemsin vallahi acayip güldüm. :D :D Fakat dogru karar. :good1: Emminin linkini verdiği farları ebayda takip et açık artırmada çifti 50 dolara falan bulunabiliniyor 50 dolar civarında falanda kargosu olabiliyor. :good1:

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Fırat Toptaş

boşuna mercekli far bakmayın arkadaşlar ben çok araştırdım bu işi gümrüğüne kadar malesef takılıyor bu ürünler gümrükte....gerek havaalanı gerek liman gerek karayolu gümrüklerinde ürünler irsaliyeli fatura ile geliyor fatura bedelleri gördüğünüz rakamlar olduğundan dolayı kdv+gümrük parası ödüyorsunuz buda astarı yüzünü geçiyor türkiyede sitelerde bu ürünlerden mevcut 800 tl bunları almanız daha mantıklı motor derdini düşünmeyin hepsi orijinali gibi üstünde mevcut....... elimde tek birtane sağlam orjinal sol far mevcut sağ tarafda kırık camlı ama iç kısmı aynaları temiz olarak mevcut düşünen olursa irtibata gecebilir...

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ercan Mürtezaoğlu
94mzc.jpg Bende var gayet memnunum mercekli xenon day light
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

Bende var gayet memnunum mercekli xenon day light

güzel olmuş nerden nasıl temin ettiniz...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...