İçeriğe Yönlendir

Evlilik Teklifi

Sani Gerşon

Recommended Posts

Adnan Çakır

Ben bu işten anlamam diyen herkes burada (bakınız ileti okuyanlar ve yazanlar) :bravo::flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Daha önce bi üyemiz konu açmıştı orada epey kurgular yapılmıştı okumalısınız :good1: Sani sende bişiler yazmıştın sanırım.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ben nasıl teklif ettiğimi, hatta teklif ettim mi etmedim mi bile hatırlamıyorum :unsure2::shok::bomb::bambam:

Yorum bağlantısı
İsmail Yanık

Ben bu işten anlamam diyen herkes burada (bakınız ileti okuyanlar ve yazanlar) :bravo::flowers:

Ustam ben hariç. Ben çok iyi anlarım bu işlerden o yüzden evlenmiyorum zaten.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Yeni diyalog:

".... sen evlenmeden önce de zaten böyleydin..."

türkçe mealini de ben yazayım : "mal geldin mal gideceksin"

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Sani bir firma vardı bununla ilgili video çekimleri yapıyor.Sokaklarda falan erkeğin kızı sevdiğini falan söyletiyorlar.Ve son olarak erkek evlenme teklifi ediyor yine kayıtta.Sinemada gösteriyorlar bunu.Herşeyi firma ayarlıyor farklı evlenme teklifleri de hazırlıyorlar.Firmayı bulabilirsem ismini yazayım.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Adam suyunu çıkarmış, ya yollarda telef olsaydı :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Cevabınız ne oldu ?

İyi günde- kötü günde beraberiz hala ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

İyi günde- kötü günde beraberiz hala ;)

:nazar:

Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir

gelin adayının gönlü varsa bir çiçekle bile kafidir,

yoksa ne yapsanız kar etmez.

muallakta iseniz işiniz zor.

kolay gelsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Zaten yengeden önceki bir olayı anlatamazdın :D :D :D Oklava geliyooooor :D

Nasılsa forumu takip etmiyor bu aralar bende bol keseden sallayım diyecemde ispiyoncular çok burada :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

15 tane tişört hazırlanır, hepsinin sırtında "Benimle Evlenir misin?" yazılıdır. Bu 15 tişört gelin adayı tarafından tanınmayan 15 kişiye giydirilir, bu 15 kişi bir kafeye toplanır, tişörtler de mont, yelek, hırka türü bir kıyafetle gizlenir. Aynı kafeye gidilir, bir şarkı seçilir ve şarkı ile birlikte bu 15 figüran üstündekileri çıkarır ve tişörtleri görünür, gelin adayı sağa sola millete bakarken cepten yüzük çıkartılır, ilgili soru yöneltilir, soğanlar haif pembeleşinceye kadar beklenir, hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurulur :p

Anlatması zor, hayal etmesi kolay, uygulaması çok zevkli :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Bu sırada kenarda şişe takılı bir kuzu da dönder de tam olsun. Fazla LM izleme :D

Konuşmam falan değişti, L gibi konuşuyorum artık, tonlamalar, aksan :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Nasssı yaaa? Bak bu dizi sana iyi gelmiyor :D Bari M gibi konuş. En azından erkek :D

:D Yanlış yazmışım, evet L değil, M gibi konuşuyorum :D :D

Kabul ediyorum, çuvalladım :p

Ama teklif fikrim nasıl? İyi di mi? :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Nasılsa forumu takip etmiyor bu aralar bende bol keseden sallayım diyecemde ispiyoncular çok burada :)

takip edenlerin, ilgili konuları , bilahere msn den link olarak yollamadığının garantisi var mı? yine de tedbiri elden bırakmaamk lazım

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Konu saçma geldi bana Sani..

İlişki olağandışı bir şekilde teklif gerektiriyorsa, bunu zaten arkadaşının doğaçlama çıkarması gerekir bence..

Aranan olandışılık değilse, sadece içinden geldiği gibi etsin teklifini, en azından ben öyle yaptım, oldu :biggrin:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

takip edenlerin, ilgili konuları , bilahere msn den link olarak yollamadığının garantisi var mı? yine de tedbiri elden bırakmaamk lazım

Eeeyyy insan..Dile benden ne dilersen

Buradaki dersimiz eşleri birbirleri ile tanıştırmamaktan geçer

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Eeeyyy insan..Dile benden ne dilersen

Buradaki dersimiz eşleri birbirleri ile tanıştırmamaktan geçer

Ne geldiyse başıma

o günden sonra geldi zaten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Gecenin 2 sine dayanmışız balkonda kahkaha atıyorum :rofl:

Ne geldiyse başıma

o günden sonra geldi zaten

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yok, halı altındaki ısıtıcıdır O, kaçak akımın sebebi :sihirbaz:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Forumda gecein bir vakti aktif olan üyelere baksın arkadaşın. Görecekki hepisi de evli (yeni evli değil, cicim ayını bitirmiş gerçek evliliği yaşayan insanlar) bekarlar yok forumda adamlar gece hayatına akmış durumda şu an. Biz bilgisayar başında tık tık :D

Bu alemde erkek adama çakılmış en büyük kazıktır evlilik. söyle teklif falan etmesin aklını başına alsın.

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...