Burak Bozkurtt 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 (düzenlendi) yeni ampulleri bugün taktım sizce nasıl uzun kısa 7 Nisan 2012 tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Bu görüntülerden bir şey anlamak mümkün değil ama ampulü biliyoruz.. güzel ampuldür. .güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Burak Bozkurtt 7 Nisan 2012 Yazar Paylaş 7 Nisan 2012 teşekkür ederim biraz daha beyaz bekliyodum ama değilmiş sarı olmasına rağmen çok tatlı bir rengi var iyi aydınlatıyor tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Forumda çokça kısa ömürlü olduğu konuşuldu umarım sizinkiler uzun ömürlü olur. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 (düzenlendi) Hayırlı olsun, bugün bizde connect'e taktık, fark elbet var, biraz daha beyaz. Ama anlamak için yol yapmak gerek. Sağ far orjinal ampül, sol far osram nb. 7 Nisan 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Hayırlı olsun, bugün bizde connect'e taktık, fark elbet var, biraz daha beyaz. Ama anlamak için yol yapmak gerek. Sol far orjinal ampül, sağ far osram nb. Hocam hazır connect ten laf açılmışken standart kısa farları çok mu yetersiz yoksa benim kullandığımda sorun mu var dı geçen fabrikanın aracını kullandım akşam vakti idi kısalarla önü görmek mucize gibiydi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Hocam hazır connect ten laf açılmışken standart kısa farları çok mu yetersiz yoksa benim kullandığımda sorun mu var dı geçen fabrikanın aracını kullandım akşam vakti idi kısalarla önü görmek mucize gibiydi. Evet performansı vasat. Hele bu akşam nasıl diye aşağıya inip baktım. Lada'nın farlarda açıktı, onun yanında connectin samimi söylüyorum adece parkları yanıyor sandım. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 aynen tahir abi baya vasat akşam bazen yanıyomu yanmıyo diye kontrol ediyorum o kadar yani sanki yanmıyo gibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Len benim ileti nereye uçmuş Neyse bir daha yazayım elime klavye yapışmaz Burak sol ampül oturmamış gibi yada yükseklik ayarı simetrik değil, gün içinde kontrol ettir. Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Cehaletten dolayı bir sorum olacak, osram night breaker takınca, karşıdan gelen vatandaşın bana küfür etme olasılığı % olarak kaç olur ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 aynen tahir abi baya vasat akşam bazen yanıyomu yanmıyo diye kontrol ediyorum o kadar yani sanki yanmıyo gibi Ampulden ziyade farın yapısı ve ayna problemli gibi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 Cehaletten dolayı bir sorum olacak, osram night breaker takınca, karşıdan gelen vatandaşın bana küfür etme olasılığı % olarak kaç olur ? Nb. bildiğimiz orjinal ampül tarzında halojen ampül. Xenon değil yani, küfür vs. olacak hiçbir durum yok. Ampulden ziyade farın yapısı ve ayna problemli gibi. Vasat işte. Hepsi toplanınca aydınlatmıyor. Yorum bağlantısı
Burak Bozkurtt 7 Nisan 2012 Yazar Paylaş 7 Nisan 2012 (düzenlendi) Cehaletten dolayı bir sorum olacak, osram night breaker takınca, karşıdan gelen vatandaşın bana küfür etme olasılığı % olarak kaç olur ? %0 Len benim ileti nereye uçmuş Neyse bir daha yazayım elime klavye yapışmaz Burak sol ampül oturmamış gibi yada yükseklik ayarı simetrik değil, gün içinde kontrol ettir. iyi fark etmişsin abi bende baktım sağ taraf biraz daha yüksek sol aşağıda yarın bakim bi oturtamadıkmı naptık acaba 7 Nisan 2012 tarihinde Burak Bozkurtt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 7 Nisan 2012 Paylaş 7 Nisan 2012 ben philips extreme power kullanıyordum ömrü tam bir yıl gidiyor. (2 sene kullandım ömründen eminim) şimdi n.b. plus taktım. ömrü ne kadar olur bilemem ama (philips çifti 70TL idi. N.B.plus ise 50TL.) philips'i kesinlikle ikiye katlar. ayrıca uzunları yakınca verdiği beyazlık çok hoşuma gidiyor. tavsiye ederim... Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 NB'ler güzel güle güle kullanın.. Bende geçen sene yaz başında orjinal ampulun teki patlayınca Osram Cool Blue Hyper Whte 5000K aldım.. Aydınlatma ve rengi şaahane.. Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım.. Tek sıkıntı olabilecek noktası erken patlaması olabilir onuda deneyip görecez.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Hayırlı olsun ama 5-6 ay sonra önce biri sonra 2.cisi büyük ihtimalle mefta olacak Bende hep böyle oldu.. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Bende osram nb plus aldım ve farkı anlamak için farın birine taktım önce fakat diğer fardaki standart osramda tan hiç farkı yoktu sanki Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 osram night breaker ampüllerini 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum. bu konu başlığındaki resimler ile benim arabamdaki osramların alakası yok. benim farlarım bildiğin halojen ampülden çok az farklı iken bu konu altında yer alan resimlerde adı geçen osram ampülü sanki zenon farmışçasına beyaza yakın geldi bana. belkide fotoğraflardan kaynaklanan bir durum olabilir elbette. ayrıca benim farların da dayanımdan yana bir sorun çıkarmaması sebebiyle aklıma bana başka bir ampül mü satıldı acaba diye aklıma soru işaretleri gelmeye başladı. ama takılırken falan hep başında durmuştum. Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Resimlerde fazla beyaz çıkıyor. beni kazıklamamışlar demi hocam.he de canını yedim. şimdi durduk yere günaha girmeyem. Yorum bağlantısı
Serkan üççetin 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 bende gecen gün taktım bayaa farketti 25 tl verdim çiftine. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 beni kazıklamamışlar demi hocam.he de canını yedim. şimdi durduk yere günaha girmeyem. Ampülü görmeden birşey diyemem, ama olması gerekeni vermişlerdir eminim. bende gecen gün taktım bayaa farketti 25 tl verdim çiftine. Neredeyse yarı fiyatına almışsınız. Yorum bağlantısı
Serkan üççetin 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Ampülü görmeden birşey diyemem, ama olması gerekeni vermişlerdir eminim. Neredeyse yarı fiyatına almışsınız. nite brekır yazıyodu ama plus ına dikkat etmedim.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts