Emrah Arıcan 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Çok geçmiş olsun. Sigorta bozulmadan mini onarımla çözülecek bir hasar gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2012 Paylaş 21 Nisan 2012 Abi bildiğin beyan ile araba yaptırmak gibi.. Kendi kaskona yazıyorsun,sonra istersen karakola gidip şikayetçi oluyorsun bu plakalı motor şu gün şu tarihte şurada aracıma hasar vererek kaçtı diye.. ya da izlenecek diğer bir yol,sigortacı bir arkadaşına plakayı verip kaçanın tüm bilgilerine ulaşıyorsun sonrada gidip kapısının zilini çalıyorsun.. Anlarsa ne ala,tutanak tutup gönderirsin anlamaz ise yanında getirdiğin kişiler ile birlikte dalıyorsun hıyarağasına misal: Gop ta bir adrese ne ile dalsak, sis farı rekfelktörü için , kendi kaskoma bu bilgileri versem, hsarsızlığımı koruyacak mı? Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Geçmiş olsun.Benzer durum 15-20 gün önce benim başıma geldi.Auto king hallediyor.Ancak parça değişimini yapmıyor.Allah daha beterinden esirgesin. Yorum bağlantısı
Akan Belen 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Geçmiş olsun.Kaçanlara sinir oluyorum yahu.Muhtemelen ehliyet sigorta olmayabilir kaçtıklarına göre.Yoksa bir adam niye kaçsın sigortaya neden para ödüyoruz Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Arkadaşlar, Pazar günü açık Ford servisi yol galiba. Arka sis reflektörü komple değişecek, sabah baktım içide kırılmış.su da giriyor. Eskiden nöbetçi servisler olurdu fiat da vardı. Sizin bildiğiniz Anadolu Yakası Göztepeye yakın var mıdır. Bir Ford servis özel-yetkili. Bostancı san.sitesi ile Göztepe san.siteside çalışmıyordur tahminimce ama. Bilgi verirseniz sevinirim. Telefon bilgisi varsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Bankalar gibi kapalıdır pazar günleri, acil servis hizmeti de yolda kalanlar için sınırlı işçilik hizmetine yöneliktir. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Geçmiş olsun.Benzer durum 15-20 gün önce benim başıma geldi.Auto king hallediyor.Ancak parça değişimini yapmıyor.Allah daha beterinden esirgesin. Yarın sabahdan gitsem aynı gün içinde yapıp teslim ediyorlar mı. Malum istanbul araçsız olmuyor. Bankalar gibi kapalıdır pazar günleri, acil servis hizmeti de yolda kalanlar için sınırlı işçilik hizmetine yöneliktir. Abi o zaman bugün ben fazla zorlamayayım şansımı. bugün hava güzel kırık arka sisle ve çizik tamponla İstanbul bugün gezilir ya sabır çekilir. Yarın CeviziliAuto Kinge sabahtan gidilir (İnş.aynı gün hemen yaparlar) Sonra Ford Cevizli türker Bey in kahvesi içilir. Arka sis farı parası kasko bozulmasın diye cepten ödenir. Vuran motorun yanına kar kalır. Abi dediğin gibi Vesile ile sinir olunur paşa paşa yaptırılır ve ödenir. İyi pazarlar, Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 arka sis farı rakamına, kasko indirim yapsınlar, ısrarla isteyiniz Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 arka sis farı rakamına, kasko indirim yapsınlar, ısrarla isteyiniz Abi yarın söylerim dediğin gibi. Ne kadar az para çıkarsa o kadar canımız az yanar dediğin gibi. Kaskoya girmeden nasıl indirim oluyor abi. Benim anladığım parça indirimi % 10-15 yapıyorlar bazen, onun gibi mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Türker e selam söyleyin, kaporta/hasar kapsamında: 1. parasını 1.5 ay sonra yollayan kaskoya yüzde kaç indirim yapıyor? 2. parasını veznede peşin ödeyen müşteriye ne kadar indiriyormuş? diye soruyor bizim forumdaşlar deyin Vesile ile, telefonunu da değiştirsin, karşı tarafa hiç net ses gitmiyor, markası ne ise artık Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 Söylerim abi, Şubat ayında 15.000 bakıma gittiğimde sohbet ettik. size çok selam söyledi. Bende çok memnun kaldım. Telefon konusunu hatırlatayım İndirimi kaparım merak etmeyin. Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 Yarın sabahdan gitsem aynı gün içinde yapıp teslim ediyorlar mı. Malum istanbul araçsız olmuyor. Abi o zaman bugün ben fazla zorlamayayım şansımı. bugün hava güzel kırık arka sisle ve çizik tamponla İstanbul bugün gezilir ya sabır çekilir. Yarın CeviziliAuto Kinge sabahtan gidilir (İnş.aynı gün hemen yaparlar) Sonra Ford Cevizli türker Bey in kahvesi içilir. Arka sis farı parası kasko bozulmasın diye cepten ödenir. Vuran motorun yanına kar kalır. Abi dediğin gibi Vesile ile sinir olunur paşa paşa yaptırılır ve ödenir. İyi pazarlar, Ben önce arka tamponu bıraktım onu tamir ettiler,ön tamponda da çizikler vardı hazır onu da yaptırayım dedim.Araç 2 gün kaldı serviste.Aynı gün biraz zor teslim ederler bence. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 22 Nisan 2012 Yazar Paylaş 22 Nisan 2012 arka sis farı 85 tl idi, 2-3 ay önce almıştım, toplamda 150-200 liralık masraf için kaskoyu riske atmayın. Küçücük içi mika sis farı için iyi paraymış. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 22 Nisan 2012 Paylaş 22 Nisan 2012 misal: Gop ta bir adrese ne ile dalsak, sis farı rekfelktörü için , kendi kaskoma bu bilgileri versem, hsarsızlığımı koruyacak mı? Muallak olarak geçecek kesinleşince hasarsızlık belli olacak.. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 23 Nisan 2012 Yazar Paylaş 23 Nisan 2012 Türker e selam söyleyin, kaporta/hasar kapsamında: 1. parasını 1.5 ay sonra yollayan kaskoya yüzde kaç indirim yapıyor? 2. parasını veznede peşin ödeyen müşteriye ne kadar indiriyormuş? diye soruyor bizim forumdaşlar deyin Vesile ile, telefonunu da değiştirsin, karşı tarafa hiç net ses gitmiyor, markası ne ise artık Çağlar Abi, Bugün arka sis farını Türker Bey lere yaptırdım. Telefonu değiştirmiş I-Phone almış. Allah tan fazla tutmadı 50-60 TL arası bir şey.kaskoyu bozdurmadım ödedim, dediğiniz indirimi de sağolsun yaptılar. Yalnız arka tampon mini hasar onarımı için Auto King 4 mayısa randevu verdi. O kadar çok araç var ki sırada görseniz şaşırırsınız. 23 Nisan olmasına rağmen tam kapasite çalışıyorlar. Fakat iki yerde boya ve işçilikle 4 hakkımın hemen dolduğunu söylediler. Mini onarım için bir yerim daha vardı ama seneye kaldı. Parayla küçücük yere 130 Tl fiyat çekiyorlar. Yorum bağlantısı
Altay Aydın Sever 23 Nisan 2012 Paylaş 23 Nisan 2012 çok geçmiş olsun bende çağlar beye katılıyorum 100 liralık hasar yüzünden kaskonuz delinirse kaybedeceğiniz prime değermi ben şöfor lere ufak tefek kazaları cepten ödeyin diyorum ticari aracta kasko delinmesi çok maliyetli oluyor her kaza belli bir oran zam olarak yansıyo primlere tekrar geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Nisan 2012 Paylaş 23 Nisan 2012 Zaten sesinin hamamdan gibi geldiği telefonu ayfondu vesile ile indirim lafını duyunca dünyası başına yıkılmıştır garibimin, geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Altay Aydın Sever 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 çağlar bey tebrik ederim gene konuyu çözdünüz niye başına yıkılsın dünya ya bir ara oda size selam yollar ödeşirsiniz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2012 Paylaş 29 Nisan 2012 çağlar bey tebrik ederim gene konuyu çözdünüz niye başına yıkılsın dünya ya bir ara oda size selam yollar ödeşirsiniz Türker e gönlüm hep açık ama, gelemiyor bir türlü sanayiye, masabaşında kaldı gitti, 2 Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 4 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2012 Auto Kinge Focusu bugün bıraktım. Yarın teslim edecekler. Fotoları paylaşacağım bakalım işçiliği beğenecekmisiniz. İnşallah orjinali gibi olur. Arka tampon yırtık yama ve blokal boya. Sağ Arka kapı kapı kolu yanı küçük göçük çektirme ve boya. Eski hasarlı fotolar ekte. Yarın onarılmış halini koyacağım. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 Auto King den aracımı Cumartesi günü teslim aldım. Gayet güzel bir işçilik ve boya ile aracımı orjinal haline getirmişler. Gerçekten Auto Kİng işini iyi yapıyor. Birde şu kasko da mini onarım 4 işlemde bitmese çok iyi olacak.Hakkım iki yerde hemen doldu. Seneye ufak tefek şeyleri yaptırmak için bekleyeceğiz artık. Yeni halinin fotolarında ekleyeceğim. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 7 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2012 İşte onarımdan sonraki halini gösteren fotolar ekte. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Mayıs 2012 Paylaş 8 Mayıs 2012 Geçmiş olsun..Sakındıkça böyle olaylar maalesef aksine çoğalır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts