Ayhan Onaran 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Arkadaşlar hepinizin malumu olduğu üzere aracımı satmıştım.Yaklaşık yirmi günlük bir arayışın sonunda araç almayı başardım.Bu zaman zarfında benim her türlü sorumu cevaplandıran Emmi'ye,İstanbul da benim için araç bakan Çağlar abime,Diyarbakır da bir telefonla yardımlarını esirgemeyen Ahmet'e,Şefkatli yöneticimiz Serkan abiye,yardımlarından dolayı İbrahim Maden kardeşime ve Bursa dan aracın seceresi için yardımlarından dolayı da Mustafa abime sonsuz teşekkür ediyorum.Bu süreçte yanımda olan,fikir veren tüm dostlara teşekkür ederim.. Araç en baştan istediğim gibi FOCUS 2 GHİA SEDAN..Daha üst modeller alınabilirdi belki ama bütçeye göre ghia almak mümkün olmadığı için onlarla ilgilenmedim.05-08 arası ghia düşünüyordum.2007 model denk geldi.Araç 51.000 km de.Km si orjinal.Araç servis kayıtlı.Otomatik vites..BRC marka LPG si takılı.2006 model başka bir araca niyetlenmek üzereydim ki karşıma bu araç çıktı.Aynalarda sinyal,4 lastik michelin yeni,6 airbag var,4 teker disk,submarine ışık falan var.Bunlarda bonus oldu Camlarda film mi var yoksa orjinalinde mi var anlayamadım.VIN sorgulamasında RENKLENDİRİLMİŞ diye bir ibare var ama bilemiyorum. Araçta değişen yok iki parça da sürtmeden dolayı boyası var.Sahibi fotoğraflarını verdi.Ustalarımızda durumu onayladılar.Sağ tarafta çiziği var ancak araç çok düzgün olduğu için görmezden geldim Belki merak edenler olur. Aracı 28.500 e aldım. 13 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Araç çok güzele benziyor, güle güle kullanın. Kazasız, belasız, cezasız sürüşler. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Motorun fotoğraflarını çekmeyi unutmuşum yüklerken farkettim Onları da daha sonra koyarım..Araçta ilk yapacağım şey de plakalık iptali olacak.Ancak daha elim değmedi. Yorum bağlantısı
Eray Eski 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 hayirli olsun Ayhan abi. masallah guzel ve diri duruyor arac. fiyatida gayet iyi. kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Amin..Teşekkür ederim.Allah hepimize kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Maşallah.. pırıl pırıl araba.. Güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Maşallah.. pırıl pırıl araba.. Güle güle kullan.. Sağol abi..Kafanı çok şişirdim ama sanırım değdi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Hayırlı olsun abi kaça aldın mahsuru yoksa. bende bunlardan bakmıştım ama bu ayarda ve istediğim fiyata bulamamıştım. camlara gelince. onlar film fordların çoğunda zaten camlar renkli ( yeşilimsi) olduğu için büyük ihtimal renkli diye yazmışlardır. camda markasının oralarda yuvarlark için V sembmolü yoksa tabi. 1 Yorum bağlantısı
Batın Kırat 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle iyi günlerde kullanmanız dileği ile... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inş abi :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Hadi hayırlı olsun Ayhan. Kazasız belasız güzel günlerde bin. :nazar: :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Hayırlı olsun abi kaça aldın mahsuru yoksa. bende bunlardan bakmıştım ama bu ayarda ve istediğim fiyata bulamamıştım. camlara gelince. onlar film fordların çoğunda zaten camlar renkli ( yeşilimsi) olduğu için büyük ihtimal renkli diye yazmışlardır. camda markasının oralarda yuvarlark için V sembmolü yoksa tabi. Sağol Mustafa..Camlarda V sembolü yok.O zaman film var demek ki.28.500 e aldım.. 1 Yorum bağlantısı
Batın Kırat 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Hayırlı olsun abi kaça aldın mahsuru yoksa. bende bunlardan bakmıştım ama bu ayarda ve istediğim fiyata bulamamıştım. ilk mesajda satın alınan fiyat yazılmış zaten Araçta değişen yok iki parça da sürtmeden dolayı boyası var.Sahibi fotoğraflarını verdi.Ustalarımızda durumu onayladılar.Sağ tarafta çiziği var ancak araç çok düzgün olduğu için görmezden geldim Belki merak edenler olur. Aracı 28.500 e aldım. Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 hayırlı uğurlu olsun abi, Allah kazalardan belalardan korusun. cillop gibi araba :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Hayırlı olsun,güle güle kullanın.....misss misssssssss Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Hayırlı olsun, uygun fiyat, temiz araba 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Masallah cok guzel araba. Gule gule kullanin 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Hayırlı olsun. :nazar: Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Ayhan kardeşim hayırlı uğurlu olsun, güzel arac,aynısından kullandım çok keyifli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Ayhan abi hayırlı olsun.Valla pırıl pırıl duruyor.Otomatik vites olması ise harika olmuş.Kilometre süper.Daha ne olsun.Güle güle kullan.Saygılar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts