Serkan Ünsalan 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Ayak aydınlatmasına en az 6 tane 3528 ledli şerit led fazlasıyla yetiyor.Daha yüksek ışık şiddetine gerek yok.Verdiğiniz koddaki üründe olur ama bence gerek yok pahalı.2 metre şerit led al aracın her yerine fazlasıyla yeter. teşekkürler abi msj alındı Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2012 Teşekkür ediyorum. Km göstergesi araç üzerindeki son hali bu.Far dügmesi,kaset çalar ledleri kırmızıya çevrildi fakat elimde araç üzerindeki görünüşlerine ait resimler şu an için yok.İlerki zamanlarda ekleyecegim. Kırmızı bölüm ışık sızmasız olarak en temiz hale getirildi.Biteli galiba 2 haftadan fazla olacak . Far dügmesi son hali. 1 Yorum bağlantısı
M.Ali Baş 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 fevkalade bır ıs hocam ellerıne emegıne saglık... Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 Zaten olmasi gereken renk kirmizi. Beyaz ve mavi sadece gostergede iyi duruyor, diger yerlerde cok siritiyor ve goz aliyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 (düzenlendi) Teşekkür ediyorum. Far dügmesi üzerindeki kapak çekince çıkıyor ve altında bu dügmeyi sabitleyen vidalar sökülünce işlemi yapabilirsin ama içinde ampul yok led var büyük olasılıkla içi tamamen kirlenmiştir.Fakat sökme işelemini dikkatli yapın oturtturmak oldukca zor olabilir. Kalarifer paneli önce teyp sökülecek 4 adet vida var sökülüp dış çerçeve sökülecek kalorifer ayar bölümünü arkadan tutan kısımlar dikkatlice sökülmesi gerekiyor.Biraz zahmetli bir işlem. 28 Mayıs 2012 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahimcan Gökalp 4 Aralık 2014 Paylaş 4 Aralık 2014 Oktay abi konuyu hortlatacağım ama bir sorum olucak. Ben benım connectin klima fan duğmlerini söktüğümde arkası tamamen yeşil bir plastik gibi. Siz nasıl bu ışığı elde ettiniz? Denemedim ama mavi ışık verdiğinizde yeşil tabakadan mavi çıkıyor mu? sizin yapığınızdamı tarif ettiğim gibi? hız göstergelerini mavi yaptım far açmayı mavi yaptım bitek onlar kaldı yardımcı olabilir misiniz. Yorum bağlantısı
Şahan Karakış 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 bunu yaptırmak ne kadara patlar abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts