Adnan Çakır 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Ben bu işten anlamam diyen herkes burada (bakınız ileti okuyanlar ve yazanlar) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Daha önce bi üyemiz konu açmıştı orada epey kurgular yapılmıştı okumalısınız Sani sende bişiler yazmıştın sanırım. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Ben nasıl teklif ettiğimi, hatta teklif ettim mi etmedim mi bile hatırlamıyorum Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Ben bu işten anlamam diyen herkes burada (bakınız ileti okuyanlar ve yazanlar) Ustam ben hariç. Ben çok iyi anlarım bu işlerden o yüzden evlenmiyorum zaten. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Yeni diyalog: ".... sen evlenmeden önce de zaten böyleydin..." türkçe mealini de ben yazayım : "mal geldin mal gideceksin" 1 Yorum bağlantısı
İsmail Yanık 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Bana teklif edilmişti Cevabınız ne oldu ? Yorum bağlantısı
Akan Belen 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Sani bir firma vardı bununla ilgili video çekimleri yapıyor.Sokaklarda falan erkeğin kızı sevdiğini falan söyletiyorlar.Ve son olarak erkek evlenme teklifi ediyor yine kayıtta.Sinemada gösteriyorlar bunu.Herşeyi firma ayarlıyor farklı evlenme teklifleri de hazırlıyorlar.Firmayı bulabilirsem ismini yazayım. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Adam suyunu çıkarmış, ya yollarda telef olsaydı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Cevabınız ne oldu ? İyi günde- kötü günde beraberiz hala 2 Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 gelin adayının gönlü varsa bir çiçekle bile kafidir, yoksa ne yapsanız kar etmez. muallakta iseniz işiniz zor. kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Zaten yengeden önceki bir olayı anlatamazdın :D Oklava geliyooooor Nasılsa forumu takip etmiyor bu aralar bende bol keseden sallayım diyecemde ispiyoncular çok burada 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 15 tane tişört hazırlanır, hepsinin sırtında "Benimle Evlenir misin?" yazılıdır. Bu 15 tişört gelin adayı tarafından tanınmayan 15 kişiye giydirilir, bu 15 kişi bir kafeye toplanır, tişörtler de mont, yelek, hırka türü bir kıyafetle gizlenir. Aynı kafeye gidilir, bir şarkı seçilir ve şarkı ile birlikte bu 15 figüran üstündekileri çıkarır ve tişörtleri görünür, gelin adayı sağa sola millete bakarken cepten yüzük çıkartılır, ilgili soru yöneltilir, soğanlar haif pembeleşinceye kadar beklenir, hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurulur Anlatması zor, hayal etmesi kolay, uygulaması çok zevkli 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Bu sırada kenarda şişe takılı bir kuzu da dönder de tam olsun. Fazla LM izleme Konuşmam falan değişti, L gibi konuşuyorum artık, tonlamalar, aksan Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Nasssı yaaa? Bak bu dizi sana iyi gelmiyor Bari M gibi konuş. En azından erkek Yanlış yazmışım, evet L değil, M gibi konuşuyorum :D Kabul ediyorum, çuvalladım Ama teklif fikrim nasıl? İyi di mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Nasılsa forumu takip etmiyor bu aralar bende bol keseden sallayım diyecemde ispiyoncular çok burada takip edenlerin, ilgili konuları , bilahere msn den link olarak yollamadığının garantisi var mı? yine de tedbiri elden bırakmaamk lazım Yorum bağlantısı
Fatih Ada 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Böyle başlar; http://webtv.hurriyet.com.tr/3/10796/0/1/boyle-evlilik-teklifi-gorulmedi.aspx Böyle biter; 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Konu saçma geldi bana Sani.. İlişki olağandışı bir şekilde teklif gerektiriyorsa, bunu zaten arkadaşının doğaçlama çıkarması gerekir bence.. Aranan olandışılık değilse, sadece içinden geldiği gibi etsin teklifini, en azından ben öyle yaptım, oldu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 takip edenlerin, ilgili konuları , bilahere msn den link olarak yollamadığının garantisi var mı? yine de tedbiri elden bırakmaamk lazım Eeeyyy insan..Dile benden ne dilersen Buradaki dersimiz eşleri birbirleri ile tanıştırmamaktan geçer 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Eeeyyy insan..Dile benden ne dilersen Buradaki dersimiz eşleri birbirleri ile tanıştırmamaktan geçer Ne geldiyse başıma o günden sonra geldi zaten 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Gecenin 2 sine dayanmışız balkonda kahkaha atıyorum Ne geldiyse başıma o günden sonra geldi zaten Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 yok, halı altındaki ısıtıcıdır O, kaçak akımın sebebi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Forumda gecein bir vakti aktif olan üyelere baksın arkadaşın. Görecekki hepisi de evli (yeni evli değil, cicim ayını bitirmiş gerçek evliliği yaşayan insanlar) bekarlar yok forumda adamlar gece hayatına akmış durumda şu an. Biz bilgisayar başında tık tık Bu alemde erkek adama çakılmış en büyük kazıktır evlilik. söyle teklif falan etmesin aklını başına alsın. 9 Yorum bağlantısı
Recommended Posts