Orçun İnce 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Malum sakatlıktan dolayı insanın canı sıkılıyor. Arkadaşın beyaz fiesta st'sinde gördüm bu uygulamayı çokta hoşuma gitti. Pirelli yazısı ufak olduğundan abartı da durmuyor. ben beğendim şahsen ama çok net foto alamadım. işlem 1 saatten az sürüyor. ama 2-3 haftada bir yenilemek gerek, yenileme işlemi en fazla 30dk sürdüğünden beni çok kasmadı. Şu kalemi aldım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-beyaz-lastik-boyama-kalemi-83304198/detay Yorum bağlantısı
Semih İzgi 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Benimde çok beğendiğim bir detaydır beyaz veya sarı yazılı lastikler. Bence P ZERO yazısıda beyaz yapılmalı F1 formatında olur. Sert hamur Yorum bağlantısı
Gürhan Onaylı 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Güzel bir uygulama 1990 lı yılların vazgeçilmez aksesuarıydı bu o yıllarda oto aksesuar dükkanımız vardı 1 Yorum bağlantısı
Orçun İnce 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Benimde çok beğendiğim bir detaydır beyaz veya sarı yazılı lastikler. Bence P ZERO yazısıda beyaz yapılmalı F1 formatında olur. Sert hamur Hocam P zero Nero çok büyük bir yazı ve tehlikeli. onu 2 haftada bir boyamak problem olur Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Yazı güzel olmuş. Jantı sağlam sürtmüşsün. Allah beterinden saklasın. Yorum bağlantısı
Orçun İnce 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Kendileri yaz sonu komple boyaya girecek abi sağ ön jantta da var Yorum bağlantısı
Orçun İnce 2 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2012 Renk değiştirecekmisin? ya bu renk yada siyah olabilirler ama emin değilim daha. Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 Inox gri iyidir. İkisinin ortası. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 çok uğraştırıyor bende denemiş sıkılmıştım beyaz yanak takasım var şimdi ama jantta retro havası yok tenede jantta nikelaj kapak beyaz yanak güzel dururdu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 80 lerde halk otobüscülerinin vazgeçilmeziydi.Çok yazdım saatlerce sürerdi kocamn lastik yazıları ve yanak boyamasıda olurdu.Fakat çok fena gösterişli oluyor.Ben seviyorum.Elinize sağlık güzel olmuş.Unutmam rahmetli bi şoför abi vardı 6 ayda bir gelirdi üşenmeden kendi yapardı otobüsüne çok seviyordu bunu yapmayı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts