Fatih Öztürk27 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Bu gün akşam bir yere gitmem gerekti. Teyp açık farları da açalım farkedilelim dedim. Farı açtım teyp kapanıyor geri açılıyor yada elektirik gelip gidiyor. Güzelim Emel Sayın parçasını rezil ettik bu arada. Not: Sigortalarla uğraşmadım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Bu gün akşam bir yere gitmem gerekti. Teyp açık farları da açalım farkedilelim dedim. Farı açtım teyp kapanıyor geri açılıyor yada elektirik gelip gidiyor. Güzelim Emel Sayın parçasını rezil ettik bu arada. Not: Sigortalarla uğraşmadım. Peki bu olay ne zamandan beri var Salı gününden beri vardıda senmi farketmedin. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 17 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2012 Peki bu olay ne zamandan beri var Salı gününden beri vardıda senmi farketmedin. Bu akşam farkettim. Yo salıdan kalma değil. Dün de gece kullandım sıkıntı yoktu.-----------teybi açmamış olabilir miyim? bunu da değerlendirmeli. kısa mesafe gidip geldim çünkü. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 (düzenlendi) Farlara yeni kablo çekildi felansa voltaj düşümü fazla oluyor olabilir kabloda ve teyp elektriği sigorta panelinde farların ordan alınmıştır kazara. Böyle bir devre sorunu yoksa şarj devresinde sorun. (tabi akü de de olabilir) 17 Mayıs 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Aracın voltajını bi ölçün bakalım.. Aklıma başka bir şey gelmiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Bu akşam farkettim. Yo salıdan kalma değil. Dün de gece kullandım sıkıntı yoktu.-----------teybi açmamış olabilir miyim? bunu da değerlendirmeli. kısa mesafe gidip geldim çünkü. Hocam taktığın ekstra aydınlatmalı şimdilik devre dışı bırakıp denesene. Mehmet ÖZYÜREK abinin dediği gibi voltaj düşmesine etki edebilir. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 17 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2012 2 ay kadar oldu ayak altlarına led aydınlatma yapmıştık. Ama şimdiye kadar sıkıntı olmamıştı. bunun dışında herşey normal halinde. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 ben oyumu aküden yana kullanıyorum. Hocam geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 17 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2012 Sağlık olsun abi. İstediği akü olsun. Ne yapalım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 2 ay kadar oldu ayak altlarına led aydınlatma yapmıştık. Ama şimdiye kadar sıkıntı olmamıştı. bunun dışında herşey normal halinde. Bunun zararı olmaz faydası olur.. Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Başıma gelmişti aynı olay aracım 5 ay yattıktan sonra. Servise götürdüm aracı yoğun kullanın 1 hafta düzelir dediler. Akü kendini topladı bu arada. Yorum bağlantısı
Ali Eren 17 Mayıs 2012 Paylaş 17 Mayıs 2012 Fatih Hocam bi yerlere para sıkışmış galiba. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 18 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2012 Bu garip bir döngüdür. Yazıcıya kağıt sıkışması gibi. Şaka bir tarafa triger, filtre ve yağ bakımları derken , tüpün filtresi kalmıştı hafta sonuna değişecek bir de akü olur, olsun.Kafamız rahat bir süre bineriz inşallah. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 25 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2012 Yok artık vs. denebilecek şekilde sıkıntıyı çözdük. Gece gelirken teyp kapandı. Tamam muhabbete devam. Uzunlar yakınca göstergede işaretin görünmediğini farkettim. Uzunlar yanıyordu oysa. Elektirikçiye gittim. Elektirikçim yurt dışına gitmiş çalışmaya artık onun halefiyle tanıştık. Öncelikle akü ölçüldü her şey normal çıktı.Sonra sol uzun farın ampulünün patladığını gördük değiştirdik ama ikaz lambası hala yok. Kablo kırık olabilir dedi olmaz dedim dur. Bundan önce sigortaları kontrol etmişti zaten.Bir süre daha uğraştıktan sonra kutuda bir sigortanın eksik olduğunu gördük. ( iyi saatte olsunlar sigorta kutusuna mı dadandı ne ) Mehmet Kaya hocamla sigortaları tamamlatıp yedeklerin bile yerlerini tamamlamıştık. Sigorta taktık her şey normale döndü. Teyp kapanma işi de bitti. Ben arada bir bağlantı kuramadım ama...uzunlar-sigorta-teyp.. Bir akü parası kar mı ettik ne bu arada. Ne kadarda emindim oysa sigortalarla oynanmadığından. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 25 Mayıs 2012 Paylaş 25 Mayıs 2012 baya uğraştırdı hocam sizi neyseki sonunda çözmüşünüz 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 25 Mayıs 2012 Paylaş 25 Mayıs 2012 aman hocam bunla gelmiş geçmiş olsun focuslar elektrik tesisatın oynanmasını pek sevmiyorlar aman dikkat. 2 Yorum bağlantısı
Erkan Cansız 25 Mayıs 2012 Paylaş 25 Mayıs 2012 sorunu çözdüm sanma kardeş)) aynısını ben yaşadım sonuç far anahtarı çıktı( bi müddet sorun çıkarmaz ama çıkarsa ilki far anahtarı Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Far anahtarı? tam olarak neresi içerdeki açma düğmesi mi? fara yakın bir yerde mi. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 (düzenlendi) Aynı olayı yaşıyorum. Az önde uzun yoldan geliyorum Sisleri açınca teyp gidip gidip geliyor Double ekran var arabada ekran gidiyor beraberinde ses gidip geliyor, kısaları açıyorum yine gidip geliyor kapatıyorum topluyor kendini, direksiyonu çeviriyorum gene gidip geliyor. Farlar açık şehir içi giderken bazen kafayı yiyor flash patlar gibi ekran seri seri gidip geliyor bu ikinci teybim o da gidip geliyor diye değiştirmiştim Araba kapalıyken yani anahtar kontakta iken yaptığını görmedim 2 Haziran 2021 tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 OBD den ölçüm yaptım araç garajda durduğu yerde ilk çalışırken 13.7 kontak açık beklerken 12.7 Volt veriyor aküm. Yolda giderken verdiği voltajı ölçmedim. Sizce problem nerede? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Çağrı Alaf yazdı: Sizce problem nerede? ne problemi? Çağrı Alaf yazdı: kısaları açıyorum yine gidip geliyor kapatıyorum topluyor kendini, direksiyonu çeviriyorum gene gidip geliyor. v kayışı veya şarj dinamosu sorunlu olabilir veya teyp voltaja hassas bir markadır tolere edemiyordur Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 2 Haziran 2021 Paylaş 2 Haziran 2021 Çağlar Bayur yazdı: v kayışı Yeni Çağlar Bayur yazdı: şarj dinamosu Bunun testi var mı anlaşılır bir şey mi ustaya götürsem? Yorum bağlantısı
Recommended Posts