İçeriğe Yönlendir

Drift Academy İstanbul Fotoğraflarım

Aykan Samet Uzun

Recommended Posts

Çağlar Bayur
:f1: herkes emanet lastikle mi gelmiş, kendi lastiğine zeval gelmesin diye :D , bu mekanı her isteyen kiralayabiliyor mu?
Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun
(düzenlendi)

GUSAA.jpg

EJyay.jpg

5dUpn.jpg

YfGV7.jpg

cvnPJ.jpg

TXqp2.jpg

gzwGL.jpg

1ew8U.jpg

mFMtv.jpg

jPmy3.jpg

jrqjk.jpg

nLBor.jpg

HGPev.jpg

eNNTx.jpg

Ez7RE.jpg

7CRaG.jpg

Bu fotodaki S13'e ve bir alt fotodaki M5'e bindim çok zevkliydi sofeer.gif

vrAx0.jpg

51M26.jpg

Biz binmeden önce sıfır lastik takıldı.İndikten sonra bu haldeydi :D

F0m7s.jpg

C8vm7.jpg

bW5Pp.jpg

zJw8E.jpg

D5V77.jpg

Bu fotodaki S13'e ve bir alt fotodaki M5'e bindim çok zevkliydi

tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

kuş yok. videolara bakmadım bile o yüzden :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Geçen seferkilerden farkı bir araç görmedim. Kartal vardı bir taen onu da göremedim. :)

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

:f1: herkes emanet lastikle mi gelmiş, kendi lastiğine zeval gelmesin diye :D , bu mekanı her isteyen kiralayabiliyor mu?

Lastikleri çıkma alıyorlar onları kullanıyorlar.Pistte onlara özel...

kuş yok. videolara bakmadım bile o yüzden :)

Geçen seferkilerden farkı bir araç görmedim. Kartal vardı bir taen onu da göremedim. :)

kartal nerde :D

Kartalı neden getirmemişler bilmiyorum ama olsa güzel olurdu.Gemi gibi bir sağa bir sola yatıyor.İzlemesi güzel oluyor :)

Geçen seferden farklı olarak Gri E36 M3, GTR R34 Motorlu Yeşil jantlı S14A birde TeamArt S13 vardı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Aykan Samet Uzun

Benden tüm Drift'cilere gelsin :rallici:

Yer - zaman : 11 Kasım 2012 Atatürk Olimpiyat Stadı Otoparkı

Ekipman : Canon 550D 18-55 & 55-250

İyi seyirler...

SsvI0.jpg

HtgG4.jpg

0sgUS.jpg

SmDS9.jpg

tHg7n.jpg

Uk3x0.jpg

Ben Bektaş'ı çekiyorum, Bektaş'da beni :biggrin:

KhKsy.jpg

Vgcmh.jpg

l0bWw.jpg

Wr7ZE.jpg

Beko ROB'daykene

vsA8O.jpg

Taezh.jpg

rcGQJ.jpg

l54tJ.jpg

RhSAy.jpg

zGcxM.jpg

fJz8Y.jpg

xlr9r.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Güzel fotoğraflar Samet. Ellerine sağlık.

Daha önceki antreman fotoğraflarını da yüklemişsin, o konunla birleştirip başlığı değiştirdim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Gavur özentisi oluyor. (ihsan beye yanıt)

Drift okulu yahut yanlama okulu demek uygun. En azından bir web sayfası ve eğitim programı olmalı. Fiyat uygun olursa fırsat bulduğumda katılırım.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Güzel fotoğraflar Samet. Ellerine sağlık.

Daha önceki antreman fotoğraflarını da yüklemişsin, o konunla birleştirip başlığı değiştirdim.

Peki teşekkürler :)

Bu drift akademi ne oluyor biraz bilgi verebilir misin?

Gavur özentisi oluyor. (ihsan beye yanıt)

Drift okulu yahut yanlama okulu demek uygun. En azından bir web sayfası ve eğitim programı olmalı. Fiyat uygun olursa fırsat bulduğumda katılırım.

Evet drift okulu demek daha uygun...

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Sametcim bunun okul vaziyeti var mı peki? Bilgi verir misin? Daha önce duyuru attın mı? Belki gelinirdi.

Eski nissan 200sx sahibiyim.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İhsan Candan

Okul olduğunu anladım da atıyorum bende katılmak istesem kaç para istiyolar? Her zaman lastik yakma hevesim olmuştur ama arkadan çekişli bir aracım olmadı

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Daha önce biryere yazmadım ama şimdi yazmış olalım

ACADEMY İSTANBUL EĞİTİM PROGRAMI

Drift Academy Istanbul eğitim programları Formula D Eğitmeni Faruk Marek Kuğay gözetiminde Türk pilotlar tarafından verilmektedir.

Drift eğitimi 2 gün sürmektedir.

2 tam gün süren teorik ve pratik eğitim bedeli 1.000 TL’dir.

İkitelli’de yer alan Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirilen eğitimler, sadece haftasonları Cumartesi ve Pazar günleri verilmektedir.

Teorik eğitimler Atatürk Olimpiyat Stadı idari ofisler katından yer alan derslikte, pratik eğitimler ise yine stad bünyesinde yer alan 300×200m. boyutlarındaki asfalt zeminli Drift Academy Eğitim alanında verilmektedir.

Eğitimlerde drift speclerinden hazırlanmış Nissan 200SX S14 otomobillerimiz kullanılmaktadır.

İsteyen katılımcılarımız, eğitim programlarına arkadan itişli kendi araçları ile katılabilmektedirler.

Eğitim esnasında oluşan mekanik arızalar Drift Academy’e aittir.

Pilotaj hatası ile meydana gelebilecek kazalarda ise oluşacak hasar katılımcıya aittir.

Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilmektedir.

Eğitimler 10 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilmektedir.

http://www.driftist.com/ dan alıntıdır...

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Kurs ücreti şuan benim için çok görünsede farklı ve eğlenceli bir anı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Yanlardaki koruma için ilave tekerlekler yok birşey yok (ileri sürüş teknikleri eğitim araçlarındaki gibi). Farzımisal takla attı kullanıcı ne olacak ?Madem bin lira ücret alınıyor bunların da yapılması gerekir diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun
(düzenlendi)

Kurs ücreti şuan benim için çok görünsede farklı ve eğlenceli bir anı olacaktır.

Çok zevkli ama işte biraz para cebi deliyor

Yanlardaki koruma için ilave tekerlekler yok birşey yok (ileri sürüş teknikleri eğitim araçlarındaki gibi). Farzımisal takla attı kullanıcı ne olacak ?Madem bin lira ücret alınıyor bunların da yapılması gerekir diye düşünüyorum.

Buradaki hiçbir arabayı takla attıramazsınız :)

tarihinde Aykan Samet Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım
Çok zevkli ama işte biraz para cebi deliyor Buradaki hiçbir arabayı takla attıramazsınız :)

İlk öğrenmeye çalışan biri öyle bir attırır ki. Zaten maksat atması atamaması değil. Madem paralı bir servis, güvenlik önlemlerini almak zorunda olmalı şirket. Tazminatlar ödemek zorunda kalır yoksa.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

otoparkta 90 la yanlıyorsun, standart şahan bile başarır bunu, bu tip organzizasyonlar şart, caddeden kurtulmalı, formula pistininde tüm ümidimiz, sahtekar firma ortadan yok oldu, ihale bir alt teklife geçti, pist İntercity de, işi bilenlerin elinde, umarım....

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...