Osman Tekindemir 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 arkadaşlar merhaba 2009 fokus titanıum araca sahibim aracımın üzerindeki park ampulu orjınal 5w'lık holejen ampul. hafta sonu farkettım bu park ampulleri farın dış mikasına cok yakın olması sebebıyle o bölgede sıcaklıktan dolayı bir buğlanma yapmış. ısınma yapmadığını duyduğum led ampulle park ampulunu değiştirmeye karar verdım. ama led ampullerin bizim araclarda arıza lambasını yakabileceğini aksesuarcı söyledi.acaba park lambasını led ampulle değiştiren ve sorun yaşayan arkadaşlar oldumu formda.deneyimlerini lütfen benimle paylaşırlarsa cok memnun olurum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. birde benim aldığım led ampullerin markası photon dipsiz seramik kaplı tek led li diye yazıyor kutusunda. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 İki ayrı focus ta da denedim arıza lambası falan yakmadı. İçin rahat olsun. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 benim aracımda led ampül mevcut. aracı ilk aldığımda Maslak otosanayideki ustam hemen değiştirmişti ampülleri led olanlarıyla. Bendekiler arıza lambası yakmıyor. Aynı şekilde plaka lambalarımda da led ampül mevcut. led yerine 3w'lık normal ampülde takabilirsiniz genel olarak aksesuarcılar hangi ampülün arıza lambası yakıp hangisinin yakmadığını bilirler. eğer aracın garantisi dolmadıysa farları garantiden değiştirebilirsiniz ama 2009 model de büyük ihtimal garanti bitmiştir. Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 10 Nisan 2012 Yazar Paylaş 10 Nisan 2012 ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim sanırım sorun yaşamıycam hafta sonu led ampulleri değiştircem bi değişiklik olursa sizlerlede paylaşırım. herkese teşekkürler. benim aracımda led ampül mevcut. aracı ilk aldığımda Maslak otosanayideki ustam hemen değiştirmişti ampülleri led olanlarıyla. Bendekiler arıza lambası yakmıyor. Aynı şekilde plaka lambalarımda da led ampül mevcut. led yerine 3w'lık normal ampülde takabilirsiniz genel olarak aksesuarcılar hangi ampülün arıza lambası yakıp hangisinin yakmadığını bilirler. eğer aracın garantisi dolmadıysa farları garantiden değiştirebilirsiniz ama 2009 model de büyük ihtimal garanti bitmiştir. aracın garantisi bitti.artık daha hazla buğu yapmadan led ampulleri takarak kullanıcam Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 16 Nisan 2012 Paylaş 16 Nisan 2012 Yakmıyor ben tüm lambalarda led kullanıyorum şu an... 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Aracım 2013 Yeni C-max park lambalarına led park ampul takılırsa arıza ışığı yakar dedi oto elektrikçi hatta piyasadaki bazı led ampullerin aracın beynine bile zarar verebileceğini söyledi ne yaptım takmadı usta güvendiğim bildiğim bir abimiz... 2013 C-max veya Focus araçlarına LED park ampulu takan oldu mu ? arıza ışığı yakıyor mu ? sizlerden bilgi rica ediyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 röno mu beyin patlasın, ampul göz kırpabilir 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 röno mu beyin patlasın, ampul göz kırpabilir Yahu vallahi patlamıyor, resetliyorsun düzeliyor Rıfat bey, dediğiniz olay Çağlar bey'in anlatımı ile bazı Transit Connect'lerde yaşanmış. Ancak c-max'lerde hiç duymadık. Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Bırak park lambasını bende herşey led iç,ayak,torpido,park,aynalardaki sinyaller,bagaj... Sıkıntı çıkmadı yani Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Yahu vallahi patlamıyor, resetliyorsun düzeliyor Rıfat bey, dediğiniz olay Çağlar bey'in anlatımı ile bazı Transit Connect'lerde yaşanmış. Ancak c-max'lerde hiç duymadık. bir de işçilik hatası var tabi onu unuuutk , ampul takarken sigorta yakan da var Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 bir de işçilik hatası var tabi onu unuuutk , ampul takarken sigorta yakan da var İşçilik kusursuz Allah razı olsun kendisinden Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Araçta Bi-xenon farların yanında sarı çok sırıtıyor onun için değiştirmek istedim gidip başka yerden taktıralım o zaman belgeleri açıklamayayım bak Belge derken ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts