Uğur Aras 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Merhaba, 2011 model collection araçlarda torpido soğutucusu var mı? klimayı sıcağa getirdiğim de torpidodan soğuk hava vuruyor yoğun bi şekilde. fakat torpido da herhangi bir opsiyon yok ayarlamak için, ya da ben bulamadım. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Torpidoyu açın. Sol tarafta yuvarlak bir menfez vardır ve saat yönüne doğru açılıp kapanır. Bu menfez varsa, torpido soğutucusu vardır. Yorum bağlantısı
Uğur Aras 23 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2012 sol tarafta herhangi birşey yok. fakat torpido soğuk hava veriyo Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Sol tarafta yuvarlak bir bölüm olmalı.Açılıp kapanan şekilde.Eğer yoksa soğutma özelliği de yoktur.Oraya başka türlü soğuk hava nasıl geliyor anlamadım ben 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Benim araba collection ve bu özellik yok...Markette durup soğuk içecek alıyorum mecburen... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Birileri dondurma ile test yapmış dondurma erimeden kalmış.Ben henüz denemedim..Ama soğuk içeceği soğuk tutar ama ılık olanı soğutmaz bence de. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Ne uğraşacaksın Ayhanım, ben kola içerim..O da her benzinlikte oluyor...Ayrıca klimayı artık kullanmamaya karar verdim...Geçen gün açtım bugün hastayım...Eskiden klimamı vardı, soğutucu torpido mu vardı... Zaten benim torpido tam dolu, ıvır zıvırlar ve ruhsat falan var...Kolaya dondurmaya yer yok.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 (düzenlendi) Ne uğraşacaksın Ayhanım, ben kola içerim..O da her benzinlikte oluyor...Ayrıca klimayı artık kullanmamaya karar verdim...Geçen gün açtım bugün hastayım...Eskiden klimamı vardı, soğutucu torpido mu vardı... Zaten benim torpido tam dolu, ıvır zıvırlar ve ruhsat falan var...Kolaya dondurmaya yer yok.. Bende tam bunu diyecektim.Benim torpidolarım da hiç boş olmaz ki..Elime geçeni teperim En güzeli soğuk soğuk alıp içmek..Ayrıca klima soğuyu da çok pis hasta yapar.Gıcık bir hissi vardır.Pek sevmem.. 23 Mayıs 2012 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Ne uğraşacaksın Ayhanım, ben kola içerim..O da her benzinlikte oluyor...Ayrıca klimayı artık kullanmamaya karar verdim...Geçen gün açtım bugün hastayım...Eskiden klimamı vardı, soğutucu torpido mu vardı... Zaten benim torpido tam dolu, ıvır zıvırlar ve ruhsat falan var...Kolaya dondurmaya yer yok.. Diyelim ki Balıkesir'den Hoşmerim aldım, Ankaraya gelip sana vereceğim Abi tazeliğini ve kıvamını nasıl sağlıyacağım Yorum bağlantısı
Uğur Aras 23 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2012 soğutucu torpido olmasada olur, ama klima sıcaktayken soğuk üflemese iyi olurdu Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Diyelim ki Balıkesir'den Hoşmerim aldım, Ankaraya gelip sana vereceğim Abi tazeliğini ve kıvamını nasıl sağlıyacağım Koli bandıyla tavana bağlayıp Ford ne verdiyse basacaksın... 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Valla bende daha kullanmadım bu özelliği, Torpido soğuyuncaya kadar aracın içide aynı ısıya ulaşır. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Koli bandıyla tavana bağlayıp Ford ne verdiyse basacaksın... Neyi basacağız e daha pratik yol var Klimayı ayaklara ver... Hoşmerim'i oraya koy olmazmı öyle koli bandı falan ne uğraştırıyorsun Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Hasta ediyor klima beni, koli bandı daha iyi...Ayrıca camlarda film var, klimayı açınca çok soğuk oluyor.. Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Mayıs 2012 Paylaş 23 Mayıs 2012 Collectionlarda yok diye biliyorum bu özellik. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 Bu arada torpido gözünün en arka kısmında bulunan delik hava tahliye yeriymiş.Bazıları buradan soğuk hava gelecek sanabilir. Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 25 Mayıs 2012 Paylaş 25 Mayıs 2012 Soğutucuyu torpidoya koymak saçma bence. En mantıklı yer kol dayama gözü. bravo ford bunu değerlendirmeli bence.... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Mayıs 2012 Paylaş 26 Mayıs 2012 bravo ford bunu değerlendirmeli bence.... Değerlendirmez çünkü en kolayı torpidoya koymak.. Kol dayama gözüne tesisatı ancak rüyalarda görürüz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts