Ayhan Onaran 3 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2012 Allah hepinizden razı olsun. Allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin.. 4 Yorum bağlantısı
Murat Dere 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Ayhan'ım, hayırlı, uğurlu olsun kardeşim. Güle güle kullan inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Hayırlı olsun Ghia nın zevki çok ayrıdır. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Önemli olan giden focustan sonra içine sinmesiydi, öyle de olmuş galiba abi. Kazasız belasız kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 dizel de cvt var da acaba benzinlide de mi var diye tam bilmedigimden sormuşdım, hem niye sorunlu olsun cvt kullanması çok zevklidir. tekrar hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Ayhan Abi sanki kuyruğu eğri gibi duruyor arabanın. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, kazasız belasız sürüşler. Araç CVT şanzıman, 7 ileri değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2012 Ayhan Abi sanki kuyruğu eğri gibi duruyor arabanın. Yoo ben bakıyorum çok da düzgün duruyor Fotoğrafta öyle çıkmıştır.. Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın, kazasız belasız sürüşler. Araç CVT şanzıman, 7 ileri değil mi? Hayır 4 vites.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2012 dizel de cvt var da acaba benzinlide de mi var diye tam bilmedigimden sormuşdım, hem niye sorunlu olsun cvt kullanması çok zevklidir. tekrar hayırlı olsun. Evet en konforlu şanzıman olduğu söyleniyor ama en dertli olanı da o.. Yorum bağlantısı
Mustafa Kestel 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Konuyu yeni gördüm Ayhan Abi hayırlı uğurlu olsun, çok güzel araç kazasız-belasız güzel günlerde kullan inşallah abi :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Hayırlı olsun Abi Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2012 Abi arabayı Çubuktan mı aldın ? Hayır ama sahibi çubuk yolunda havaalanında görevliyken almış.Bende plaka değiştirmedim. Yorum bağlantısı
Onur Eski 4 Mayıs 2012 Paylaş 4 Mayıs 2012 Allah hepinizden razı olsun. Allah gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin.. aracınız çok güzel görünüyor,rengi ve döşemleri harika.ayrıca otomatiğin keyfine diyecek birşeyde yok. iyi günlerde kullanımanızı dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 4 Mayıs 2012 Paylaş 4 Mayıs 2012 Hayırlı uğurlu olsun, Temiz araç,Allah kazadan beladan esirgesin 1 Yorum bağlantısı
Selim Yılmaz 4 Mayıs 2012 Paylaş 4 Mayıs 2012 Hayır ama sahibi çubuk yolunda havaalanında görevliyken almış.Bende plaka değiştirmedim. Çubukta oturuyorum burda vardı bi cek satılık osandım abi ondan sordum hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Mayıs 2012 Paylaş 4 Mayıs 2012 Çok çok güzel.Allah kazasız binmeyi nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Karakaş 4 Mayıs 2012 Paylaş 4 Mayıs 2012 Ayhan Bey , Maaşallah çok güzelmiş aracın,kazasız,belasız,sorunsuz,güle güle binersin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Aytaç Akyel 4 Mayıs 2012 Paylaş 4 Mayıs 2012 hayırlı olsun allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 4 Mayıs 2012 Paylaş 4 Mayıs 2012 Hayırlı olsun Ayhan abi...iyi günlerde kazasız,belasız kullan. :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts