Ercan Mürtezaoğlu 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Mondeo için salıncak alacam sag ve sol lakin ithal ürün 50 tl orjinal 300 tl ithal ürünün vadesi 1 yıldır diyor satıcı e şimdi böyle diyincede riskli bir durum sezdim ithal ürün sorun teşkil eder mi acaba aynı vatandaş ithal buji kabloların lpg için uymlu olmayacagını bunun için orjinal olması gerektiğinide söylüyor doğru mudur sizce Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Buji kablosunu orjinal tavsiye ederim.. Salıncaktan kastın tam ne.. ? Alt tabla mı ? Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 (düzenlendi) evet alt tabla rotil vs bulundugu alan resimdeki ürün 50 tl adeti 5 Mayıs 2012 tarihinde Ercan Mürtezaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Aracı aldığımda yan sanayi olanıyla her iki tarafı da değiştirmiştim.. Dört yıldır sorun yok.. Kaliteli bir yan sanayi bulursan hiç bir sorun yaşamazsın... Alper Bey'in görüşünü al derim.. Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu 5 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2012 araçın kalkışında titreme , kalkışta gaza yüklendiğimde patlama sesi seyir halindeyken hafif bir sanki gazı birden kesiyor bırakıyor gibi bir durum var vurma hissi gibi buji kablosundan şüpeleniyorum mantıklı mıdır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Mantıklıdır.. değiştir... Ama başka sorunlarda çıkabilir.. Değiş de bakalım.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Salıncağın markası ne ? İthal diye genelde bsg satarlar ALMA! Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Sanayi dilinde salıncak mı deniyor bunlara? upper&lower kontrol değil mi bunlar ? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Ben sol tarafa ilginç bir marka taktım, bir yıldır sıkıntısı yok. Çok büyük sıkıntı çıkaracağını da sanmıyorum. Buji kablosunu mutlaka orjinal alın, farkını görürsünüz. Yorum bağlantısı
Fatih Ardıç 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 bence fiyatından da kalitesini tahmin edebilirsiniz orjinalini almanızda fayda var ama gerçekten arızalıysa parçanızı degiştirin, Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Mayıs 2012 Paylaş 5 Mayıs 2012 Salıncağın markası ne ? İthal diye genelde bsg satarlar ALMA! hakan abi genelde bsg de ithal eder sıkıntı olmaz yani :D 1 Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu 20 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 20 Temmuz 2012 (düzenlendi) Bana bir salıncak önerebilir misiniz sitelere bakıyoruz 50 tl ile 200 tl arasında fiyat veriyorlar demiyorlar ki bu orjinal bu şu marka ya birsey yazmıyorlar yada ithal diyorlar alıpta memnun kalan varsa diyebilir mi şu markayı yada şu siteden sunu al diye ithal den memnun kalmayanları okudum forum da da, orjinali dehset bir rakam sitenin biri tanesi 400 tl mi ne demişti 20 Temmuz 2012 tarihinde Ercan Mürtezaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hamdi Gökhan Atasoy 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 eğer parçalar eğilmediyse lastik burçları değişir diye biliyorum burçlarda ucuzdur diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 20 Temmuz 2012 Paylaş 20 Temmuz 2012 hakan abi genelde bsg de ithal eder sıkıntı olmaz yani :D BSG bizden uzak dursun ya Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu 21 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2012 Bu marka için orjinal diyor site mümkün değil orjinal olması ama marka olarak değerlendirirsek bilen varmı acaba bu iyi midir Delphi imiş http://www.parcayedek.com/ford-yedek-parca-mondeo-mekanik/23988-ford-mondeo-salincak-sol-0992-1100-delphi-delm240223.html Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Temmuz 2012 Paylaş 21 Temmuz 2012 Ben güvenmediğim yerden hiç bir şey almam.. Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu 21 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2012 Doğru haklısınız da hani benim için bu ürünün markası doğru mu yani işimi görür mü en azından bu markayı güvendigimiz biryerden alırız Yorum bağlantısı
Anıl Baskan 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 Merhaba arkadaşlar, çözüm bulamadım sizlere danışmak istedim. Bu parçaları bulabileceğim bir yer önerisi olursa çok sevinirim Aracım Ford Mondeo 1997 Sedan Otomatik. Kapı dış taraf cam çıtaları, çıtalar eskidi hem su alıyor hem de camı çiziyor Sol sis farı çerçevesi İç aydınlatma lambası çerçeveli Sağ-Sol kapı kolu ahşap desenli aparat Vites kolu altı gösterge paneli Ahşap desenli ön göğüs çerçevesi Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 <p> Merhaba arkadaşlar, çözüm bulamadım sizlere danışmak istedim. Bu parçaları bulabileceğim bir yer önerisi olursa çok sevinirim Aracım Ford Mondeo 1997 Sedan Otomatik. Kapı dış taraf cam çıtaları, çıtalar eskidi hem su alıyor hem de camı çiziyor Sol sis farı çerçevesi İç aydınlatma lambası çerçeveli Sağ-Sol kapı kolu ahşap desenli aparat Vites kolu altı gösterge paneli Ahşap desenli ön göğüs çerçevesi 1.söylediğiniz orjinali pahalıdır kartal sanayide yapan yer var forumda konusu mevcut, sis far çerçevesi ford parça satan yerlerde bulursunuzÖtekiler zor ve pahalı çıkmacılara bakın Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 Merhaba arkadaşlar, çözüm bulamadım sizlere danışmak istedim. Bu parçaları bulabileceğim bir yer önerisi olursa çok sevinirim Aracım Ford Mondeo 1997 Sedan Otomatik. Kapı dış taraf cam çıtaları, çıtalar eskidi hem su alıyor hem de camı çiziyor Sol sis farı çerçevesi İç aydınlatma lambası çerçeveli Sağ-Sol kapı kolu ahşap desenli aparat Vites kolu altı gösterge paneli Ahşap desenli ön göğüs çerçevesi 1) 4 CAM için 60 tl ye aldım 2) Çifti 40 tl 3)Ahşap desenli bulamayabilirsin,ama siyah plastiği bulunuyor 5)Gögüs çerçeve yurtdışı veya çıkmacılar zor ihtimal bir yerde 400 tl ye görmüştüm Yorum bağlantısı
Selim Kılınç 16 Kasım 2016 Paylaş 16 Kasım 2016 Göğüs çerçeveniz siyah ise önce sanayi sitelerinde ahşap boyayı çok güzel yapanlar var olmadı su baskısı ebru sanatı gibi eğer aracınızı yeni aldıysanız ve cüzzi miktar oturduğunuzda keyf alacak bir oturum görüntü elde etmek istiyorsanız parçalırı takım yapmak için ya kendiniz fıs fıs boya ile boyayın ki bu en ucuzu yada sökün alın götürün yaptırın. Elbette ama orjinal olmayacak derseniz arabanız sonuçta sıfır yada modelli değil sonuçta 97 model beğenmeyen de almasın hiç sıkıntı etmeyin. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 1) 4 CAM için 60 tl ye aldım 2) Çifti 40 tl 3)Ahşap desenli bulamayabilirsin,ama siyah plastiği bulunuyor 5)Gögüs çerçeve yurtdışı veya çıkmacılar zor ihtimal bir yerde 400 tl ye görmüştüm Suat cam çıtalarını aynı muadil mi aldın yoksa uydurma mı? Nasıl oldu, orjinali gibi mi? Bi resimle falan gösterme şansın varsa bakalım Yorum bağlantısı
Hasen Kara 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Suat cam çıtalarını aynı muadil mi aldın yoksa uydurma mı? Nasıl oldu, orjinali gibi mi? Bi resimle falan gösterme şansın varsa bakalım Bu konuda ayrıntı bulabilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279585-mondeo-mk2-cam-s%C4%B1y%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1-sorunu-%C3%A7%C3%B6z%C3%BCm%C3%BC/ Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Suat bey 4 tanesini 60tl ye nereden buldunuz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Bu konuda ayrıntı bulabilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/279585-mondeo-mk2-cam-s%C4%B1y%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1-sorunu-%C3%A7%C3%B6z%C3%BCm%C3%BC/ O konuyu arıyordum elinize sağlık. Firma kapanmış maalesef bulamadık 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts