İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk2 - Salıncak Ve Buji Kablosu

Ercan Mürtezaoğlu

Recommended Posts

Suat YAPICI

Suat cam çıtalarını aynı muadil mi aldın yoksa uydurma mı? Nasıl oldu, orjinali gibi mi? Bi resimle falan gösterme şansın varsa bakalım

Uydurma değil forumdaki diğer üyeler gibi gayet başarılı oldu.Konuyu incelersen resimler falan mevcut

Suat bey 4 tanesini 60tl ye nereden buldunuz

İşte aynı yerde konuda başlıkta yazmışlar zaten orayı aradım .60 tl lik istedim 4 kapıya rahat yetti.

Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen

Peki ayna, kapı dileklerinin oraya ve arka kapının oradaki siyah plastik gelen kıvrımlı noktaları nasıl halletiniz

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Dinç Gökmen

Buji kablosunu orjinal alın. Salıncaklar yan sanayi işinini görür ama dikkat Ç..n malı olmasın. Yerli üretim bakın

Yorum bağlantısı
Derviş Dursun
Aradığınız çerçeve mi? Size bir numara vereyim istanbulda birisi parça işi yapıyor, yurt dışından getirtiyormuş bir arkadaşından. Onda vardı, daha uyguna verir belki. Bazarlığ şansı olur belki :)

Burdan vereyim hiç olmazsa bazı arkadaşların işine yarar belki. Uygun değilse adminlerim yorumumu silebilir.

0542 610 46 66

Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen

Aradığınız çerçeve mi? Size bir numara vereyim istanbulda birisi parça işi yapıyor, yurt dışından getirtiyormuş bir arkadaşından. Onda vardı, daha uyguna verir belki. Bazarlığ şansı olur belki :)

Burdan vereyim hiç olmazsa bazı arkadaşların işine yarar belki. Uygun değilse adminlerim yorumumu silebilir.

0542 610 46 66

Stokta olmayan malzeme 250 de 330 TL ye çıkmış
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...