Akan Belen 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Arkadaşlar 306 aracımdaki arka stopları bir arkadaşla takas yapmıştım.Yanlız şöyle bir sıkıntım var resimde de görebilirsiniz (1) numara ile işaretlediğim kısımlar yani en dışda kalan kısımlardaki kırmızı kısımlar deforme olmaya başlamış.Sanki ampulun ısısından eriyor gibi hatta soldaki çok hafif delinmiş durumda.Bu farlarıda açmayı düşünüyorum karartma yapmak için.Acaba nasıl bir çözüm üretebilirim buralar için.Pleksigals bir ürün sanırım kırmızı alsam ben herhangi bir uygulama yapabilirmiyim.Yada sizin önereceğiniz farklı bir öneri varmı buralar için.Yine bunların içinde bildiğimiz ampul var.Daha da ilerlemesini önlemek için acaba led ampul takabilirmiyim bunlara.Bir elektrikçiye sordum burda led olmaz yanlardan falan hiç belli olmaz gibilerinden birşeyler söyledi.Fikir ve önerilerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Siyah yapma parlak bordo yada parlak kırmızı renge boya harika olur.Kalite olmayan ama görünüşü zengin olan bir ürün yine iyi dayanmış o ampullere. Yolla bana komple ledli yapayım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 muhtemelen çançinçon plastiği, oluyor böyle şeyler. led ampul uydur en kısa zamanda derim, açmaya da çalışma elinde kalır 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Nisan 2012 Yazar Paylaş 6 Nisan 2012 Siyah yapma parlak bordo yada parlak kırmızı renge boya harika olur.Kalite olmayan ama görünüşü zengin olan bir ürün yine iyi dayanmış o ampullere. Yolla bana komple ledli yapayım. Olurmu dersin muhtemelen çançinçon plastiği, oluyor böyle şeyler. led ampul uydur en kısa zamanda derim, açmaya da çalışma elinde kalır Zaten abi geçen biraz inceledim.Tamam slikonu sökerim ama aralarda sanki punto var gibi geldi bana.Bu şekilde yakında ortalar delinecek direk ampul ışığı vuracak dışarı sıkıntı olur gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Çok yakında Tofaş full ledli stop ama önceki gibi değil böyle yuvarlak bölümleri olan bir stop çalışmam bitecek görürsün olur mu olmaz mı karar verirsin. Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Nisan 2012 Yazar Paylaş 6 Nisan 2012 Olur diyorsan sorun yok tabiki de.Yuvarlar olduğu için şey ettim ben.Gri siyah uyumu olsun diye iç kısımları karartmak istiyordum ben.Kırmızı olunca boğulmaz mı acaba.Kırmızı plastikler zarar görmüş biraz onları nasıl halledeceğiz anlamadım.Düşünüp duruyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Biraz bekle yaptıgımı görünce her şey yerine oturur.Kararını verirsin.Bence şimdilik elleme bunlara. Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Nisan 2012 Yazar Paylaş 6 Nisan 2012 Bendekinin siyah olanı sanırım böyle olacak boyayınca http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-peugeot-306-97-00-arka-stop-lambasi-55327007/pasif-ilan/#classifiedTitle Biraz bekle yaptıgımı görünce her şey yerine oturur.Kararını verirsin.Bence şimdilik elleme bunlara. Tamam bekleyelim bakalım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Siyah kurallara aykırı diye sevemedim stoplarda sadece görselliği var buda hoş gösteriyor ama tabiki karar senin.Kırmzı neden bogsun ki yeni model araçlarda kullanılan kırmızı ton çok güzel boguyormu?Stoplarda ışık vurdugunda illaki kırmızı bir yansıma olmalı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Akan Belen 6 Nisan 2012 Yazar Paylaş 6 Nisan 2012 Bendeki biraz görsellikle ilgili bir durum.Görüp karar vermek en güzeli ama iki türlüde.Böyle bir şans da olmayınca seçim yapmak şansa kalıyor biraz da Yorum bağlantısı
Recommended Posts