İçeriğe Yönlendir

98 Ghia O/V Hararet Ve Cenaze ...

Fatih Karaot

Recommended Posts

Nuri Tanır

öncelikle geçmiş olsun :) ben yazınızdaki bir noktaya takıldım .... tamir ve bakımdan çıkmış bir aracın uyduruk bir şekilde araç sahibine teslim edilmesini gerçekten kınıyorum :( siz aracınıza hemen tamir sonrası ailenizle uzun bir yola çıkmak üzerede binebilirdiniz :( her türlü arızayı anlarım ama fren ve tekerlerle ile ilgili yapılan ihmalleri anlamakta zorlanıyorum neticede 4 teker üzerindeyiz göbek vidasının yeterince sıkılmadan size araç teslim edilmesi sonucunun yüksek hızda giderken nelere mal olabileceğini her halde anlatmaya lüzum yok :( özetle tekrar geçmiş olsun :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Karaot

Teşekkür ederim...Bu arada sesin klima kompresör kasnağından geldiğine dair bir kanaat edindim :) (suyu oraya dökünce kesiliyor :tongue: )Ben sökebilir miyim acaba kasnağı,bilyayı değiştirmek için.(Mehmet bey 40-50 lira kayış parası vermek istemiyorum boş yere,kayışı geçen sene değiştirtmiştik.)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

40-50 lira kayışa vermeyeceksiniz ama klima için verdiğiniz 140 lira gaz haline dönüşüp atmosfere karışacak..Kayış değişikliği ile başlayın bence de... :)

Yorum bağlantısı
Fatih Karaot

Bugün gergi bilyasını bir arkadaşla beraber zor zahmet değiştirdik,-sabit olan değil-Önce ses kesildi,sonra 2 kez ara ara geldi,şimdi yine yok En son stop ederken ses gelmiyordu.Ne yapsam acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...