İçeriğe Yönlendir

Çakmak Soketi

İsmail Mumcu

Recommended Posts

Kemal Özmen

çakmak sigortası 15 A. kapağı açtığında ordaki sigorta şemasına bakıp kendin takabilirsin.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serkan Talan

Arkadaşlar benim çakmak yuvasida bir anda çalismadı. Yuvanin içinde yayla çevrili mil vardi. Ariza yapti diye düşündüm. Yuvayi değistitdim. Yenisini aldim. Ama şarj yapmıyor. Neden olmuş olabilir...

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar benim çakmak yuvasida bir anda çalismadı. Yuvanin içinde yayla çevrili mil vardi. Ariza yapti diye düşündüm. Yuvayi değistitdim. Yenisini aldim. Ama şarj yapmıyor. Neden olmuş olabilir...

Sigortasını kontrol ettiniz mi?

Yorum bağlantısı
Serkan Talan

Valla nasıl yapiliyor bir yardımcı olsanız... Aklima geldi ama.. Nasıl yapilacağini bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Serkan Talan

Çakmak sigortası ile görsel paylasirsaniz sevinirim arkadaşlar. Şimdiden tesekkur ederim

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Yasin Erbakılı

Merhaba, 2004 fiesta aracım var. Aynı sorun bende de var. Çakmaklığı söktüm içi paslı, muhtemelen bozuktur. Yenisini alacağım, ancak çakmaklık sigortasını da bir kontrol etmek istiyorum. Yerini tam olarak bulamadım. Yerini bilen söyleyebilir mi?  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Merhaba, 2004 fiesta aracım var. Aynı sorun bende de var. Çakmaklığı söktüm içi paslı, muhtemelen bozuktur. Yenisini alacağım, ancak çakmaklık sigortasını da bir kontrol etmek istiyorum. Yerini tam olarak bulamadım. Yerini bilen söyleyebilir mi?  :biggrin:

Fiestaların sigortaları torpidonun hemen arkasında. Bunun için kolayca torpidoyu sökmeniz yeterli.

TRnuhe3.jpg

Yorum bağlantısı
Yasin Erbakılı
(düzenlendi)

Fiestaların sigortaları torpidonun hemen arkasında. Bunun için kolayca torpidoyu sökmeniz yeterli.

Onur Bey,

Sigorta kutusunun yerini biliyorum, ancak ilgili sigortanın hangisi olduğunu bulamadım bir türlü.  :)

tarihinde Yasin Erbakılı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Onur Bey,

Sigorta kutusunun yerini biliyorum, ancak ilgili sigortanın hangisi olduğunu bulamadım bir türlü.  :)

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258939-fiesta-sigorta-tablosu/

Bu konudaki görselleri incelerseniz yardımcı olabilir sanırım. Benim araba şuan bende değil o yüzden bakamıyorum ama fotoğrata F22 nolu sigorta olarak görülüyor. Hatta yine fotoğrafta yeri işaretlenmiş ( yuvarlaklarla işaretlenmiş sigorta görselinde sağ üstteki en küçük siyah işaret) ama sigorta takılı değil sanırım.

Yorum bağlantısı
Yasin Erbakılı

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258939-fiesta-sigorta-tablosu/

Bu konudaki görselleri incelerseniz yardımcı olabilir sanırım. Benim araba şuan bende değil o yüzden bakamıyorum ama fotoğrata F22 nolu sigorta olarak görülüyor. Hatta yine fotoğrafta yeri işaretlenmiş ( yuvarlaklarla işaretlenmiş sigorta görselinde sağ üstteki en küçük siyah işaret) ama sigorta takılı değil sanırım.

Onur Bey,

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Siz cevap yazdığınızda ben de arabada deneme yanılma yapıyordum, buldum sigortayı. Çok ilginçtir, çakmak yuvası paslı olması rağmen çalışıyor. O ısınan parçayı, çakmak yuvasına bastırdığımda sigorta yanıyor. :)

15A'lik sigorta yuvasına 20A'lik sigorta takmama rağmen sigortayı yaktı. Çakmaklık şimdilik çalışıyor, sigara içmediğimden o parçanın bozuk olması beni hiç üzmedi. :)

Tekrar teşekkürler ilginize.

İleride birilerine faydalı olması adına, torpidodaki şemayı da atayım. Ford Fiesta 2004 benzinli sigorta şemasıdır.

IMG_20150913_151239.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...