Sercan Eskin 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Cool Blue çok iyi yağmurda görremeince güzel atraksiyon oluyor O atraksiyonu yaşamak için aldım zaten bende Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 8 Ocak 2013 Paylaş 8 Ocak 2013 Osram nb plus takalı 1 yıl dolmak üzere...tık tık tıkkk (tahtaya vuruyorum) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Merhaba, Osram Night Breaker Plus alacağım ancak 2004 C-Max e hangi modeli (H1, H4, H7) uygun acaba? Aşağıdakilerden hangisi? http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=osram%20night%20breaker Yorum bağlantısı
Önder Kuru 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 c-max için h1 ve h7 olacak... Sisler için h11 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 c-max için h1 ve h7 olacak... Sisler için h11 Teşekkürler, parklarda sırıtmaması adına ekteki ürün uygun mu acaba? (Osram Cool Blue T10 5W) http://www.hizlial.com/osram-coolblue-t10-5-w-park-ampulu-2-li-set-011501/31.001.0001.5711 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 (düzenlendi) Rica ederim , elbette olur hemen hemen aynı rengi verecek... Daha önce hiç söküp taktınız mı c-max'ınıza? 24 Eylül 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Teşekkürler, parklarda sırıtmaması adına ekteki ürün uygun mu acaba? (Osram Cool Blue T10 5W) http://www.hizlial.com/osram-coolblue-t10-5-w-park-ampulu-2-li-set-011501/31.001.0001.5711 Coolblue mavi renkte parlak ışık veriyor. Ve karşıdakinin gözünü alıyor. Zaten cool blue 'nun kutusuna bakarsanız, asfalt yollarda, şehir içinde kullanımı uygun değil, arazi kullanımı içindir yazıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Coolblue mavi renkte parlak ışık veriyor. Ve karşıdakinin gözünü alıyor. Zaten cool blue 'nun kutusuna bakarsanız, asfalt yollarda, şehir içinde kullanımı uygun değil, arazi kullanımı içindir yazıyor. Kendim takmadım daha önce. Yeni far takımı ve park sensörü aldım. Cumartesi günü elektrikçi bir abime taktıracağım hepsini. Ampülleri de değiştireyim diyorum hazır farlar sökülmüşken. Led iç aydınlatma vs hepsini bir arada yaptırmayı düşünyorum. Elim pek yatkın değiş böyle işlere. Coolblue mavi renkte parlak ışık veriyor. Ve karşıdakinin gözünü alıyor. Zaten cool blue 'nun kutusuna bakarsanız, asfalt yollarda, şehir içinde kullanımı uygun değil, arazi kullanımı içindir yazıyor. Osram Night Breaker Plus a uyumlu, sırıtmayacak bir park ampül marka/ modeli var mı bildiğiniz? Yorum bağlantısı
Önder Kuru 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Coolblue mavi renkte parlak ışık veriyor. Ve karşıdakinin gözünü alıyor. Zaten cool blue 'nun kutusuna bakarsanız, asfalt yollarda, şehir içinde kullanımı uygun değil, arazi kullanımı içindir yazıyor. 5 watt'lık park ampulü nasıl göz alıyor? Kendim takmadım daha önce. Yeni far takımı ve park sensörü aldım. Cumartesi günü elektrikçi bir abime taktıracağım hepsini. Ampülleri de değiştireyim diyorum hazır farlar sökülmüşken. Led iç aydınlatma vs hepsini bir arada yaptırmayı düşünyorum. Elim pek yatkın değiş böyle işlere. Osram Night Breaker Plus a uyumlu, sırıtmayacak bir park ampül marka/ modeli var mı bildiğiniz? Far takımı derken? Komple far mı aldın? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 ... Far takımı derken? Komple far mı aldın? Aynen... Komple aldım ama para vermedim. Detayı http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235233-bug%C3%BCn-arac%C4%B1n%C4%B1z-i%C3%A7in-ne-yapt%C4%B1n%C4%B1z/page-113 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Peki sattın mı orjinalleri? Gerçi şu an alacak durumum yok ama bi-xenon çalışması yapmayı düşüyorum(burada bir arkadaş var forumdan kendisi o yardımcı olacak) üstündeki farları bozarsam diye bir çift fazaladan çıkma alarak yapayım diyordum. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Osram Night Breaker Plus a uyumlu, sırıtmayacak bir park ampül marka/ modeli var mı bildiğiniz? Park lambası olarak muadil ürün kullanmadım hiç. NB Plus kullandım sadece. 5 watt'lık park ampulü nasıl göz alıyor? Park lambası olarak değil, benim dediğim kısa far ampulü olarak tercih edilmemesi gerektiğidir. Far-park olarak belirtmediğimden anlaşılamamış. Parklarda bir sorun olacağını ben de pek sanmam. Farlar içinse Apaçilerin tercihi merceksiz xenon farlar karşıdan ve önden gelenin gözünü nasıl rahatsız ediyorsa, aynı renk ve ışık dağılımı sebebiyle cool blue da kısa farlara takılırsa rahatsızlık ve tehlike sonucu doğuruyor. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Park lambası olarak muadil ürün kullanmadım hiç. NB Plus kullandım sadece. Park lambası olarak değil, benim dediğim kısa far ampulü olarak tercih edilmemesi gerektiğidir. Far-park olarak belirtmediğimden anlaşılamamış. Parklarda bir sorun olacağını ben de pek sanmam. Farlar içinse Apaçilerin tercihi merceksiz xenon farlar karşıdan ve önden gelenin gözünü nasıl rahatsız ediyorsa, aynı renk ve ışık dağılımı sebebiyle cool blue da kısa farlara takılırsa rahatsızlık ve tehlike sonucu doğuruyor. Ben de ondan şaşırdım, çünkü arkadaş park ampulü için cool blue sormuştu kısa ve uzunlar için zaten tercihini yapmış sadece tip konusunda hangisi olacağını danışmış. Cool blue'un paketine hiç bakmadım ama çifti 10-15 TL'ye satılan 100W'lık ampuller var onların kutularında şu yazar "not use for EU" Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Hakan Erken kardeşimden aldığım mercekli farlara bende geçen hafta NB Plus ampüllerden hem kısalara hem uzunlara taktım, gerçekten normal ampüllerine göre harika bir artış ve hafif beyazlık geldi kullanmak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. ( Araştırmalarımdan edindiğim bilgiye görede NB Plus'ların ömrü üzerinde çalışmalar yapılmış ve normal NB'lara göre ömrü daha uzunmuş, fakat dikkat edilecek husus Far sensörlü araçlarda otomatik olarak çalıştırılmayacak, elle kullanım önemliymiş çünkü ilk marşta ampüllere zarar verebiliyormuş bilgilerinize ) Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Peki sattın mı orjinalleri? Gerçi şu an alacak durumum yok ama bi-xenon çalışması yapmayı düşüyorum(burada bir arkadaş var forumdan kendisi o yardımcı olacak) üstündeki farları bozarsam diye bir çift fazaladan çıkma alarak yapayım diyordum. Satmadım, hediye edeceğim. Rezerve yapıldı Aydın Perçem hocama O olmazsa Mert Boran kardeşimize, olmadı size rezerve Hakan Erken kardeşimden aldığım mercekli farlara bende geçen hafta NB Plus ampüllerden hem kısalara hem uzunlara taktım, gerçekten normal ampüllerine göre harika bir artış ve hafif beyazlık geldi kullanmak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim. ( Araştırmalarımdan edindiğim bilgiye görede NB Plus'ların ömrü üzerinde çalışmalar yapılmış ve normal NB'lara göre ömrü daha uzunmuş, fakat dikkat edilecek husus Far sensörlü araçlarda otomatik olarak çalıştırılmayacak, elle kullanım önemliymiş çünkü ilk marşta ampüllere zarar verebiliyormuş bilgilerinize ) Çok teşekkürler, çünkü ben hep sensörlü kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Satmadım, hediye edeceğim. Rezerve yapıldı Aydın Perçem hocama O olmazsa Mert Boran kardeşimize, olmadı size rezerve Çok teşekkürler, çünkü ben hep sensörlü kullanıyorum. Teşekkürler; ben Aydın abi ve Mert'i sahada devre dışı bırakamam o yüzden masabaşı işlere eğileyim hemen Neyse bakalım kısmet... Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Forumda çokça kısa ömürlü olduğu konuşuldu umarım sizinkiler uzun ömürlü olur. ben 1,5 yıldır kullanıyorum daha tık demedi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Osram Night Breaker almak isteyen arkadaşlarım olursa uygun fiyata göndertebilirim. 45-50TL civarında alabilirim sanırım benim halamın oğlundan. Kendisine bir site yapıyoruz. Ampuller, park sensörleri bobinaj vs. için. henüz site yapım aşamasında. Direk ürünü oradan görüp gönderecek. Site üzerinden direk satış da hedefliyoruz. Tabii ki piyasadan uygun fiyatlara olacak. Düşünen arkadaşlarım olursa irtibata geçebilirler benimle. Elimden geleni yapmaya hazırım... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Osram Night Breaker almak isteyen arkadaşlarım olursa uygun fiyata göndertebilirim. 45-50TL civarında alabilirim sanırım benim halamın oğlundan. Kendisine bir site yapıyoruz. Ampuller, park sensörleri bobinaj vs. için. henüz site yapım aşamasında. Direk ürünü oradan görüp gönderecek. Site üzerinden direk satış da hedefliyoruz. Tabii ki piyasadan uygun fiyatlara olacak. Düşünen arkadaşlarım olursa irtibata geçebilirler benimle. Elimden geleni yapmaya hazırım... Hayırlısı olsun. Ancak fiyatlar dediğiniz gibi uygun değil sanırım. Hepsiburada.com da Osram NB + H7 takım 47.47 TL. Daha uygun sitelerde mevcut. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Hayırlısı olsun. Ancak fiyatlar dediğiniz gibi uygun değil sanırım. Hepsiburada.com da Osram NB + H7 takım 47.47 TL. Daha uygun sitelerde mevcut. Teşekkürler.. Birkaç kişiyle konuştum fiyatları uygun dediği için uygun olduğunu düşünüyorum. Mesela çifti 45 TL o dediğiniz H7'nin Yorum bağlantısı
Önder Kuru 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Teşekkürler.. Birkaç kişiyle konuştum fiyatları uygun dediği için uygun olduğunu düşünüyorum. Mesela çifti 45 TL o dediğiniz H7'nin Kargo dahil mi? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 (düzenlendi) H11 yada h8 fiyati nedir? Standart H11 (sarı) : 10 TL tanesi' H8 : 10 TL tanesi 25 Eylül 2013 tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts