Sani Gerşon 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Arkadaşlar, 3. mesajda falan konu yemeğe bağlanmış, tebrik ederim İş ciddi, alacağı karşılık belli, sadece dediğiniz gibi işi görselliğe vurmak istiyor. Ama pek yapılmamış bir şey yapmayı tercih ediyor kendisi. Vereceğiniz cevaplar önemlidir Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) Sani arkadaşını ikna et nasıl teklif ederse etsin önemli değil evliliğe ikna etsin hemen de evlensin. ( Bana yar olmayan özgürlük kimseye yar olmasın sendromu ) Ama gerçek bir arkadaşınsa son bir iyilik yap ve bir üstteki teklifi değerlendirip Alperin yanına gidin 8 Nisan 2012 tarihinde Mahmut Türkmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Evlenecek insan şöyle bi teklifle bile evlenmeli http://www.youtube.com/watch?v=F3GbFU1sYjs 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar, 3. mesajda falan konu yemeğe bağlanmış, tebrik ederim İş ciddi, alacağı karşılık belli, sadece dediğiniz gibi işi görselliğe vurmak istiyor. Ama pek yapılmamış bir şey yapmayı tercih ediyor kendisi. Vereceğiniz cevaplar önemlidir Sani teklif ciddi de şimdi şöyle düşün buradan ciddi güzel bir fikir çıktı arkadaşın yaptı kız kabul etti evlendiler Allah mutlu mesut etsin sonra seneler geçti kız sordu o güzel fikri nereden buldun diye oğlanda cevapladı bizim fordçu arkadaşlar vardı onlardan çıktı fikir bende uyguladım dedi :D Hadi durumu düzelteyim dese otomobil forumu dese o da olmaz 8 Nisan 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Sani Arkadaşın manyak mı da evleniyor? Arkadaşını al gel Eskişehir'e, gidelim ocakbaşına, yiyelim etleri, içelim rakıları. Bir hafta önce boşanmış birisi olarak ben de ona evliliğin zararlarını anlatayım. Bir daha arkadaşın nikah dairesinin önünden bile geçmeyecektir. Sani arkadaşını ikna et nasıl teklif ederse etsin önemli değil evliliğe ikna etsin hemen de evlensin. ( Bana yar olmayan özgürlük kimseye yar olmasın sendromu ) Ama gerçek bir arkadaşınsa son bir iyilik yap ve bir üstteki teklifi değerlendirip Alperin yanına gidin Sani teklif ciddi de şimdi şöyle düşün buradan ciddi güzel bir fikir çıktı arkadaşın yaptı kız kabul etti evlendiler Allah mutlu mesut etsin sonra seneler geçti kız sordu o güzel fikri nereden buldun diye oğlanda cevapladı bizim fordçu arkadaşlar vardı onlardan çıktı fikir bende uyguladım dedi :D Hadi durumu düzelteyim dese otomobil forumu dese o da olmaz Ciddi ciddi istiyor adam evliliği, yüzüğü falan almış, bizden hayırlı olsun demek düşer artık. Ancak şatafatını ve orjinal bi şeyini arıyor teklif için. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 opsiyon listesine bakınca, M.köy iyiymiş sadrazam vardı birde sütlücede Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) İstanbul dasınız bu işi ciddi yapan organizasyon firmaları illa ki vardır gitsin konuşsun biriyle.Zaten orjinal bir şeyler için profesyonel yardıma ihtiyaç duyacak. 8 Nisan 2012 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 İstanbul dasınız bu işi ciddi yapan organizasyon firmaları illa ki vardır gitsin konuşsun biriyle.Zaten orjinal bir şeyler için profesyonel yardıma ihtiyaç duyacak. Organizasyon firmalarına sordu, 4500tl en düşük paketi. Mantıken, alıp yurtdışında 1 hafta tatil yapıp o sırada evlenme teklifi etse aynı paraya geliyor Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Sani benim yazdığımı okudun mu? Ben ciddiydim be Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Organizasyon firmalarına sordu, 4500tl en düşük paketi. Mantıken, alıp yurtdışında 1 hafta tatil yapıp o sırada evlenme teklifi etse aynı paraya geliyor Evlendikten sonra uzun bir süre verdiğin o para ile neler yapabileceğini düşüneceksin. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Sani benim yazdığımı okudun mu? Ben ciddiydim be Valla Zafer, o kadar geyik oldu ki, hangisiydi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/230191-evlilik-teklifi/page__st__40__p__1445863#entry1445863 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 15 tane tişört hazırlanır, hepsinin sırtında "Benimle Evlenir misin?" yazılıdır. Bu 15 tişört gelin adayı tarafından tanınmayan 15 kişiye giydirilir, bu 15 kişi bir kafeye toplanır, tişörtler de mont, yelek, hırka türü bir kıyafetle gizlenir. Aynı kafeye gidilir, bir şarkı seçilir ve şarkı ile birlikte bu 15 figüran üstündekileri çıkarır ve tişörtleri görünür, gelin adayı sağa sola millete bakarken cepten yüzük çıkartılır, ilgili soru yöneltilir, soğanlar haif pembeleşinceye kadar beklenir, hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurulur Anlatması zor, hayal etmesi kolay, uygulaması çok zevkli Bi yönelteyim bakayım Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 yanlız böyle enteresan evlilik teklifleri genelde red ile sonuçlanır. bakınız link... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 kadınlar böyle şeyleri sever ama iş biraz soytarılığa kaçınca olayın rengi değişir. kızın babası kızına sorar kim bu soytarı diye. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 1 Yıl sonra bu konuyu tekrar aktif edeceğim. Sevgiler 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Sen demişken, adın hatrıma düşmüşken, aşk bizden geçmemişken... Hani gelsen, yüzümü güldürsen, "bir" olup, biz olabilsek diyorum, sen ve ben. İyi bir sonu haketmiyor muyuz, ne dersin? Pek de bir romantikmiş bu Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 1 Yıl sonra bu konuyu tekrar aktif edeceğim. Sevgiler Semih Senin durumun çok vahim. içiçm eziliyor seni öyle görünce Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Semih Senin durumun çok vahim. içiçm eziliyor seni öyle görünce Valla gül yüzlünün biri kandırdı beni abi. Ben böyle şey görmedim. Meğer ne meraklıymışımda haberim yokmuş 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Desenize bir evlenen pişman bir de evlenmeyen. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Desenize bir evlenen pişman bir de evlenmeyen. Doğru insanı bulmuşsan.. evlilik iyidir... 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Doğru insanı bulmuşsan.. evlilik iyidir... Yanlış İnsan'ı bulduysada iyidir abi. Çektikleri hanesine artı olarak yazılır 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Bazı şeyler dışarıdan farklı görünür. Ama işin içinde olanlar da hep kendi yaşadıklarından şikayet ederler. Hangi meslek grubuna sorsanız işinden hep şikayetçilerdir. Evlilik de buna benziyor galiba. Evliler hep şikayetçi ama herkes evlenmek için can atıyor. Allah herkesin gönlüne göre versin. Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Doğru insanı bulmuşsan.. evlilik iyidir... Ne pahasına olursa olsun, evlenin. Karınız iyi çıkarsa mutlu, kötü çıkarsa filozof olursunuz. Sokrates. (Filozof) 5 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) Bazı şeyler dışarıdan farklı görünür. Ama işin içinde olanlar da hep kendi yaşadıklarından şikayet ederler. Hangi meslek grubuna sorsanız işinden hep şikayetçilerdir. Evlilik de buna benziyor galiba. Evliler hep şikayetçi ama herkes evlenmek için can atıyor. Allah herkesin gönlüne göre versin. Amin. Yinede abicim, sıradışı geçimsizlikleri ve ayrılıkları saymazsak; insanın yol arkadaşına sahip olması güzel birşeydir eminim.. Şikayet eden evliler haksızlık etmesinler, yalnızlık evlilikden daha zor meziyet(diye düşünüyorum). Söz konusu birliktelik doğru insanla yaşanacaksa,doğumdan sonraki en büyük ve güzel adım olarak düşünüyorum. Ya da son zamanlarda duygusala bağlayıp çok saflaştım bilemiyorum 8 Nisan 2012 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts