İçeriğe Yönlendir

Mühürlü Plakayı App Yapmak.

Osman Tekindemir

Recommended Posts

Osman Tekindemir

arkadaşlar daha öncede bir konuda bahsetmiştim zonguldakta bir usta mühürlü plakaları özel bir boya sayesinde kalınlaştırarak yazıyor. boya özel silikonlu bir boya kesinlikle cıkmaz dökülmez diyor. işte benim yeni mühürlü applerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Deniz

Güle güle kullanın. APP görünümlü plaka demek daha doğru sanırım..

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sanki olmamış gibi. Lakin siz beğendiyseniz sıkıntı yoktur hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

daha fazla resim yüklemek istiyorum ama boyutları cok büyük yüklenmiyor. ne yaptıysam boyutlatını 100 k düşüremedim.

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

Güle güle kullanın. APP görünümlü plaka demek daha doğru sanırım..

teşekkür ederim ali bey...

Sanki olmamış gibi. Lakin siz beğendiyseniz sıkıntı yoktur hayırlı olsun.

süha bey teşekkür ederim. elimde daha fazla resimler var ama bir türlü boyutlarını ayarlayıp yükleyemedim.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

teşekkür ederim ali bey...

süha bey teşekkür ederim. elimde daha fazla resimler var ama bir türlü boyutlarını ayarlayıp yükleyemedim.

resimleri www.yollayap.com sitesine yükleyip, buraya linkini ekleyin ;)

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

iyi günlerde kullanın.Aynısını asetat kalemi ile sizde yapabilirdiniz

evet ama oto yıkamada fiskiye ile tanzıklı su vuruldugunda siliniyor. bu özel silikonlu bir boya yapan usta kılosunun 230 tl oldugunu söyledi. ne kadar doğru bilemem tabi....

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

Usta bu iş için ne kadar istedi?

50 tl.

arkadaşlar ali beyin dediği gibide denedim ama bir türlü daha fazla resim ekleyemedim yarın cep tlefonumla cekip tekrar denicem. bilmiyorum bir resim ne kadar tatmin edici....

Yorum bağlantısı

Osman bey kızmayın ama beğenmedim, bence gerçekten iyi durmamış. Siz beğendiyseniz sorun yok tabi, ayrıca ustanın istediği fiyatta çok pahalı o paraya millet APP plaka basıyor. Hatta 100TL fiyata mühürlüleri bile var. Bu biraz boşa masraf ve uğraş olmuş.

Bana göre APP Böyle olmalı:

5cl6h.jpg

http://www.fordclubt...e-alternatif-1/

Fotoğraf eklemek için ;)

Hemşerim hemen yardım da edermiş. ;) Ne de olsa Eskişehirli.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arkadaşlar cahilliğime verin, APP plaka ne demek?

Artistik, Paralı Plaka

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

güzel oluyor ama trafikte sıkıntı olmasa daha güzel olacak.harflerin kenarlarından plaka yazı kalemi ile yapılsa biraz app benziyor.

güle güle kullanın

Yorum bağlantısı
Muhammet Arslan

Daha önce konuşuldu mu bilemiyorum ama, emniyette trafik tescilde artık mühür vurulmuyormuş, sadece cemiyette vuruluyormuş. App plaka yaptırıp, cemiyette mühürletince sorun olmuyormuş, -mış, -muş...

Doğru mudur?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Arkadaşlar cahilliğime verin, APP plaka ne demek?

amerikan pres plaka diye geçiyor özel zeminli plaka üzerine daha büyük ve değişik stillerde yapılan estetik açıdan mükemmel olan plakaya deniliyor

doğrudur muhammed abi duyduğum kadar 100 lira gibi fiyata şoförler cemiyeti mühür basıyomuş ama benimkide duyum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Daha önce konuşuldu mu bilemiyorum ama, emniyette trafik tescilde artık mühür vurulmuyormuş, sadece cemiyette vuruluyormuş. App plaka yaptırıp, cemiyette mühürletince sorun olmuyormuş, -mış, -muş...

Doğru mudur?

Doğrudur artık mühür tek sadece cemiyet mühürü oluyor. 100TL karşılığında hem plaka hemde mühür işini yapanlar var. Sorun olmuyor. Mühür olduğu sürece zaten sıkıntı yok. Eskiden çift mühür varken trafik asla vurmıuyordu, şans eseri vurdurabilen arkadaşlar yine sorun yaşamıyordu.

Dip not: Yasal mıdır değil midir? Bilmiyorum.

tarihinde Burak Erdin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Özel

evet artık emniyette mühür vurulmuyor. cemiyetin tek mührü ile işlem bitiyor. ama cemiyette app plakaya mühür vurmuyor. ben yaptırdım elimde kaldı plakalar mobese kameraları okumuyormuş app plakayı o yüzden yasak dedi oradaki görevli. biraz üfürdü sanırım ama sonuç olarak ben mühür yaptıramadım :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

Osman bey kızmayın ama beğenmedim, bence gerçekten iyi durmamış. Siz beğendiyseniz sorun yok tabi, ayrıca ustanın istediği fiyatta çok pahalı o paraya millet APP plaka basıyor. Hatta 100TL fiyata mühürlüleri bile var. Bu biraz boşa masraf ve uğraş olmuş.

Bana göre APP Böyle olmalı:

5cl6h.jpg

Hemşerim hemen yardım da edermiş. ;) Ne de olsa Eskişehirli.

astafurullah saygı duyarım kızmak ne kelime....

Ben beğendim ama parası çok olmuş..

sağol mehmet abi teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı

evet artık emniyette mühür vurulmuyor. cemiyetin tek mührü ile işlem bitiyor. ama cemiyette app plakaya mühür vurmuyor. ben yaptırdım elimde kaldı plakalar mobese kameraları okumuyormuş app plakayı o yüzden yasak dedi oradaki görevli. biraz üfürdü sanırım ama sonuç olarak ben mühür yaptıramadım :(

Bu direk sizin şanssızlığınız olmuş, sahibinden de satıcı ile görüştüm mühürü hallediyoruz dedi. Plaka + mühür 100Tl gerçekçiliğini kontrol etmek için bir gün bastırıp orjinali ile karşılaştırmak lazım.

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-motorlu-tasit-hizmetleri-arac-dizayn-ve-ozel-donanim-imalati-muhurlu-app-plaka-2-adet-100-tl-71662166/detay/

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir

güzel oluyor ama trafikte sıkıntı olmasa daha güzel olacak.harflerin kenarlarından plaka yazı kalemi ile yapılsa biraz app benziyor.

güle güle kullanın

teşekkür ederim....

güle güle kullanın

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...