İçeriğe Yönlendir

Bu da Benim Focus Mk1

Melih Bozkurt

Recommended Posts

Melih Bozkurt

Araç dergahtan çıktıktan sonra biraz adama benzedi ve artık tanıştırma vakti geldi :)

Ön Farlar kendi el emeğim göz nurumdur :) valeo h7 mercek ve 4300k xenon vardır. Uzunlar Osram nightbrakerdır. Tampon sinyalleri led'dir:)

fotoraf0667l.jpg

Çamurluk Sinyalleri de led'dir ve turuncu yanmaktadır :)

fotoraf0669.jpg

Spoiler için Can Uzunefe'ye çok teşekkürler. Sağolsun çok yardımcı oldu ve sahip olmamı sağladı. Montajını kendim bugün yaptım :) Arka stoplar çift dipli led'dir :) 3. stop lambasının içinde 5 tane T10 led vardır. Sis ve geri lambası led'dir :)

fotoraf0670b.jpg

Tekrar Spoiler :) Kendim yapıştırdım ya daha bi hoşuma gitti :biggrin:

fotoraf0672.jpg

Fordclub sticker'ım :)

fotoraf0671.jpg

Annem'in dikmiş olduğu deri direksiyon kılıf. O da bugün yapıldı :) He evet gösterge ışıkları da tabi ki led :)

fotoraf0673a.jpg

Torpido aydınlatmam da var :) O da led :)

fotoraf0013l.jpg

Egsoz biraz paslanmıştı. Bugün zımpara ve metal pastası ile işlem gördü. Bence gayet güzel oldu :)

fotoraf0675h.jpg

En Can alıcı noktaya geldik :biggrin: Tampon altlığı. Dergahta focus 2 tampon altlığı ile değiştirildi ve sonuç. Nerde o tamponumu beğenmeyen Semih İzgi? :biggrin:

fotoraf0677.jpg

Şimdiden güzel yorumlarınız için, çok teşekkürler :)

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
:nazar: 10 üzerinden 11 benden bu beyaz güzele :D Şu dergahtan bizde de olsa keşke :(
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Güle güle kullanın.Bence ufak ama güzel dokunuşlar olmuş.Bir tek o direksiyon kılıfını beğenmedim.Onuda ilerde halledersin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdülkerim Demir

güzele güzel.

üzerinden dualarınızı eksik etmeyin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Fordclub sticker bende istiyorum :D :D :D

Yorum bağlantısı
Erkan Kıyak

Hayırlı olsun, çok güzel araç :nazar: Spoileri nereden temin ettiniz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin....Beyaz bu kasaya çok yakışıyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
:nazar: Maşallah kazasız cezasız kullanın.Plakanın çerçevesini tekrar siyah yapın silinirken kazınmış gibi görünüyor. ;)
Yorum bağlantısı

Güle güle kullanın.Bence ufak ama güzel dokunuşlar olmuş.Bir tek o direksiyon kılıfını beğenmedim.Onuda ilerde halledersin.

Teyzemiş elleriyle dikmiş artık ellenmez bence anısı çok degerli. :good1::)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt

gule gule kullanin masallahi var ama tampon alti lip gövde rengi olmali :)

Eski boyayla birlikte çok fazla sırıtacağına karar verdik ve değişmedi böyle kaldı o yüzden :)

Güle Güle kullan Kardeşim hepsi çok güzel olmuş Tampon altı ekinin Panjuruna güzel bir tel bulursan tel yapmanı tavsiye ederim daha şık bir görüntüye sahip olur ;)

Eyvallah Can abi. Gri ve Kırmızı var piyasada hep :) Siyah bulursam alacağım bi tane :)

Direksiyon kılıfını ebayden bi anlık gazla aldım. Focus mk1 fitting filan yazıyordu. Tahmin ettiğim kadar güzel olmadı ama fotoğrafta göründüğünden daha güzel duruyor :) E bi de anneme diktirdim o kadar, sökmek olmaz :)

Hayırlı olsun, çok güzel araç :nazar: Spoileri nereden temin ettiniz?

Teşekkürler Sağolun:) Spoiler'ı Can Uzunefe aracılığıyla temin ettim.

:nazar: Maşallah kazasız cezasız kullanın.Plakanın çerçevesini tekrar siyah yapın silinirken kazınmış gibi görünüyor. ;)

Abi plakalar haşat durumda :)silinirken değil öncesinde de öyleydi :) Plaka yenileme lazım :)

Teyzemiş elleriyle dikmiş artık ellenmez bence anısı çok degerli. :good1::)

Evet bu kısmı da var :) Ama fotoğrafta güneş vuruyordu o yüzden olduğundan çirkin göründü :)

hayırlı olsun gayet güzel olmuş. geri vites lambasını ledle değiştirince ışıkta bözle görülür bir artış oldumu?

malum tek geri vites lambası var focuslarda.

Teşekkürler. Ben yüksek wattlı ledlerden takmadım. Eğer bu tarz ledlerden temin ederseniz ışık şiddeti de yükselir :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Anne eli değdiyse,onu sökmeye el değmez artık.Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Hayırlı olsun.Direksiyon u keşke tamamen tekrar kaplatsaydınız..

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt
(düzenlendi)

Yorumlarınız için teşekkürler :) Direksiyonun boşta kalan kollarını şu resimdeki gibi görünen folyo ile kaplasam iyice mi sırıtır? yoksa güzel olur mu acaba?

http://imageshack.us/f/248/brushedx.jpg/

tarihinde Melih Bozkurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt

Hayırlı olsun.Direksiyon u keşke tamamen tekrar kaplatsaydınız..

Ayhan abi, malzemeyi merak edip ebay'den aldım. Dikiş işini de anneme yaptırdığım için tamamen kaplama şansım olmadı. Ama o kollara bişey kaplamak lazım :)

Herşey ledli, bitek farlarda led yok sanırım :) :)

Kazasız belasız :)

Evet bi tek onlarda led yok :) sislerde de led vardı bozuldu. Ebayden cree led denen ürünlerden sipariş verdim onu bekliyorum. Mercekli led :biggrin:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Nerde o tamponumu beğenmeyen Semih İzgi? :biggrin:

:fiuw::ninja:

İşte şimdi olmuş :good1: Çokta yakışmış, arabanı o lip'den kurtardığın için onun adına sana teşekkür ederim Melih :D Maşallah çok yakışıklı çok güzel olmuş F1'in. :nazar: İyi günlerde güle güle kullan, bu lip'i de eğip bükme. :) Orta susturucu iptali ve marşpiyellerin gövde rengi yapılması ile çok daha etkileyici olacaktır :good1:

Yorum bağlantısı
Melih Bozkurt
(düzenlendi)

:fiuw::ninja:

İşte şimdi olmuş :good1: Çokta yakışmış, arabanı o lip'den kurtardığın için onun adına sana teşekkür ederim Melih :D Maşallah çok yakışıklı çok güzel olmuş F1'in. :nazar: İyi günlerde güle güle kullan, bu lip'i de eğip bükme. :) Orta susturucu iptali ve marşpiyellerin gövde rengi yapılması ile çok daha etkileyici olacaktır :good1:

Sürekli çıtayı yükseltiyorsun :biggrin: Sizin oraların polislerini bilmiyorum ama, eğer aracım ses çıkartır bi hale gelirse buranın polisleri çok uğraştırıyor. :biggrin: Cam filminden çekmiş biri olarak konuşuyorum :D

Düzenleme nedeni: O lipi ben eğip bükmedim. Aldığımda öyleydi :biggrin:

tarihinde Melih Bozkurt tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Sürekli çıtayı yükseltiyorsun :biggrin: Sizin oraların polislerini bilmiyorum ama, eğer aracım ses çıkartır bi hale gelirse buranın polisleri çok uğraştırıyor. :biggrin: Cam filminden çekmiş biri olarak konuşuyorum :D

Düzenleme nedeni: O lipi ben eğip bükmedim. Aldığımda öyleydi :biggrin:

Faça şahinler gibi olmuyor ses, Birde sadece orta susturucu iptal edildiğinden görsel açıdan da abartı bir durum olmadığından ve aracında sportif duruşundan çok rahat orjinal sesi oldugunu idda edebilirsin. Hiç bi sorun olmaz çok orjinal ve güzel bir ses yakalarsın. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...