İçeriğe Yönlendir

Yeni Osram Night Breaker Plus

Burak Bozkurtt

Recommended Posts

Mesut Dumlupınar

Standart H11 (sarı) : 10 TL

H8 : 10 TL

Osram olanlarin fiyatına sordum ama ben
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Osram olanlarin fiyatına sordum ama ben

Ben osram değil demedim ki :D

Osram h11 tanesi 10 Tl

Nihgt breaker değil normal osram

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Tümü Osram, 

NB + : 45 TL

Cool Blue 5W: 7,5 TL

H11: 20 TL

Top: 72,5 TL

+ Dostluk, arkadaşlık paha biçilemez... Teşekkürler Tolgahan kardeşim  :bravo:  :flowers:  :good1:  :nazar:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Tümü Osram,

+ Dostluk, arkadaşlık paha biçilemez... Teşekkürler Tolgahan kardeşim :bravo::flowers::good1::nazar:

Rica ederim hocam. Umarım sorunsuz sekilde yarın kargoya verilir ve sıkıntı olmadan elinizde olur. Hayırlı olsun şimdiden. Yarın sabah haberlesiriz ;) tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Tümü Osram, 

+ Dostluk, arkadaşlık paha biçilemez... Teşekkürler Tolgahan kardeşim  :bravo:  :flowers:  :good1:  :nazar:

Hayırlı olsun Kerem bey güle güle kullanın, bende Tolgahan kardeşimizden almıştım sağolsun yardımcı olmuştu kendisine tekrar teşekkürler.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Tolgahan önerdiğin ve zahmet edip getirdiğin osram night breaker plus ampuller sayesinde şimdi geceleri çok daha net ve çok daha ileriyi rahatlıkla görebiliyorum. Çok teşekkür ederim, verdiğimiz parayı fazlasıyla hak ediyor.  :good1:

Abicim güle güle kullan. Elimizden geldigi kadar :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Tümü Osram, 

Selamlar, bugün farların ve ampüllerin montajı yapıldı. Ancak Osram Cool Blue 5W parklar arıza ışığı yaktı (wattları tutmadığından dedi usta) ve H11 sisler orjinal yerlerine uymadı (tırnaklardan geniş olanının orijinale göre pozisyonları farklı) Bereket eski sisler Philips ve iyi aydınlatma yapıyor, parklarıda eskileri ile değiştirdik yine. Alırken önce eskiyi sökün ve ona göre alın derim..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...