Emre Alliş 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 arkadaşlar çok ağır bir kış geçirdikten sonra aracımda önce sol ön kapıda şimdi de sağ ön kapıda hafif bir şekilde kasma var, kapıyı açmaya çalıştığımda her zaman olmasada çoğu zaman açılmıyor hafif bir şekilde kapıya çökerek açılıyor. forumda araştırdım buna benzer bir konuya denk gelmedim, bulunduğum yerde pek usta servis vb. de olmadığı için idare ediyorum ama can sıkıntısı oluyor bu şekilde. Yorum bağlantısı
Osman Tekindemir 24 Mayıs 2012 Paylaş 24 Mayıs 2012 (düzenlendi) merhaba eğer bulunduğunuz yerde temin edebilirseniz kapı menteşelerini sıvı gres yağ ile yağlamanızı tavsiye ederim. kapı contalarınada silikon siprey uygulayınki aşırı soğuktan sertleşen kapı contaları yumuşasın. ayrıca bu uygulama araç hareket halindeyken rüzgar sesini içeri almamaktada etkili olacaktır. 24 Mayıs 2012 tarihinde Osman Tekindemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Alliş 24 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2012 arkadaşımda opel astra sedan vardı hemen hemen aynı sorun onun arka sağ kapıda idi, yağlama yaptık onun ki geçti hiç bir sıkıntı kalmadı ama benimki devam ediyor, yağlama pek işe yaramadı sanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts