İçeriğe Yönlendir

Focus III - Müzik Dinlerken Arka Kapılardan Gelen Patırtı Ve Kapıların Sökülmes

Osman Ünal

Recommended Posts

• 8 ay sonra...
Caner Yeşil

Bir kaç kişi daha şikayet etmişti bu patırtı şikayetinden, bugün vakit bulunca arka kapı döşemesini söktüm sesin kaynağı ortaya çıktı.

Sesi yapan kapının üstüne yapıştırılmış olan şu siyah süngerimsi yapıdaki malzeme. Döşemeyi söktükten sonra bile patırdamaya devam ediyor, arkasındaki cam motoruna vurdukça ses yapıyor.

fotoraf0124j.th.jpg

Bu resimdede görüleceği üzere süngerimsi malzemenin arkasında tamamen açık alan ise, malzeme titredikçe diyafram gibi hareket etmesine ve sesin iyice artmasına sebep oluyor.

fotoraf0125.th.jpg

fotoraf0123b.th.jpg

Bu da kapı döşemesinin iç yüzeyi, burayı daha stabil hale getirmek için herhangi bir uygulama yapmaya gerek var mı. Eğer uygun malzeme var ise nedir ve nasıl yapılır.

fotoraf0126.th.jpg

Şimdi bu kapılara ve kapı döşemesine ne gibi bir işlem yapmak lazım, ben ses sistemi falan kurmayı düşünmüyorum sadece şu tuhaf patırtılardan falan kurtulmayı istiyorum. Bütün fikirlere açığım neler yapılabilir yorumları ve yardımları bekliyorum.

Heee belki bu arada oem speaker ları değiştirmenin de ses üzerinde faydası olur mu, yosa ampli. falan koyulmayacaksa tamamen gereksiz mi.

uzerınden uzun zaman gecmıs ancak ben daha yenı boyle bır arac alabıldım =) Aynı sorun bende de mevcut. Resimler silinmiş tekrar yükleme sansınız var mı ?

Yorum bağlantısı
Osman Ünal

uzerınden uzun zaman gecmıs ancak ben daha yenı boyle bır arac alabıldım =) Aynı sorun bende de mevcut. Resimler silinmiş tekrar yükleme sansınız var mı ?

Malesef nerede olduklarını bile hatırlamıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...