İçeriğe Yönlendir

Yeni Osram Night Breaker Plus

Burak Bozkurtt

Recommended Posts

Evren Erakçora

bende gecen gün taktım bayaa farketti 25 tl verdim çiftine.

25 liraya nb olmaz bence. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Plus olmaz da belki eski nb bulunabilir...

25 liraya nb olmaz bence. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Serkan üççetin

%90 %10 falan yaziyodu bulamayan arayan olursa gonderebilirim arkadAşlar kargo yanimda hemen aldığım parcacida arkadaşımız

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

%90 %10 falan yaziyodu bulamayan arayan olursa gonderebilirim arkadAşlar kargo yanimda hemen aldığım parcacida arkadaşımız

Size zahmet olmazsa kutusuyla beraber ampullerin bir fotoğrafını ekleyebilir misiniz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Valla NB varsa çifti 25 tl ye çok iyi.Plus olmasa bile iyi fiyat.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Furkan Avcı

NB Plus lar için ne kadar gittiğini tecrübe eden oldu mu hiç?

Bende kısa + uzun almayı düşünüyorum da.

Birde benim kısalar mercekli (Xenon değil) aydınlatmada NBP için problem oluşturur mu?

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Gündüzleri de yakarak 6-7 ayda patlattım plus'u. Ama hergün aracımı kullandım.

Benim araçta sensör var akşalmları yakıyor sadece, Gece de pek kullanmadığım düşünülürse en az 1 sene gider diye düşünüyorum. O zaman almak mantıklı

Yorum bağlantısı
Fatih Köken

Önceki aracımda Osram Night Breaker Plus kullandım çok güzeldi üstelik 2 seneye yakın kullandım gündüzleride dahil. Yeni aracımda zenon vardı sonradan takılmış mercek yok tabi

bende söktürtüm sonrada tavsiye üzerine Philips Diamont Vision aldım biraz pahalı ama degdigini düşünüyorum

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Furkan Avcı

Geçen hafta bayram öncesi night breaker plus ları taktım, aydınlatma ve görüş mesafesi belirgin bir şekilde arttı, ne kadar gideceğini hep beraber göreceğiz... :good1: :good1:

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Geçen hafta bayram öncesi night breaker plus ları taktım, aydınlatma ve görüş mesafesi belirgin bir şekilde arttı, ne kadar gideceğini hep beraber göreceğiz... :good1: :good1:

1,5 seneyi geçti :good1:

Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Benim focusta eski nb kullandım. Kısaları 3 aylıkken kesildi. Uzunlar 2 yıl oluyor kesilmedi. Yeni nb pluslardan öğretmen arkadaşın C4 dizeline taktık teki 5 ay diğeri 6 ayda kesildi. Aydınlatma normal halojene göre belirgin fazla ama ömürden dolayı kısalarda nb plus bile olsa kullanmak mantıklı değil. Benim şu anda kısalar standart osram, uzunlarda 2 yıllık nbler var...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Halojenin piri filipistir, alın nb plus a 2 kat ömürde tokat atın :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

Halojenin piri filipistir, alın nb plus a 2 kat ömürde tokat atın :biggrin:

Filipis eksterm povır altı ayda gümledi

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Arabanda sorun yada ampülde sorun var, extrem değil, gt150 power2night al, rahat et :)

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan
(düzenlendi)

Arabanda sorun yada ampülde sorun var, extrem değil, gt150 power2night al, rahat et :)

%50 sınıfında olduğu için gt150 yi tercih etmemiş exterm power almıştım.Onlarda night breaker gibi altı ayda patladı.Ama Nb + aydınlatma olarakta ömür olarakta beni memnun etti :)Aslında sizinki gibi birşey yapmak lazım, H4 te halojen hikaye. :)

tarihinde Engin Karadayan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Furkan Avcı

17 Ağustosta aldığım Night breaker plus kısa far ampüllerinden biri dün patladı. yaklaşık 5 ay.

Yerine önceden çıkardığım normallerden birini taktım.

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

14 ay sonra nb+ lardan birtanesi gümledi.Bugün yeni :) siparişlerimi verdim

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan

14 ay sonra nb+ lardan birtanesi gümledi.Bugün yeni :) siparişlerimi verdim

Bir düzeltme yapayım :biggrin:Patlayan nb+ları 27/01/2011 de almışım.Yani yaklaşık 14 ay değil 24 ay görevini yerine getirmiş. :biggrin:;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Benim Osram Cool Blue ampuller takalı 20 ay oldu.. Bayramda memlekete gittiğimde küheylanı gördüm, baktım farlar hala sağlam.. :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ali abi F1 ler için bu ampül uyumlu mu?Uyumlu ise nereden bulacağız ya internete şöyle bir baktım ama satan yer göremedim.

Yorum bağlantısı
Engin Karadayan
(düzenlendi)

Ali abi F1 ler için bu ampül uyumlu mu?Uyumlu ise nereden bulacağız ya internete şöyle bir baktım ama satan yer göremedim.

http://www.ebay.co.u...=item45f3eabaef

Ebayda var ama biraz tuzlu :)

http://www.ebay.co.uk/itm/230674297725?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Ben bunları aldım :)

tarihinde Engin Karadayan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...