Aşkın Barçın 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Arkadaşlar merhaba, Bu akşam Harem sahil dönüşünde ben Harem yönüne 2.vitesde düşük hızda ilerlerken arkadan uçarak gelen bir motosikletteki iki hacivat tip güm diye çarptılar.Nereden geldiğimi anlayamadım. Tabi araçtan hızla aşağı inidik ailece. Arka sol park lamba kırılmış tamponda bolca çizik ve 2 cm. yırtık var. foto çektim trafik sıkışmasın diye sağa çekerken motorsiklet kaçtı uçtu gitti, neyseki plakayı aldım. Sizce ne yapmalı hasar tamiri tam auto King lik gibi görünüyor. sigortacıma e-mail ve foto ile durumu bildirdim. Küçük hasar olduğu için kasko mu acaba bozar mı ? Aynı durum başına gelen arkadaşlar yardımcı olursan sevinirim. Fotolar ekte.. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 geçmiş olsun, hasarınız ufakmış Allahtan. aynı yerde benimde var ufak bir vuruk. yaptırmadım duruyor öyle. Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Kesinlikle auto King Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Geçmiş olsun. Tampondaki bolca çizik ve yırtık auto king işi.. Geri park lambası içinde kasko bozdurulmaz... Yenisi taktırılır mis olur.. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Hacivat tipin ne olduğunu anlamasamda,auto king de yapılır.. kasko şirketinize durumu bildirmeniz halinde autoking de yapılmayıp hasarsızlığınızı bozacak bir durum bile olsa çarpıp kaçan kişiye hasar rücu edilir.. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 21 Nisan 2012 Yazar Paylaş 21 Nisan 2012 Autoking'de mini onarım ile kasko bozulmadan tamir edilir. Reflektör camını da dışardan temin edersiniz. Geçmiş olsun. Bence de Auto King yapar diye düşünüyorum ama refketör camı ile sadece işi kurtaramayız diye düşünüyorum. Yapıştırma eğreti olabilir. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 21 Nisan 2012 Yazar Paylaş 21 Nisan 2012 Hacivat tipin ne olduğunu anlamasamda,auto king de yapılır.. kasko şirketinize durumu bildirmeniz halinde autoking de yapılmayıp hasarsızlığınızı bozacak bir durum bile olsa çarpıp kaçan kişiye hasar rücu edilir.. Hacivat Tipi açıklayayım ; Motorsikletlinde dondurma yerken Virajı patinajla dönmeye çalışıp hemde iki kişi kayıp bana arkadan vuran dümbelekler.. Her ne olduysa yere yuvarlandılar hiç bir şey olmadan kalktılar. Ben araca gözüm gibi baktıkça focusun gözüne çöp batıran çok oluyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 parça değişiminde hasarsızlık gider, sol sis farını cepten, çiziği AutoKingten yaptırın. moto plakası muhtemelen birşey getirmeyecek size, geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 21 Nisan 2012 Yazar Paylaş 21 Nisan 2012 parça değişiminde hasarsızlık gider, sol sis farını cepten, çiziği AutoKingten yaptırın. moto plakası muhtemelen birşey getirmeyecek size, geçmiş olsun Çağlar Abi Sadece camı değişir mi olmazsa komple reflektör ne kadar dır sen bilirsin. Hasarsızlığı bozmayalaım şimdi. Yorum bağlantısı
Yahya Tekin 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 (düzenlendi) Anadolu bir dönemde bir vukuatı hasarsızlık indirimine yansıtmadan ödüyor, servise gitmeden poliçenizdeki ilgili klozu dikkatlice okuyun. 21 Nisan 2012 tarihinde Zafer Ayvacı tarafından düzenlendi :Lütfen yazı tipi ve renklerini gerekmedikçe değiştirmeyin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 fiyat bilmem ama tek parçadır, vesile ile elde bir plaka ile bana çarpan beyaz bir fiesta var diye ihbar yapsam , olur mu mesela yani? Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 (düzenlendi) fiyat bilmem ama tek parçadır, vesile ile elde bir plaka ile bana çarpan beyaz bir fiesta var diye ihbar yapsam , olur mu mesela yani? Olur.. Eğer çarptığını gören şahidin de var ise (daha sonrası için,mahkemeye taşınırsa konu diye) plaka kime ait ise sigorta şirketinden tebligat ile şu tarihte şu şekilde bir kaza nedeni ile şu kadar tutarı şu güne kadar ödememeniz durumunda hukuki yollar ile tutar tahsil edilecektir diye yazı gider.. 21 Nisan 2012 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 21 Nisan 2012 Yazar Paylaş 21 Nisan 2012 (düzenlendi) fiyat bilmem ama tek parçadır, vesile ile elde bir plaka ile bana çarpan beyaz bir fiesta var diye ihbar yapsam , olur mu mesela yani? Çağlar Abi Foto var elimde de sağa çekerken toz olup kaçtılar. Fotoları ekte. 21 Nisan 2012 tarihinde Aşkın Barçın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Olur.. Eğer çarptığını gören şahidin de var ise (daha sonrası için,mahkemeye taşınırsa konu diye) plaka kime ait ise sigorta şirketinden tebligat ile şu tarihte şu şekilde bir kaza nedeni ile şu kadar tutarı şu güne kadar ödememeniz durumunda hukuki yollar ile tutar tahsil edilecektir diye yazı gider.. 60-80 TL lik hasar için ne kadar masraf gider? Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Çok geçmiş olsun.Allah daha beterinden korusun... Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 60-80 TL lik hasar için ne kadar masraf gider? Ne masrafı? sadece beyan yazıyor sigortalı geri kalanını sigorta şirketinin hukuk departmanı takip ediyor.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 kendi kaskoma mı yazıyorum bu beyanı, karşı plakanın trafik sigortasına rucu için? Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 çok geçmiş olsun. bu kadarlıkla kurtulmuşsunuz. Rabbim bir daha göstermesin. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Ankara Autoking'e aracımı ilk sefer götürdügümde hiç memnun kalmadım şikayetvar a yazdım belki 15 kez aradılar gelin gelin diye hemen gitmedim biraz bekledim servis müdürüyle beraber içeri götürdüler ustayla kendisi konustu bu sefer güzel işçilik yaptılar. Tampon yırtıgı tam autoking işi. geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 21 Nisan 2012 Yazar Paylaş 21 Nisan 2012 Geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim. Siz istediğiniz kadar güzel, dikkatli ve temkinli kullanın adamlar arkadan vuruyorlar hain gibi.. Özellikle İstanbul da.. Ben İzmir'liyim memleketimde görmediğim şeyleri burada görüyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 (düzenlendi) kendi kaskoma mı yazıyorum bu beyanı, karşı plakanın trafik sigortasına rucu için? Abi bildiğin beyan ile araba yaptırmak gibi.. Kendi kaskona yazıyorsun,sonra istersen karakola gidip şikayetçi oluyorsun bu plakalı motor şu gün şu tarihte şurada aracıma hasar vererek kaçtı diye.. ya da izlenecek diğer bir yol,sigortacı bir arkadaşına plakayı verip kaçanın tüm bilgilerine ulaşıyorsun sonrada gidip kapısının zilini çalıyorsun.. Anlarsa ne ala,tutanak tutup gönderirsin anlamaz ise yanında getirdiğin kişiler ile birlikte dalıyorsun hıyarağasına 21 Nisan 2012 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 21 Nisan 2012 Yazar Paylaş 21 Nisan 2012 Geçmiş olsun.. Hacivatları taşıyan motor nasıl patinaj çekmiş anlayamadım.. Aklı sıra arka tekeri kaydırarak dönüş yapacakken, dalıyor bana toz duman.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts