Erman Gedik 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir lovato lpg kullanıyorum ancak şu sıralar vites 2 den 3 e geiş sırasında araba tekleyip aracın arkasından pat pat sesleri gelmektedir.Bayiye gittim ayar yapıp bilgisayara bağlandı bir sorun olmadığı söylendi.Ancak bu sorun halen devam etmektedir.Konu ile ilgili yardımlarınızı beklemekteyim. Araç 2004 fusıon 10 Nisan 2012 tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi Konu Başlığı,Konu İçeriğini Anlatır Olmalı....BAŞLIK DEĞİŞTİRİLDİ Yorum bağlantısı
Serdar Çavuşoğlu 12 Nisan 2012 Paylaş 12 Nisan 2012 Büyük ihtimalle aracınız zenginde çalışıyor, yetkili servise giderek LFT ve SFT değerlerinin durumunu kontrol ettirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Erman Gedik 13 Nisan 2012 Yazar Paylaş 13 Nisan 2012 benzinlide bir problem yok denedim Büyük ihtimalle aracınız zenginde çalışıyor, yetkili servise giderek LFT ve SFT değerlerinin durumunu kontrol ettirebilirsiniz. zengin derken pek anlayamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Nisan 2012 Paylaş 14 Nisan 2012 Ateşleme sorununuz var, buji ve buji kablosunu değiştirin.. Düzelmez ise bobini de değiştirin.. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 30 Ekim 2012 Paylaş 30 Ekim 2012 Ateşleme sorununuz var, buji ve buji kablosunu değiştirin.. Düzelmez ise bobini de değiştirin.. +1 %100 sorun Yorum bağlantısı
Recommended Posts