İçeriğe Yönlendir

Ka - Cd Çaları Nasıl Aktif Hale Getiririm?

Guest Fatih Acar

Recommended Posts

Guest Fatih Acar
(düzenlendi)

arkadaşlar benim 98 ka'nın orjinal teybi üzerinde ve cok memnunuz. teyp kasetcalar ama cd butonu da mevcut. tabı basınca no cd dıyor. cd caları teybın orjınallıgını bozmadan aktıf etmek ıstıyorum ama bunu ankarada kım yapar? tahmınen bı cd box takılacak ama teyple baglantısı nasıl sağlanır?

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar

evet, çok daha mantıklı. teşekkür ederim kardeşim. ama bu sıralar biraz fazla harcadık bizim ka'ya. toparlayınca ilk işim bi tane edinmek olacak.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

evet, çok daha mantıklı. teşekkür ederim kardeşim. ama bu sıralar biraz fazla harcadık bizim ka'ya. toparlayınca ilk işim bi tane edinmek olacak.

Önemli değil abi sadece öneri. :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yukarıdaki alet yerine, teyp çerçevesi ve yeni teyp (USB Girişli) daha iyi olabilir gibi geldi ama? :music2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Efe Can Pehlivan

merhabalar. ben de aynen sizin gibi düşünüyorum. sahibinden'de bir ilandan gördüğüm aynı ürünün "audio system" markasını aldım, kalitesinden, kullanım kolaylığından şunundan bunundan çok memnunum, böyle düşünen herkese öneririm. iki kancanız varsa kendiniz bile takabileceğiniz bir ürün.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Süleyman Çil

Arkadaşlar merhabalar  ka orjinal kaset çaları kullanmayan veya yenilemeyi düşünen arkadaşlar varsa bene  talip olabilirim.

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Aslında Audio CD nin ses kalitesini hiç bir şey vermiyor. Hele de orijinalse. Bir tane 6 lı CD changer takılsa süper olur diye düşünüyorum. 2. el temiz bir tane bulunabilir belki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Çil

Olabilr aslında :)  Kanın orjinal teyp ini seviyorum benimkinin ekran camı siyahlaşti bitane bulursam

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Yorum bağlantısı
Süleyman Çil

Evet cihaz güzel arasak bulamayız ancak şuan için imkanlar el vermiyor diğerinde karar kıldım gibi sahibine pm attım .

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Alkım Hoşgör

Kimle konuşsam makara konusu oluyor ama orjinal teypte olan bir özellik var;

Kontağı kapattığınızda otomatik kapanıyor.

Ardından açmak isterseniz açılıyor. (anahtar takılı olmasa bile)

Ka'yı hatırlayamadım fakat focusta 1 saat çalışıp tekrar kapanıyor.

Daha önce orjinal olmayan teybi açık unutup (ses potu da arızalıydı) sonuna kadar açık bir sesle sabaha kadar hem mahalle sakinlerine rahatsızlık verme, hemde akü bitmesi gibi kötü bir anımdan kalmadırki. Bu özellik için orjinal teypten kopamıyorum.

Bol bol geç saatte uykusuz şekilde eve döndüğüm için çok unutuyorum ve anahtar çıkınca kapanması kurtarıyor beni.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...

Olabilr aslında :) Kanın orjinal teyp ini seviyorum benimkinin ekran camı siyahlaşti bitane bulursam

Süleyman ben yeni bir teyp aldım. Dilersen eskisini sana verebilirim? Talip olmazsan yakında ilan açacağım ona göre :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Süleyman Çil
(düzenlendi)

Süleyman ben yeni bir teyp aldım. Dilersen eskisini sana verebilirim? Talip olmazsan yakında ilan açacağım ona göre :)

teşekkür ederim forumdan bir arkadaştan temin ettim tarihinde Süleyman Çil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Ömer Şenoğlu

Merhaba erhan bey,

Sizdeki teyp FOCUS 1 CD çalar ise makul bir fiyata satın alabilirim

Yorum bağlantısı
Misafir

Merhaba erhan bey,

Sizdeki teyp FOCUS 1 CD çalar ise makul bir fiyata satın alabilirim

Ömer Bey KA'nın teybi focus'a olmuor maesef. şekli biraz farklı. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Ömer Bey KA'nın teybi focus'a olmuor maesef. şekli biraz farklı. 

Ka'nın teybi mp3 çalıyor mu ?  :tongue:

Yorum bağlantısı
Misafir

:shok: Banttan çalıyorsa alayım diyecektim  :D

davul zurna var arkada. Her daim canlı müzik :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...