İçeriğe Yönlendir

Fiesta Ön Tampon Eteği

Cihangir Elbasan

Recommended Posts

İsrafil Önal2

Merhaba,

Fiber aslında, plastikle kıyasla daha kırılgandır. Fakat daha ucuzdur. Ve örnekte olan ek parça gibi kücük eklentilerde gayet güzel ve uzun soluklu sonuçlar verir. Kısacası kesinlikle tavsiye ederim. Yaklasık 1.5 yıldır o, üstteki parçayı kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Tavsiye ederim fiberi. Yine de bankanızda sizi durduk yere rahatsız eden 2000 TL'niz felan var ise, o zaman plastik modelini seçin derim. :)

Saygılarımla

İsrafil

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Ayyıldız

Orjinal plastik malzemeyi takmanız daha doğru olur bence. Öyle 2000 TL gibi bir rakam değil, 380 TL fiyat aldım serviste. Bu kadar fiyat farkı az olunca, daha dayanıklı plastik ve orjinal olan daha mantıklı geliyor sanki.

Yorum bağlantısı
Onur Efe

Orjinal plastik malzemeyi takmanız daha doğru olur bence. Öyle 2000 TL gibi bir rakam değil, 380 TL fiyat aldım serviste. Bu kadar fiyat farkı az olunca, daha dayanıklı plastik ve orjinal olan daha mantıklı geliyor sanki.

Bu 380 dediğiniz tek parça fiyatı olmalı. Çünkü Komple etekleri arka tampon eki falan dediğinizde 2000 i bulur. Fiber ise komple boyanmış 400 lira civarında.

Yorum bağlantısı
Burak Ayyıldız
(düzenlendi)

Bu 380 dediğiniz tek parça fiyatı olmalı. Çünkü Komple etekleri arka tampon eki falan dediğinizde 2000 i bulur. Fiber ise komple boyanmış 400 lira civarında.

Yan etekler yoktu konuştuğum serviste. Arka tampon eki, ön tampon eki, spoiler toplam fiyatı 1280 TL fiyat verildi Onur Bey. Sadece ön tampon eki konuşulmuş başlıkta, ben de o yüzden daha mantıklı dedim. Tek parça halinde kıyaslayınca olan fiyat farkı, orjinal taktırmaya değer.

tarihinde Burak Ayyıldız tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Karadağ

Bende komple arka spoyler haric fiber den kullaniyorum illaki malum istanbul yollarinda basik aracla gitmek bazen dert olabiliyor ama israfil in de dedigi gibi bankada sizi rahatsiz eden paraniz yoksa fiber varsa plastik. Ayrica komple body kiti arka cam spoyleri orjinal plastik olmak uzere boyali 800 tl gibi rakamlarlada bulabilirsiniz. Ben otosport ta yaptirmistim.

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Servislerde fiber malzeme de satılıyor. Ford kolaylı spider ile anlaşmalı. Plastik ürün diye toplam 1250 tl fiyata fiber ürün alan arkadaşlar var. Bence size verilen 380 tl fiyat fiber olan üründür. Almadan önce kesinleştirmenizi öneririm. (Not:Cuma günü arka tampon altı ek -orjinal ürün- için 650 tl+KDV fiyat aldım)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...