Ümit Çalık 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Lpg konusunda araştırma yaptıkça insanın kafası daha çok karışıyor.Aracım 2011 focus comfort lpg taktırmaya karar verdim onumu taktırsam bunumu taktırsam derken bir sürü marka ve modelle karşı karşıyayım sizlerin fikirlerine ihtiyacım var... LOVATO smart mı BRC mi derken BRCde karar kılmıştım fakat daha sonra lpg takan bir arkadaşım AUTO GAS İTALİA isminde bi başka marka önerdi ve kafam iyice karıştı.Hiç tanımadığım bir marka fiyatı uygun, bu markayı kullanan arkadaşlar varsa lütfen yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.Yada benim aracıma hangi kiti önerirsiniz ?Herkese şimdiden teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Kafanız karışmasın... Prins, Teleflex, Brc diye gider bu sıralama... Ne kadar çok para öderseniz o kadar çok verim alırsınız.. 1 Yorum bağlantısı
Metin Çilo 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 Emmiye aynen katılıyorum. Orta halli ve fiyatı makul olan brc ben taktırdım memnunum. Yorum bağlantısı
Serkan Önder 10 Nisan 2012 Paylaş 10 Nisan 2012 önceliğiniz servis çokluğu ve montaj işçiliği olsun sonrasında hangi kit olacağına maddi durumunuza göre karar verin Prins, Teleflex, Brc,landirenzo,memnun kalınan markalar Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 GASitaly olmasın bu marka, biz kullanıyoruz ? Yorum bağlantısı
Ümit Çalık 11 Nisan 2012 Yazar Paylaş 11 Nisan 2012 GASitaly olmasın bu marka, biz kullanıyoruz ? Hayır Gas italy değil farklı distribütör getirmiş zaten Ankara da başayer KİA MAZDA yetkili bayii ve servisi genel disribütör,orayı da aradım sorun yok birçok ford a uygulamamız var dediler ama yinede içimde bir kuşku var..... Brc mi ? BRC mi derken ne demek istediğinizi anlayamadım ?Sakarya BRC yetkili servisinden (Yeşilyurt Otomotiv) yarına randevu aldım bakalım bizim araca montajı nasıl yapacaklar? Siz pipolu taktırmamımı önerirsiniz yoksa manifoldu deldireyimmi?Benim gönlüm pipoludan yana fakat sakıncaları varsa bilmek isterim..... Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Nisan 2012 Paylaş 11 Nisan 2012 Yaşadığınız bölgede servis ağı önemli montajı yapacak usta önemli.Gerisi de paranıza kalmış.Yukarıda sıralama verilmiş fazla şaşmamak lazım.Brc yaklaşık 30.000 km kullandım.Tık demedi.Aracınız 2011 uzun vadeli binmeyi düşünüyorsanız ve maddi imkanınız varsa prins taktırın Yorum bağlantısı
Ümit Çalık 14 Nisan 2012 Yazar Paylaş 14 Nisan 2012 (düzenlendi) Aracıma pipolu BRC montajı yaptırdım,şimdilik sorun yok bakalım neler olacak ...hayırlısı... 14 Nisan 2012 tarihinde ümit çalık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts