İçeriğe Yönlendir

Autogas İtalia Lpg Sistemi....

Ümit Çalık

Recommended Posts

Ümit Çalık

Lpg konusunda araştırma yaptıkça insanın kafası daha çok karışıyor.Aracım 2011 focus comfort lpg taktırmaya karar verdim onumu taktırsam bunumu taktırsam derken bir sürü marka ve modelle karşı karşıyayım :yildizlar: sizlerin fikirlerine ihtiyacım var...

LOVATO smart mı BRC mi derken BRCde karar kılmıştım fakat daha sonra lpg takan bir arkadaşım AUTO GAS İTALİA isminde bi başka marka önerdi ve kafam iyice karıştı.Hiç tanımadığım bir marka fiyatı uygun, bu markayı kullanan arkadaşlar varsa lütfen yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.Yada benim aracıma hangi kiti önerirsiniz ?Herkese şimdiden teşekkürler....

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kafanız karışmasın...

Prins, Teleflex, Brc diye gider bu sıralama...

Ne kadar çok para öderseniz o kadar çok verim alırsınız..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Emmiye aynen katılıyorum. Orta halli ve fiyatı makul olan brc ben taktırdım memnunum.

Yorum bağlantısı
Serkan Önder

önceliğiniz servis çokluğu ve montaj işçiliği olsun sonrasında hangi kit olacağına maddi durumunuza göre karar verin Prins, Teleflex, Brc,landirenzo,memnun kalınan markalar

Yorum bağlantısı
Ümit Çalık

GASitaly olmasın bu marka, biz kullanıyoruz ?

Hayır Gas italy değil farklı distribütör getirmiş zaten Ankara da başayer KİA MAZDA yetkili bayii ve servisi genel disribütör,orayı da aradım sorun yok birçok ford a uygulamamız var dediler ama yinede içimde bir kuşku var.....

Brc mi ? :s

BRC mi derken ne demek istediğinizi anlayamadım ?

Sakarya BRC yetkili servisinden (Yeşilyurt Otomotiv) yarına randevu aldım bakalım bizim araca montajı nasıl yapacaklar?

Siz pipolu taktırmamımı önerirsiniz yoksa manifoldu deldireyimmi?Benim gönlüm pipoludan yana fakat sakıncaları varsa bilmek isterim.....

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yaşadığınız bölgede servis ağı önemli montajı yapacak usta önemli.Gerisi de paranıza kalmış.Yukarıda sıralama verilmiş fazla şaşmamak lazım.Brc yaklaşık 30.000 km kullandım.Tık demedi.Aracınız 2011 uzun vadeli binmeyi düşünüyorsanız ve maddi imkanınız varsa prins taktırın

Yorum bağlantısı
Ümit Çalık
(düzenlendi)

Aracıma pipolu BRC montajı yaptırdım,şimdilik sorun yok bakalım neler olacak ...hayırlısı...

tarihinde ümit çalık tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...