İçeriğe Yönlendir

Evlilik Teklifi

Sani Gerşon

Recommended Posts

Mahmut Türkmen

Hani bir söz vardır ya "evlilik kuşatılmış kale gibidir dışardakiler içeri girmeye, içerdekiler dışarı çıkmaya çalışır" :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ben bu kadar romantik bir forum görmedim, örnekler dehşet verici.

Ancak balı güllü bir evlenme teklifi yapılırsa kadın unutma özürlüsü bir varlık olduğundan dolayı her zaman aynı şeyi bekleyecektir, beklentisi olmayan evli kadın adamı tarantula gibi yir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Ben tanışma yıl dönümümüzde tek taş aldım , torpitoyu güller ile doldurdum arasınada yüzüğün kutusunu koydum . Arabada giderken hediyesini verdi bana e benden de haliyle hediye bekledi :) Ama hemen vermedim trafikte ilerlerken baktım suratı asılıyor . Aaa ruhsatı unuttum galiba dedim torpitoda mı diye bakarmısın dedim ve torpitoyu açınca mutlu son olmuştu :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Torpito ne ya :D

Rahmetli Kemal Sunal- Şener Şen repliği geldi aklıma :D

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Ben arabada hediye veya yüzük verirsem beni paralar. :bambam: Bir dişi bir otomobili neden kıskanır ki.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ben arabada hediye veya yüzük verirsem beni paralar. :bambam: Bir dişi bir otomobili neden kıskanır ki.

Durum buysa sorunu dişide aramamak lazım

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Evlilik ve torpido deyince aklıma denizaltı lardaki torpido gelir başka da bir şey gelmez :D

aşağı yukarı ikisinin de hasarı aynı :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Hiç olmazsa torpidoda ölüp gidiyorsun.

Ama evlilik öldürmekten beter ediyor. :D

Ortak yeri çok Alper. Biri gemiye giriyor birisi insana :D

:blush: Mesaj alındı :soshelp:

Dişi ve arabaya aynı ilgi gösterilmez. dişinin olduğu bir ortamda arbaya hiç ilgi gösterilmez. Bizim buralarda arabaya "kuma" derler :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Ortak yeri çok Alper. Biri gemiye giriyor birisi insana :D

Dişi ve arabaya aynı ilgi gösterilmez. dişinin olduğu bir ortamda arbaya hiç ilgi gösterilmez. Bizim buralarda arabaya "kuma" derler :D

Yengem altı çizili metni gördüğünde kuman ile baş başa Sivas caddelerinde yaşamaya başlayabilirsin Ertan abi :D Aynı ilgi değil tabi, mesela kafeteryaya gidildiğinde erkekler yandan geçen kızlara göz ucuyla bakınca azar işitir,ben arabaya bakınca işitiyorum fark o :D

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Yengem altı çizili metni gördüğünde kuman ile baş başa Sivas caddelerinde yaşamaya başlayabilirsin Ertan abi :D Aynı ilgi değil tabi, mesela kafeteryaya gidildiğinde erkekler yandan geçen kızlara göz ucuyla bakınca azar işitir,ben arabaya bakınca işitiyorum fark o :D

Bir de arabayı beğenmezler. Yok şöyle olsa iyi olurdu, yok rengi şu olsaydı. Geçen patronu benim arabayı övmüş, sonra da akşam yemek yediğimiz yerden çıkarken biri bekliyordu, aracı satıp satmayacağımı sordu, bundan sonra kötü demiyecem tamam demeye başladı. Ama biliyorum ki her zaman için kendine rakip olarak birini bulurlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Dünyanın en güzel şeyidir evlilik.

Bunu yazarken ensede herhangi bir silah (oklava, tava...) var mıydı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Çevir çevir :kihkih:

O terleyen adam benim mesajımda yok. Lütfen alıntı alırken orjinaline zarar vermeyelim. Ben baştan beri aynı fikrimdeyim Evlilik bu dünyada en güzel şeydir. Mesajlarımı okursanız buna kanaat getireceksiniz :D

Bunu yazarken ensede herhangi bir silah (oklava, tava...) var mıydı?

Bir ağrı var geceden kalma :D ama sırrını çözemedim. Yatarken iyidim :unsure2:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Dünyanın en güzel şeyidir evlilik.

evet,kadınlar için

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

O terleyen adam benim mesajımda yok. Lütfen alıntı alırken orjinaline zarar vermeyelim. Ben baştan beri aynı fikrimdeyim Evlilik bu dünyada en güzel şeydir. Mesajlarımı okursanız buna kanaat getireceksiniz :D

Bir ağrı var geceden kalma :D ama sırrını çözemedim. Yatarken iyidim :unsure2:

62 nolu iletiyi okuyalım mı? Birlikte ama.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Abi , ne kadar zor şartlarda yaşıyormuşsunuz :D :D Ben şanslıyım o zaman :nazar:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hele sen cicim ayındasın. Cicim ayı bitsin görüşelim :D

Balayı biter cicim ayı başlar ama en sonunda kadının elinde ayıoğluayı kalır.

Benim hatunun feci sinirlendiğinde soktuğu bir laftı. :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın , her insan mutluluğu hak ediyor . Hoşgörü ve saygıyı elden bırakmadıkça sorunlar minimuma iner bence .

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...