Ercan Mürtezaoğlu 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Benden önceki sahibi alış lakin sahibinden.com da gömustum 900 civarı idi yurtdışı ebay fiyatı daha uygundur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Krom kısım olmasaymış, far çok güzelmiş... 2 Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 En dıştaki sinyal lambalarının olduğu bölüm krom evet birde gündüz farının olduğu L şeklindeki ledlerin üstü krom ama far açık olduğunda daha parlak görünüyor o ledlerden bir iki tanesi söndü onları bir el attrımam gerekiyor Yorum bağlantısı
Harun Sayın 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 ebay da bulduğum farların linkini vereyim sizlere. bunlardan almayı planlıyorum ama hiç biride türkiyeye göndermiyorlar. hepsi ile irtibata geçtim. http://www.ebay.com/itm/290702527693?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 http://www.ebay.com/itm/380427953829?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 en son amazon.com da buldum, onlar sanırım gönderebiliyorlar türkiyeye. hemde ebaydan daha ucuza fiyatı. http://www.amazon.com/gp/product/B002M47A1Y/ref=gno_cart_title_1 bir iki ay sonra niyetim var. 132$ kendi 12 dolarda kargo, 145 dolara. 280 lira falan yapıyor sanırım. kendi farlarım iyice sarardı, iki defa parlatma yaptırdım oda 5-6 ay sonra yine aynı haline geliyor. bu aralar masraflar arttı, kurbandı, doğumdu, bir iki ay kendime geleyim sonra alacağım inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 (düzenlendi) Bu farlara 12 dolar kargo verdilerse bedava derim en az 50 avro veriliyordu bundan emin olun boyut agırlık farkı hesaplamalarına göre öyle idi. Yakında M2 mondeonun camı soluklakmış orjinal farlar üzerinde çalışma yapıp ya çift bi-xenon mercek yada tek mercek takmak için projem var.Nasıl görünecek bilmiyorum ama 2 tane yuvarlak farlı bir görünüme sahip olacak ve mercek önü cam olacak.Aynı zamanda ledli gündüz farı tasarımınıda yaptım.Aksilik olmaz ise ciddi olarak orjinale yakın görünümlere sahip ve yaklaşık 4 ayrı far projemi tam manasıyla gündüz farı aydınlatmasına sahip özelliklerde olmak üzere önümüzdeki ay ortası yada sonuna doğru konularıyla paylaşabilirim. Ercan bey yanılıyor olabilirim ama bu arabayı Kadir Şirikci arkadaşımızdan mı aldınız.Bu farın aynısından sanırım İspanya idi oraya gitmişti oradan 50 avroya kendisi alıp getirmişti H1 xenon da alarak araca takmıştı .Aracı satarken sökmemişti.Üzerindeki ledler flux ledler ve çok dandik diyebilirim.Değişim yaptırırken hepsini değiştirtin. Farları açtırırsanız krom kısım ya parlak turuncu yada siyaha boyatın derim. 20 Kasım 2012 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 22 Kasım 2012 Yazar Paylaş 22 Kasım 2012 Oktay abi, projeni sabırsızlıkla bekliyorum. Tamponu kesip gündüz ledi takacaktım, sayende tamponu kesmekten kurtulacağım. Proje için sürahi, bardak ne varsa gönderirim Kısacası. bende istiyorum... Yorum bağlantısı
Hakan Aydoğan 2 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 boşuna mercekli far bakmayın arkadaşlar ben çok araştırdım bu işi gümrüğüne kadar malesef takılıyor bu ürünler gümrükte....gerek havaalanı gerek liman gerek karayolu gümrüklerinde ürünler irsaliyeli fatura ile geliyor fatura bedelleri gördüğünüz rakamlar olduğundan dolayı kdv+gümrük parası ödüyorsunuz buda astarı yüzünü geçiyor türkiyede sitelerde bu ürünlerden mevcut 800 tl bunları almanız daha mantıklı motor derdini düşünmeyin hepsi orijinali gibi üstünde mevcut....... elimde tek birtane sağlam orjinal sol far mevcut sağ tarafda kırık camlı ama iç kısmı aynaları temiz olarak mevcut düşünen olursa irtibata gecebilir... Söktüğünüz sol far hala elinizde duruyorsa alabilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2012 Paylaş 7 Aralık 2012 Fırat bey abd versiyonlarında düz camlı modeli var.Ben onu tavsiye ediyorum banada Emmi aşıladı o farı.Fiyatı bu dandik junyan tiplerinden daha aşagıda ve bence daha çok yakışıklı bir far modeli.Emmi ve ben resimleriyle ve fiyatıyla linkiyle paylaşmıştık.O far olacakki içinede Bi-xenon mercek ohhh miss gibi far. Ayrıca camı kırık olanıda ben istesem Yorum bağlantısı
Hakan Aydoğan 2 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Merhaba Arkadaşlar, Mk2 Far konusundaki sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Geçen ay dikkatsiz ve aynı zamanda ehliyetsiz bir motorsiklet sürücüsünün farıma çarpması neticesinde sol far camı çatladı ve su almaya başladı. Bu konuda kafama takılanları buradan sormak isterim; 1. Sadece camı değiştirmem mümkün mü ve varsa eğer nereden temin edebilirim? (netten araştırmalarımda sadece mk1 ler için far camı bulunduğunu gördüm) 2. Yine nette 100-300 Tl fiyat aralığında yan sanayi ya da orijinal far satışı yapan yerler gördüm ancak yenisini aldığımda eskiden olduğu gibi içeriden yukseklik ayarı yapabilmem mümkün olacak mı, yoksa eskisinden bazı donanımları yeni fara taşımam mı gerekecek? 3. Çıkma ancak sağlam durumda bir adet sol far bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? (Yeni far alırsam görüntünün sırıtacağını bu nedenle 2 adet almak gerektiğini düşündüğümden çıkma bulmanın daha rasyonel olacağını düşünüyorum) Bu konuda bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum, İzmir'den selamlar/ saygılar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Çıkma orjinal far tavsiye derim... Çıkmacılara bizzat bakmanız gerekecek... Görerek alsanız iyi olur.. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Aydoğan 2 10 Aralık 2012 Paylaş 10 Aralık 2012 Çok teşekkürler Mehmet bey, tavsiyenize uyacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 (düzenlendi) Mondeo orjinal farının camı üzerine resimdeki moretti farlara benzeyecek bir çalışmam var.Amacım buna en yakın hale getirmek.ikinci planım çift mercek kullanmak.Uzun hüzme tası olarak elimde orjinal mercoların var mercek yuvasıda üzerinde ilk planım bu şekilde.Bakalım begenecekmisiniz? 2013'ü bekleyiniz 23 Aralık 2012 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 Sonucu çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum. Yapılan çalışma hakkında ara ara bilgi versen de merakımız biraz azalsa olmaz mı Oktay Abim? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2012 Paylaş 23 Aralık 2012 İlerde olacak.Malzeme tedarik aşamasındayım.Bide camı kötüleşmiş ucuza far bulabilirsem epey ilerleyecegim.Projemin detayları her şeyiyle hazır.Belki erken yazıyorum ama küçük bir çalışmam oldu iyi gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Söktüğünüz sol far hala elinizde duruyorsa alabilirim. far elimde mevcuttur daha birçok parca elimdedir... eksiğiniz varsa irtibata gecebilirsiniz 1 oda dolusu malzeme war bende:D Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Oktay abi,çıkma far arıyor bu projesi için... Yani dağıtacak.toplayacak.nasıl olduğuna bakmak için... Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 27 Ocak 2013 Yazar Paylaş 27 Ocak 2013 İlerde olacak.Malzeme tedarik aşamasındayım.Bide camı kötüleşmiş ucuza far bulabilirsem epey ilerleyecegim.Projemin detayları her şeyiyle hazır.Belki erken yazıyorum ama küçük bir çalışmam oldu iyi gidiyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz Oktay abi. Yorum bağlantısı
Fırat Toptaş 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 Mk2 için paraya kıyılıp alınacak tek far bu bence araça görünüşüne çok görsellik katıyor.Özellik olarak hiç eksigide yok. http://www.ebay.co.u...=item4d0005b647 http://www.ebay.co.u...=item3363aab202 Mk1 içinde bu far. 31.iletide resimleri var. http://www.feoc-uk.c...pic=76917&st=20 Alacaksan 1.ilandaki ile pazarlık et fiyat çok çok uygun. bunlardan getirecek olan üyemiz varsa her türlü maddi destek salanıp bir çift daha istenir:D Yorum bağlantısı
Emre Sutay 27 Mayıs 2014 Paylaş 27 Mayıs 2014 Bu konuyu bi hortlatsak ya.. Belki birseyler cikar [emoji5] Amazondan far alan olmusmu? Oktay abi farlari yapmismi? Arab kizi camdan bakmis mi? Bi ögrenelim [emoji13] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts