Misafir 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 (düzenlendi) Selamlar, Yeni bir internet explorer sayfası açtığımda ( chrome )ekranın en altında köşede açılıyor ve sadece bir kısmı görünüyor. Her seferinde tam ekran yapmaya yada taşımaya uğraşıyorum. Bunu normale nasıl çeviriyoruz? Bir iki kez taşıma işlemini yapıp yeniden açıyorum istediğim gibi açılıyor daha sonra yine aynı. Neden bu şekilde açılıyor yeni sayfalar? 11 Mayıs 2012 tarihinde Ersen Tapan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Kenarlarından çekerek büyütün sayfayı.Ekranı kaplayacak hale getirin.Daha sonra da tam ekran butonuna basıp kapatın..Sonra açtıklarınızınbu ebatta açılması lazım.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 (düzenlendi) Sayfa ayarları var, ie özellikler bölümünde. Sekme nasıl açılsın gibi. Zannederim oralarda bir yerlerde ayarı var. 11 Mayıs 2012 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Kenarlarından çekerek büyütün sayfayı.Ekranı kaplayacak hale getirin.Daha sonra da tam ekran butonuna basıp kapatın..Sonra açtıklarınızınbu ebatta açılması lazım.. Çok denedim. Algılıyor 2 kez tam ekran açıyor daha sonra yine aynı şekilde bildiği gibi açıyor. En alt sağda sadece köşesi görünür vaziyette. Sayfa ayarları var, ie özellikler bölümünde. Sekme nasıl açılsın gibi. Zannederim oralarda bir yerlerde ayarı var. Ayarlar kısmında bulamadım Servet abi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 İnternet seçenekleri tıklanınca genel bölümünde altta sekmeler var. Orada olmalı. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Ayarlar kısmında bulamadım Servet abi. Araçlar >> internet seçenekleri >> gelişmiş oradan bakın birde.. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Araçlar >> internet seçenekleri >> gelişmiş oradan bakın birde.. Chrome de o menü yok. Ayarlar - Gelişmiş seçenekler var. O menüde de yok. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Başlık internet explorer diye yazmıştım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Evet ie yazmışım. Pardon değiştirebilirmiyiz başlığı ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Mayıs 2012 Paylaş 11 Mayıs 2012 Evet ie yazmışım. Pardon değiştirebilirmiyiz başlığı ? Düzelttim Yorum bağlantısı
Recommended Posts