İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2 - Salıncak Ve Buji Kablosu

Ercan Mürtezaoğlu

Recommended Posts

Ercan Mürtezaoğlu

Mondeo için salıncak alacam sag ve sol lakin ithal ürün 50 tl orjinal 300 tl ithal ürünün vadesi 1 yıldır diyor satıcı e şimdi böyle diyincede riskli bir durum sezdim ithal ürün sorun teşkil eder mi acaba

aynı vatandaş ithal buji kabloların lpg için uymlu olmayacagını bunun için orjinal olması gerektiğinide söylüyor doğru mudur sizce

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Buji kablosunu orjinal tavsiye ederim..

Salıncaktan kastın tam ne.. ? Alt tabla mı ?

Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu
(düzenlendi)

evet alt tabla rotil vs bulundugu alan resimdeki ürün 50 tl adeti

6016_buyuk.jpg

tarihinde Ercan Mürtezaoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aracı aldığımda yan sanayi olanıyla her iki tarafı da değiştirmiştim..

Dört yıldır sorun yok..

Kaliteli bir yan sanayi bulursan hiç bir sorun yaşamazsın...

Alper Bey'in görüşünü al derim..

Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu

araçın kalkışında titreme , kalkışta gaza yüklendiğimde patlama sesi seyir halindeyken hafif bir sanki gazı birden kesiyor bırakıyor gibi bir durum var vurma hissi gibi buji kablosundan şüpeleniyorum mantıklı mıdır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mantıklıdır.. değiştir...

Ama başka sorunlarda çıkabilir.. Değiş de bakalım..

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Sanayi dilinde salıncak mı deniyor bunlara? upper&lower kontrol değil mi bunlar ? :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Ben sol tarafa ilginç bir marka taktım, bir yıldır sıkıntısı yok. Çok büyük sıkıntı çıkaracağını da sanmıyorum. Buji kablosunu mutlaka orjinal alın, farkını görürsünüz.

Yorum bağlantısı
Fatih Ardıç

bence fiyatından da kalitesini tahmin edebilirsiniz orjinalini almanızda fayda var ama gerçekten arızalıysa parçanızı

degiştirin,

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
Salıncağın markası ne ? İthal diye genelde bsg satarlar ALMA!

hakan abi genelde bsg de ithal eder sıkıntı olmaz yani :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Ercan Mürtezaoğlu
(düzenlendi)

Bana bir salıncak önerebilir misiniz sitelere bakıyoruz 50 tl ile 200 tl arasında fiyat veriyorlar demiyorlar ki bu orjinal bu şu marka ya birsey yazmıyorlar yada ithal diyorlar alıpta memnun kalan varsa diyebilir mi şu markayı yada şu siteden sunu al diye ithal den memnun kalmayanları okudum forum da da, orjinali dehset bir rakam sitenin biri tanesi 400 tl mi ne demişti

tarihinde Ercan Mürtezaoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hamdi Gökhan Atasoy

eğer parçalar eğilmediyse lastik burçları değişir diye biliyorum burçlarda ucuzdur diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

hakan abi genelde bsg de ithal eder sıkıntı olmaz yani :D :D

BSG bizden uzak dursun ya :D

Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu

Doğru haklısınız da hani benim için bu ürünün markası doğru mu yani işimi görür mü en azından bu markayı güvendigimiz biryerden alırız

Yorum bağlantısı
  • 4 yıl sonra...
Anıl Baskan

Merhaba arkadaşlar, çözüm bulamadım sizlere danışmak istedim. Bu parçaları bulabileceğim bir yer önerisi olursa çok sevinirim

Aracım Ford Mondeo 1997 Sedan Otomatik.

• Kapı dış taraf cam çıtaları, çıtalar eskidi hem su alıyor hem de camı çiziyor
  • Sol sis farı çerçevesi
  • İç aydınlatma lambası çerçeveli
  • Sağ-Sol kapı kolu ahşap desenli aparat
  • Vites kolu altı gösterge paneli
  • Ahşap desenli ön göğüs çerçevesi
Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

<p>

Merhaba arkadaşlar, çözüm bulamadım sizlere danışmak istedim. Bu parçaları bulabileceğim bir yer önerisi olursa çok sevinirim

• Sol sis farı çerçevesi
1.söylediğiniz orjinali pahalıdır kartal sanayide yapan yer var forumda konusu mevcut, sis far çerçevesi ford parça satan yerlerde bulursunuz

Ötekiler zor ve pahalı çıkmacılara bakın

Yorum bağlantısı
Suat YAPICI

• Sol sis farı çerçevesi

1) 4 CAM için 60 tl ye aldım

2) Çifti 40 tl

3)Ahşap desenli bulamayabilirsin,ama siyah plastiği bulunuyor

5)Gögüs çerçeve yurtdışı veya çıkmacılar zor ihtimal bir yerde 400 tl ye görmüştüm

Yorum bağlantısı
Selim Kılınç

Göğüs çerçeveniz siyah ise önce sanayi sitelerinde ahşap boyayı çok güzel yapanlar var olmadı su baskısı ebru sanatı gibi eğer aracınızı yeni aldıysanız ve cüzzi miktar oturduğunuzda keyf alacak bir oturum görüntü elde etmek istiyorsanız parçalırı takım yapmak için ya kendiniz fıs fıs boya ile boyayın ki bu en ucuzu yada sökün alın götürün yaptırın.

Elbette ama orjinal olmayacak derseniz arabanız sonuçta sıfır yada modelli değil sonuçta 97 model beğenmeyen de almasın hiç sıkıntı etmeyin.

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun

1) 4 CAM için 60 tl ye aldım

2) Çifti 40 tl

3)Ahşap desenli bulamayabilirsin,ama siyah plastiği bulunuyor

5)Gögüs çerçeve yurtdışı veya çıkmacılar zor ihtimal bir yerde 400 tl ye görmüştüm

Suat cam çıtalarını aynı muadil mi aldın yoksa uydurma mı? Nasıl oldu, orjinali gibi mi? Bi resimle falan gösterme şansın varsa bakalım
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...