Mehmet Saat 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 (düzenlendi) geçen kış zincir kopmuş ve abs soketini koparmıştı... bugün yolda abs ışığım yandı.. yanmasının tek sebep olabileceği yer olarak düşündüğüm bağlantı noktasını kontrol ettiğimde, tellerde oksitlenme olduğunu gördüm.. avometre ile ölçdüğüm de 13 volt olduğunu görünce (voltaj görmesem hiç uğraşmadan bırakacaktım ) tekrar elden geçirerek üstlerine lehim yaptım.. malesef tekrar bantlayarak sorunumu çözdüm.... bu şekilde bir sorun çıkarırmı (çıkarırmı ? ) bilmiyorum.. tekrar ıslanmaması ve aynı sorunu yaşamamam için yapabileceğim birşey varmıdır... 6 Nisan 2012 tarihinde Mehmet Saat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 bi tip izole etmek bana göre cok sakat çünkü abs kablosu daha düzgün olursa bağlama şekli sıkıntı çıkarmaz kablonun fiyatinin uygunsa yenisi almak daha mantıklı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Bol çamur alan bir yer, bu izolasyon oldukça yetersiz. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 makaron ve üstüne serum hrtumu takın bence izalasyon için 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 6 Nisan 2012 Yazar Paylaş 6 Nisan 2012 bi tip izole etmek bana göre cok sakat çünkü abs kablosu daha düzgün olursa bağlama şekli sıkıntı çıkarmaz kablonun fiyatinin uygunsa yenisi almak daha mantıklı Bol çamur alan bir yer, bu izolasyon oldukça yetersiz. koptuğu zaman yenisini sanayide bulamamıştım.. usta komple tesisat sökülerek değişir ve beyinin olduğu yere kadar açılır demesiyle vazgeçmiştim.. makaron ve üstüne serum hrtumu takın bence izalasyon için teşekkür ederim... deneyeceğim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 koptuğu zaman yenisini sanayide bulamamıştım.. usta komple tesisat sökülerek değişir ve beyinin olduğu yere kadar açılır demesiyle vazgeçmiştim.. saalam sallamış, müşteriye yazık Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Arıza olmasa bile arıza yaratır abs kablosunu bu şekilde tamiratınız. Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 6 Nisan 2012 Yazar Paylaş 6 Nisan 2012 çağlar bey, yapılacak iş kolay birşeyse değiştirmek daha iyi olur... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 orjinal kablo pahalı idi http://www.yedekparcaford.com/?urun-4413-FOCUS-ABS-KABLOSU-SOL-ARKA---1999-2001-MOTORCRAFT.html Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 Bağlantı kablo renkleri niye değişik? Aynı olmaları gerekmiyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 6 Nisan 2012 Yazar Paylaş 6 Nisan 2012 orjinal kablo pahalı idi http://www.yedekparc...MOTORCRAFT.html bana gerekli olan bunun üst kısmı... bu kısım sağlam Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 hımm o zaman usta haklı olabilir komple tesisat konusunda. ama güzel bir izalasyon yapılırsa sıkıntı yaratmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 6 Nisan 2012 Yazar Paylaş 6 Nisan 2012 (düzenlendi) Bağlantı kablo renkleri niye değişik? Aynı olmaları gerekmiyor mu? soketin içerisinden kopmuştu... içindeki pimleri çıkararak başka kablo lehimlemiştik... kendi kablosunu lehimleyecektik ama dükkanda lehim olmadığı için soketi götürerek başka biryerde lehimletmek zorunda kalmıştık... (sorun çıkarmaz diye düşünmüştük) tekrar soketi açarak içine lehimlemeyi düşündüm ama 2. söktüğümde pert olacak diye korkuyorum... 6 Nisan 2012 tarihinde Mehmet Saat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Nisan 2012 Paylaş 6 Nisan 2012 sensör kablosu tamiratı , izolasyonu iyi olduktan sonra sıkıntı yaratmaz. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Makaron ile kaplayın bence hiç bir şey olmaz.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 (düzenlendi) Bunun üstüne Plasti-Dip sıkın, zaten bu maddenin esas amacı yalıtım, bakmayın biz oyuncak ettik, bu tür yalıtımda harika iş görür, birazda kalın sıktınmı iş tamam, pahalı dersen pütür sprey al onu kalınca sık, hayatta su geçirmez ve esnek olacaktır. 7 Nisan 2012 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Sıcak silikon da iş görür garantili olur Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Birde siyah cam silikonu olur, hemde evladiyelik olur, bir camcıdan rica edin ücretsiz bile yaparsınız. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Bir şey olmaz iyi bir izalasyon işinizi görür. Yorum bağlantısı
Salim İmamoğlu 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Linkteki yazıyı okumanızı tavsiye ederim 8inci soru ve cevabı yapılan tamiratla ilgili bilgi verecektir. http://www.frenteknik.com/icerik.asp?id=54&konu=kutuphane 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 7 Nisan 2012 Yazar Paylaş 7 Nisan 2012 pazar günü bana iş çıktı evde oturmaktan sıkılıyordum... sıcak silikon yada siyah silikon üstüne makoron... Güzelce izole edeyim... Sanayiye gittiğimde uygun şekile değiştirilirse en iyisi değiştirmek... Fikirleriniz için teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
savaş yağcı 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Nerde bu ABS soketi? Tekerin iç tarafında mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts