Murat Akaloğlu 30 Nisan 2013 Paylaş 30 Nisan 2013 (düzenlendi) Murat bey westinghos'un bu bahsettiğiniz ayar vidası işlemi uzun ve uğraştırıcı mı benim usta tüp te sorun diyor adama burada yazanlardan yola çıkarak söylüyorum illa tüp diyor tüp neyse artık.. :heat: ayar vidasından önce ana merkezin arkasında westinghousa basan kısımda lastik conta vardır,zamanla deforme olabiliyor, oraya göre oring takarak denemenizde fayda var, valla işini düzgün yapan bir usta bulursanız 20 dk bile sürmez, yalnız vidayı çok az açması lazım, fazla açarsa bu seferde frenler kapma yapar ben bu fren konusunda çok çektim, en sonunda transit connect ana merkezini ve westinghousonu focus 1 e uydurmuştum ,derdim tasam kalmamıştı, yumuşacık pedal, mükemmel dozlama ve kazık gibi frenleme, bence bir aracın fren sistemi özellikle yağı senede 1 kez,ana merkezi ve westinghouse 5 yılda bir yenilenmeli, 30 Nisan 2013 tarihinde Murat Akaloğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 (düzenlendi) sagolasın benim ön disk torna yaptırıldı. frene etkisi var ama torna yapılmadan önce sıkıntı yoktu. fren mesafesi uzadı açıkçası söylediğinizi deniyecem komple bakıma girecek artık .... :insaat: 1 Mayıs 2013 tarihinde Rasim Bolat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Merhaba yeni konu açmak istemedim sorumu buraya sorayım bu aralar fren pedalı aşağı düştü biraz ve siviçe basmadığı için stop lambaları sürekli yanıyor bunu gidermek için 6-7mm bir plastik parça yapıştırdım pedalın üstüne ve problem çözüldü fakat doğru mu ? milin ayarı varsa nasıl ayarlanıyor. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Merhaba yeni konu açmak istemedim sorumu buraya sorayım bu aralar fren pedalı aşağı düştü biraz ve siviçe basmadığı için stop lambaları sürekli yanıyor bunu gidermek için 6-7mm bir plastik parça yapıştırdım pedalın üstüne ve problem çözüldü fakat doğru mu ? milin ayarı varsa nasıl ayarlanıyor. Teşekkürler Doğru değil. Bi problem var. Acil olarak servise gösterilmeli. Şakaya gelmeyen bir donanım. Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 Doğru değil. Bi problem var. Acil olarak servise gösterilmeli. Şakaya gelmeyen bir donanım. nasıl bi problem olabilir ön balatalar yeni arkaları değiştimedim daha, frenleme de iyi problem yok, pedalı elle çekince geri geliyor ve siviçe basıyor ama sürekli geri çekemezsin o yüzde ek parça yapıştırdım, bu milin ayarı varmı onu sordum. teşekkürler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 nasıl bi problem olabilir ön balatalar yeni arkaları değiştimedim daha, frenleme de iyi problem yok, pedalı elle çekince geri geliyor ve siviçe basıyor ama sürekli geri çekemezsin o yüzde ek parça yapıştırdım, bu milin ayarı varmı onu sordum. teşekkürler Pedalın mekanizmasında problem olabilir. Allah korusun, fren düzgün çalışmaz ise olacakları hayal bile edemiyorum. Yorum bağlantısı
Murat Akaloğlu 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 pedalda sıkıntı yok..sıkıntı fren müşüründe...beyaz plastik cırcrlıdır...hafifçe aşağı doğru çekin normale döner Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Katalitik dolmuş olabilir. Benim araçta 170 i geçmiyor. Çok sıkınntı etmiyorum ama katalitik dolması nesıl birşeydir. Bu konuya cahil kaldım biraz. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Icindeki sucgecler dokuluyor diye biliyorum.sonrada degismesi gerekiyor.motor blogundan degisirse 750 kdv fiyat almistik.sadece katalitigin orayi 200 degistirdik Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Benim araçta 170 i geçmiyor. Çok sıkınntı etmiyorum ama katalitik dolması nesıl birşeydir. Bu konuya cahil kaldım biraz. Debriyajınız nasıl? Yakıtınız kötü değilse 10 yaşında bi araçta pek karşılaşılmıyor genelde katalitik durumu. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Sani Bey yakıt bence çok iyi. Otomatik vites araç klima açık / kapalı, çok sakinde kullanmam 1 lt lpg 10 km gider. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Sani Bey yakıt bence çok iyi. Otomatik vites araç klima açık / kapalı, çok sakinde kullanmam 1 lt lpg 10 km gider. Yakıtın iyiliği kötülünden kastım kalitesiydi Tüketim olarak konuşacaksak benzin veya lpg'nin 100km'deki tüketime bakmamız gerekir. 10LT lpg ile 100km diyorsanız, 8-8,5LT benzin yakıyor olmalısınız. Evet, tüketim iyi. Ama kalite? 170'i geçmiyorsa araç bence kompresyon testini bi yapın derim. Debriyaj da kaçırıyor olabilir tabi. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Kompresyon testinde nelere bakılıyor. Servis dışında da nerede yapılır bu test. Debriyaj kaçırma olayı yok bence. 170 e kadar çok seri hızlanıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts