İdris Yıldız 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 selam arkadaşlar.her kasiste ön tamponun yere sürtmesini yavaş kullanmak dışında mekanik olarak çözebilir miyim:)))2 defa ön tamponda çatlak ve dolayısıyla boya ve bi kac defada hasarsız atlattım yani.artık sanki kafamı sürtüyolar o kadar tırsmış bulunmaktayım:)) Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 Yapacak bisi yok malesef ön tampon sürtüyor ama biraz yan girersen çözebilirsin olayı.Tampon yara bere içinde boyatmiyorum nazarlık 1 Yorum bağlantısı
İdris Yıldız 19 Nisan 2012 Yazar Paylaş 19 Nisan 2012 yok valla satısa koydum arkadaslar ben kullnamam boyle.koye gıdıyom hafıften cıftcılık sevdası var.satıcam maalesef Yorum bağlantısı
İdris Yıldız 19 Nisan 2012 Yazar Paylaş 19 Nisan 2012 2008 yenı kasa toyota vardı çağlar bey.yine dönücem sanırım Yorum bağlantısı
Serdar Can 19 Nisan 2012 Paylaş 19 Nisan 2012 Fiesta'nın ön alt kısmı zaman zaman sürtebiliyor ama abartılacak bir durum yok bence. fiestadan önce fiat bravo kullanıyordum. Bravo bu sorun çok daha belirgindi. Yeni araçların hepsinde bu sorun var aslında. Bravo'dan önce connect kullanıyordum sanırım onda bu sorunu hiç yaşamadım. Size connect lazım Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2012 Paylaş 19 Nisan 2012 Gözünü sevdiğimin önoğsu boşuna jeep gibi araçlar üretmiyor şu ana kadar hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Yorum bağlantısı
İdris Yıldız 17 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2012 gökhan bey.yay nedir?ne amaçla takılır?faydaları ve zararları nerlerdir?tahmini masraf ne kadar?inanın hiç bilgim yok Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 20 Mayıs 2012 Paylaş 20 Mayıs 2012 Dediğiniz problem bende de vardı.Geniş yanaklı lastik takınca sorun çözüldü.Yalnız hatıra olarak ön tampon altında dikkatli bakınca görülemeyen yerde çizikler mevcut. Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 21 Mayıs 2012 Paylaş 21 Mayıs 2012 tampon değilde frene sert basınca tamponun altındaki siyah korumalık cart ediyo kaldırımda Yorum bağlantısı
Emre Köksal 21 Mayıs 2012 Paylaş 21 Mayıs 2012 valla ben kasiste, kasisi yavaşlamazsam sürtme oluyor ama sürten yer tampon değil altta dil şeklinde kalan lip dediğimiz kısım oluyor...tamponu süreki sürtmek için çukurda tümsekte yavaşlamadan geçmek lazım... Yaysız aracımı istanbul yollarında kasislerden direksiyonu yan çevirmeden geçiriyorum ve hiç sıkıntı yaşamıyorum... Yorum bağlantısı
İdris Yıldız 29 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2012 cihangir bey kaç yaptınız lastğin yanağını?sürtme olmuyo mu? Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 cihangir bey kaç yaptınız lastğin yanağını?sürtme olmuyo mu? Sürtme olmuyor.Yalnız yine de dikkat etmek lazım.195 60 15 lastik taktım.Aracımın üzerindeki lastikler aşağıda. Yorum bağlantısı
Burak Koca 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 Sürtme olmuyor.Yalnız yine de dikkat etmek lazım.195 60 15 lastik taktım.Aracımın üzerindeki lastikler aşağıda. Hocam birde yol tutuşa negatif yönde etkisi olmadı mı? Yorum bağlantısı
Cihangir Elbasan 30 Mayıs 2012 Paylaş 30 Mayıs 2012 Bununla yakıt tüketimi kaç Şehir içi 6.4 üstüne çıkmıyor.(Defalarca denedim.) Şehir dışı 4.1 (en son gittiğim 260 km ortalama değer) Hocam birde yol tutuşa negatif yönde etkisi olmadı mı? Ben farketmedim.Ama yol tutuşa benim farketmediğim olumsuz etkisi azda olsa olmuştur. Yorum bağlantısı
İdris Yıldız 5 Haziran 2012 Yazar Paylaş 5 Haziran 2012 yanak 60 değilde 55 olsa daha iyi olmaz mıydı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts