Nuri Tanır 24 Haziran 2012 Paylaş 24 Haziran 2012 öncelikle geçmiş olsun ben yazınızdaki bir noktaya takıldım .... tamir ve bakımdan çıkmış bir aracın uyduruk bir şekilde araç sahibine teslim edilmesini gerçekten kınıyorum siz aracınıza hemen tamir sonrası ailenizle uzun bir yola çıkmak üzerede binebilirdiniz her türlü arızayı anlarım ama fren ve tekerlerle ile ilgili yapılan ihmalleri anlamakta zorlanıyorum neticede 4 teker üzerindeyiz göbek vidasının yeterince sıkılmadan size araç teslim edilmesi sonucunun yüksek hızda giderken nelere mal olabileceğini her halde anlatmaya lüzum yok özetle tekrar geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih Karaot 25 Haziran 2012 Yazar Paylaş 25 Haziran 2012 Teşekkür ederim...Bu arada sesin klima kompresör kasnağından geldiğine dair bir kanaat edindim (suyu oraya dökünce kesiliyor )Ben sökebilir miyim acaba kasnağı,bilyayı değiştirmek için.(Mehmet bey 40-50 lira kayış parası vermek istemiyorum boş yere,kayışı geçen sene değiştirtmiştik.) Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Haziran 2012 Paylaş 25 Haziran 2012 40-50 lira kayışa vermeyeceksiniz ama klima için verdiğiniz 140 lira gaz haline dönüşüp atmosfere karışacak..Kayış değişikliği ile başlayın bence de... Yorum bağlantısı
Fatih Karaot 28 Haziran 2012 Yazar Paylaş 28 Haziran 2012 Bugün gergi bilyasını bir arkadaşla beraber zor zahmet değiştirdik,-sabit olan değil-Önce ses kesildi,sonra 2 kez ara ara geldi,şimdi yine yok En son stop ederken ses gelmiyordu.Ne yapsam acaba? Yorum bağlantısı
Recommended Posts