Guest Fatih Acar 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 (düzenlendi) arkadaşlar benim 98 ka'nın orjinal teybi üzerinde ve cok memnunuz. teyp kasetcalar ama cd butonu da mevcut. tabı basınca no cd dıyor. cd caları teybın orjınallıgını bozmadan aktıf etmek ıstıyorum ama bunu ankarada kım yapar? tahmınen bı cd box takılacak ama teyple baglantısı nasıl sağlanır? 10 Şubat 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 CD ile uğraşmayın derim ben. Fiyatı biraz tuzlu ama : http://www.hepsiburada.com/liste/ford-ka-digital-music-orijinal-muzik-calari-usb-sd-li-calara-cevirici-modul/productDetails.aspx?productId=otelf14834&categoryId=20054741&SKU=OTELF14834 1 Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 evet, çok daha mantıklı. teşekkür ederim kardeşim. ama bu sıralar biraz fazla harcadık bizim ka'ya. toparlayınca ilk işim bi tane edinmek olacak. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 evet, çok daha mantıklı. teşekkür ederim kardeşim. ama bu sıralar biraz fazla harcadık bizim ka'ya. toparlayınca ilk işim bi tane edinmek olacak. Önemli değil abi sadece öneri. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Yukarıdaki alet yerine, teyp çerçevesi ve yeni teyp (USB Girişli) daha iyi olabilir gibi geldi ama? 2 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Orjinalinden memnunuz dediğinden verdim o linki abi. Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar 29 Mayıs 2012 Paylaş 29 Mayıs 2012 orjinal teyp cok şık be sani. dolayısıyla illa ki ona çözüm bulmak lazım. Yorum bağlantısı
Efe Can Pehlivan 12 Ocak 2013 Paylaş 12 Ocak 2013 merhabalar. ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. sahibinden'de bir ilandan gördüğüm aynı ürünün "audio system" markasını aldım, kalitesinden, kullanım kolaylığından şunundan bunundan çok memnunum, böyle düşünen herkese öneririm. iki kancanız varsa kendiniz bile takabileceğiniz bir ürün. Yorum bağlantısı
Süleyman Çil 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Arkadaşlar merhabalar ka orjinal kaset çaları kullanmayan veya yenilemeyi düşünen arkadaşlar varsa bene talip olabilirim. Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Aslında Audio CD nin ses kalitesini hiç bir şey vermiyor. Hele de orijinalse. Bir tane 6 lı CD changer takılsa süper olur diye düşünüyorum. 2. el temiz bir tane bulunabilir belki. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Çil 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Olabilr aslında Kanın orjinal teyp ini seviyorum benimkinin ekran camı siyahlaşti bitane bulursam Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Olabilr aslında Kanın orjinal teyp ini seviyorum benimkinin ekran camı siyahlaşti bitane bulursam Street KA'dan çıkma: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-ford-ka-cd-orjinal-yeni-154313162/detay Normal KA'dan çıkma: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-fort-ka-orjinal-kasetcalar-radyo-154098740/detay İmkan var ise 6000cd iyidir derim. Yorum bağlantısı
Süleyman Çil 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Street KA'dan çıkma: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-ford-ka-cd-orjinal-yeni-154313162/detay Normal KA'dan çıkma: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-fort-ka-orjinal-kasetcalar-radyo-154098740/detay İmkan var ise 6000cd iyidir derim. Evet cihaz güzel arasak bulamayız ancak şuan için imkanlar el vermiyor diğerinde karar kıldım gibi sahibine pm attım . Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Kimle konuşsam makara konusu oluyor ama orjinal teypte olan bir özellik var; Kontağı kapattığınızda otomatik kapanıyor. Ardından açmak isterseniz açılıyor. (anahtar takılı olmasa bile) Ka'yı hatırlayamadım fakat focusta 1 saat çalışıp tekrar kapanıyor. Daha önce orjinal olmayan teybi açık unutup (ses potu da arızalıydı) sonuna kadar açık bir sesle sabaha kadar hem mahalle sakinlerine rahatsızlık verme, hemde akü bitmesi gibi kötü bir anımdan kalmadırki. Bu özellik için orjinal teypten kopamıyorum. Bol bol geç saatte uykusuz şekilde eve döndüğüm için çok unutuyorum ve anahtar çıkınca kapanması kurtarıyor beni. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Olabilr aslında Kanın orjinal teyp ini seviyorum benimkinin ekran camı siyahlaşti bitane bulursam Süleyman ben yeni bir teyp aldım. Dilersen eskisini sana verebilirim? Talip olmazsan yakında ilan açacağım ona göre Yorum bağlantısı
Süleyman Çil 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 (düzenlendi) Süleyman ben yeni bir teyp aldım. Dilersen eskisini sana verebilirim? Talip olmazsan yakında ilan açacağım ona göre teşekkür ederim forumdan bir arkadaştan temin ettim 19 Haziran 2014 tarihinde Süleyman Çil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Şenoğlu 1 Nisan 2015 Paylaş 1 Nisan 2015 Süleyman ben yeni bir teyp aldım. Dilersen eskisini sana verebilirim? Talip olmazsan yakında ilan açacağım ona göre Merhaba erhan bey, Sizdeki teyp FOCUS 1 CD çalar ise makul bir fiyata satın alabilirim Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Merhaba erhan bey, Sizdeki teyp FOCUS 1 CD çalar ise makul bir fiyata satın alabilirim Ömer Bey KA'nın teybi focus'a olmuor maesef. şekli biraz farklı. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2015 Paylaş 2 Nisan 2015 Ömer Bey KA'nın teybi focus'a olmuor maesef. şekli biraz farklı. Ka'nın teybi mp3 çalıyor mu ? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Ka'nın teybi mp3 çalıyor mu ? taş plak çalıyo abi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 taş plak çalıyo abi Banttan çalıyorsa alayım diyecektim Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 Banttan çalıyorsa alayım diyecektim davul zurna var arkada. Her daim canlı müzik Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2015 Paylaş 6 Nisan 2015 davul zurna var arkada. Her daim canlı müzik Görüşelim seninle bir gece vakti Yorum bağlantısı
Recommended Posts