İçeriğe Yönlendir

Mühürlü Plakayı App Yapmak.

Osman Tekindemir

Recommended Posts

Osman Tekindemir
(düzenlendi)

GJUdr.jpg

en sonunda bi kaç resim yükleyebildim....

tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu boyama işini font'la alakasız olduğundan beğenmiyorum, yapılan iş fena değil ancak çok fazla para almış yazık günah.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Arkadaşlar şöförler cemiyeti ile aynı binada çalışıyorum, app ye mühür işini unutmazsam sorayım, aldığım cevabı sizlerle paylaşırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  Ahmet Kıyak yazdı:

Yaparlar yapmasına ama bunun hiçbir yasal dayanağı yoktur. Hatta suçtur (mührü vuran ve plakayı basan açısından).

Kesin eminim abi, ama cam filmi de yasak? Yani burada denetim satışta vs. olmadığından biz aldığımızda suç olmasına biraz karşı çıkıyorum. Suç mu? O zaman plaka basımı sadece cemiyette olacak arada aracı olmayacak tek tip devlet böyle bassın satsın o kazansın. Hem yasal olsun hemde bizim istediğimiz olsun. :)

Yorum bağlantısı
Asım Topkarcı

Ben app çiftini 40 liraya yaptırdım,mühürsüz ve de tehlikeli ama değer :)

Yorum bağlantısı
Murat Erdoğan.

Bugün arkadaşımın plaka işlemleri için şoförler cemhiyetindeydim.APP plaka ile ilgili uyarı asmışlar '' APP plakaya mühür basılmaz '' diye.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Arkadaşlar plaka atölyesine sordum bugün.

Aktarmaya çalışayım. Emniyetten Ek-45 diye bişey varmış tam anlamadım. yani plakası değişmesi gerekir diye. onu getirirsen iki çeşit plaka basıyoruz diyo. biri normal siyah kenarlı birisi app. mühürünü de vuruyor.

Emniyetle görüşülmüş fransız değil almana onay alınmış. yani kesikli basılmıyor.

normal plakayı 30 liraya, app yi(alman) 60 liraya basıyor. güzel de olmuş sorun yok.

emniyetten o kağıdı almak için plakam deforme oldu, kırıldı, veya yazıları silindi demek gerekiyormuş.

ben yaptırmayı düşündüm ama kötü haber verdi. 7 karakter basabiliyormuş, benimki 8 olmuyo yani, sığmadığını gösterdi harf kalıplarını plaka üstüne koyarak.

normal plakada 8 basabiliyorum ama app kalın olduğu için 7 dedi. ben bu şekilde yaptıramıcam malesef.

dışarıda basılan app lere mühür basmıyorlar.

Sonuç: emniyetten kağıdı alınca app basılıyor burda ve mühürleniyor.

Yardımcı olabildim inşallah.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya
  Hakan Erken yazdı:

Kütahya'ya yerleşme kararı aldım :biggrin:

Hakan Bey sizin plakanız da 8 karakter benim gibi, yani yerleşseniz de olmaz.

Ayrıca başka ilden de olsa yapabilirim dedi.

Yorum bağlantısı
  Mehmet Ali Karakaya yazdı:

Hakan Bey sizin plakanız da 8 karakter benim gibi, yani yerleşseniz de olmaz.

Ayrıca başka ilden de olsa yapabilirim dedi.

Gerekirse plakayı 7 karakter yaparım gene yerleşirim. :biggrin:

Yorum bağlantısı
  Hakan Erken yazdı:

Gerekirse plakayı 7 karakter yaparım gene yerleşirim. :biggrin:

Abi buna sadece şunu diyebiliriz olayın özeti olarak. :D

55441333262027346902323.jpg

Mehmet bey: Kütahya'da olan bu prodesür diğer illerde de geçerli mi acaba?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Burak Bey. şöförler odasına sorabilirsiniz. tüm illerde var veya yok demediler. biz yapıyoruz böyle dediler. fransız olan app yapsa daha güzel olurmuş ama. emniyetle görüştük alman fontuna izin verdiler öyle yapıyoruz dediler.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bende Zonguldak Ereğliliyim ama Zonguldakta böyle meşhur plaka kalınlaştıran bir yer duymadım.Açıkcası usta bence olayı biraz abartmış.Ereğli de en kral yerde plakanın çiftini 20TL ye kalınlaştırıyorlar.Benim şahsi fikrim bu kadar para verdikten sonra APP plaka yaptırırdım.Sizin plakanızla APP plaka arasında fark olduğu fontlarından belli oluyor.Ben plaka kalemi aldım.Canım sıkıldıkça kalınlaştırıyorum.Tekrar hayırlı olsun...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir
  Mustafa_Özcan yazdı:

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bende Zonguldak Ereğliliyim ama Zonguldakta böyle meşhur plaka kalınlaştıran bir yer duymadım.Açıkcası usta bence olayı biraz abartmış.Ereğli de en kral yerde plakanın çiftini 20TL ye kalınlaştırıyorlar.Benim şahsi fikrim bu kadar para verdikten sonra APP plaka yaptırırdım.Sizin plakanızla APP plaka arasında fark olduğu fontlarından belli oluyor.Ben plaka kalemi aldım.Canım sıkıldıkça kalınlaştırıyorum.Tekrar hayırlı olsun...

teşekkür ederim mustafa app plaka mantıklı ama polislerle uğraşmak istemedim. usta biraz parasını abattığı doğru bende cok istiyorsunuz dediğimde boyası özel bir boya 230 tl kılosu kesınlıkle cıkmaz ve atmaz cevabı aldım bakalım zaman göstericek.usta zonguldak merkezde kadırga yokusu diye bir semtteymiş...

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Ufuk Memiş
  Osman Tekindemir yazdı:
GJUdr.jpg en sonunda bi kaç resim yükleyebildim....

osman merhaba plakayı nasıl yapıştırdın ne kullandın malzeme olarak ben bir türlü plakayı sağlıklı bir şekilde yapıştıramadım

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir
  Ufuk Memiş yazdı:

osman merhaba plakayı nasıl yapıştırdın ne kullandın malzeme olarak ben bir türlü plakayı sağlıklı bir şekilde yapıştıramadım

tekzenlerede koctaşalarda kaliteki silikonlu çift taraflı bantlar var. palakanın arkasından cerceve şeklinde bu çift taraflı bantı uyguladıktan sonra bantın denk gelmeyen yerlerine silikon sıkarak uyguladım. hem çift taraflı bant hem silikon yapıyorum ben gayet sağlam oluyo bu şekilde...

Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir
  Erhan Yılmaz yazdı:

Kişisel görüşüm olmamış. Plotter çıktısı folyo daha iyi bir çözüm olabilirdi. Böyle olabilirdi;

http://www.fordclubt...ost__p__1574693

10-16.07.2012.jpg

erhan ben aracı sattım zaten artık alan adam hayrını görsün olsada olmasada kararı verip duruma göre davranır....

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Murat Başaran

istanbulda cemiyetten bastırılan plakaların tumu yasaldır arkadaslar.emnıyetten alinan plaka tebdil yazilariyla usule uygun app plaka yapilir.size önerim plakayı basan cemiyetten makbuzunuzu alın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...