Aykan Samet Uzun 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Drift Academy İstanbul 27 Mayıs 2012 Antremanı çekimlerim... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 herkes emanet lastikle mi gelmiş, kendi lastiğine zeval gelmesin diye , bu mekanı her isteyen kiralayabiliyor mu? Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 (düzenlendi) Bu fotodaki S13'e ve bir alt fotodaki M5'e bindim çok zevkliydi Biz binmeden önce sıfır lastik takıldı.İndikten sonra bu haldeydi Bu fotodaki S13'e ve bir alt fotodaki M5'e bindim çok zevkliydi 12 Kasım 2012 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 kuş yok. videolara bakmadım bile o yüzden 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Geçen seferkilerden farkı bir araç görmedim. Kartal vardı bir taen onu da göremedim. Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 herkes emanet lastikle mi gelmiş, kendi lastiğine zeval gelmesin diye , bu mekanı her isteyen kiralayabiliyor mu? Lastikleri çıkma alıyorlar onları kullanıyorlar.Pistte onlara özel... kuş yok. videolara bakmadım bile o yüzden Geçen seferkilerden farkı bir araç görmedim. Kartal vardı bir taen onu da göremedim. kartal nerde Kartalı neden getirmemişler bilmiyorum ama olsa güzel olurdu.Gemi gibi bir sağa bir sola yatıyor.İzlemesi güzel oluyor Geçen seferden farklı olarak Gri E36 M3, GTR R34 Motorlu Yeşil jantlı S14A birde TeamArt S13 vardı... 1 Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 11 Kasım 2012 Yazar Paylaş 11 Kasım 2012 Benden tüm Drift'cilere gelsin Yer - zaman : 11 Kasım 2012 Atatürk Olimpiyat Stadı Otoparkı Ekipman : Canon 550D 18-55 & 55-250 İyi seyirler... Ben Bektaş'ı çekiyorum, Bektaş'da beni Beko ROB'daykene 2 Yorum bağlantısı
İhsan Candan 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 Bu drift akademi ne oluyor biraz bilgi verebilir misin? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 Güzel fotoğraflar Samet. Ellerine sağlık. Daha önceki antreman fotoğraflarını da yüklemişsin, o konunla birleştirip başlığı değiştirdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 (düzenlendi) Gavur özentisi oluyor. (ihsan beye yanıt) Drift okulu yahut yanlama okulu demek uygun. En azından bir web sayfası ve eğitim programı olmalı. Fiyat uygun olursa fırsat bulduğumda katılırım. 11 Kasım 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 11 Kasım 2012 Yazar Paylaş 11 Kasım 2012 Güzel fotoğraflar Samet. Ellerine sağlık. Daha önceki antreman fotoğraflarını da yüklemişsin, o konunla birleştirip başlığı değiştirdim. Peki teşekkürler Bu drift akademi ne oluyor biraz bilgi verebilir misin? Gavur özentisi oluyor. (ihsan beye yanıt) Drift okulu yahut yanlama okulu demek uygun. En azından bir web sayfası ve eğitim programı olmalı. Fiyat uygun olursa fırsat bulduğumda katılırım. Evet drift okulu demek daha uygun... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 (düzenlendi) Sametcim bunun okul vaziyeti var mı peki? Bilgi verir misin? Daha önce duyuru attın mı? Belki gelinirdi. Eski nissan 200sx sahibiyim. 11 Kasım 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İhsan Candan 11 Kasım 2012 Paylaş 11 Kasım 2012 Okul olduğunu anladım da atıyorum bende katılmak istesem kaç para istiyolar? Her zaman lastik yakma hevesim olmuştur ama arkadan çekişli bir aracım olmadı Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 12 Kasım 2012 Yazar Paylaş 12 Kasım 2012 Daha önce biryere yazmadım ama şimdi yazmış olalım ACADEMY İSTANBUL EĞİTİM PROGRAMI Drift Academy Istanbul eğitim programları Formula D Eğitmeni Faruk Marek Kuğay gözetiminde Türk pilotlar tarafından verilmektedir. Drift eğitimi 2 gün sürmektedir. 2 tam gün süren teorik ve pratik eğitim bedeli 1.000 TL’dir. İkitelli’de yer alan Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirilen eğitimler, sadece haftasonları Cumartesi ve Pazar günleri verilmektedir. Teorik eğitimler Atatürk Olimpiyat Stadı idari ofisler katından yer alan derslikte, pratik eğitimler ise yine stad bünyesinde yer alan 300×200m. boyutlarındaki asfalt zeminli Drift Academy Eğitim alanında verilmektedir. Eğitimlerde drift speclerinden hazırlanmış Nissan 200SX S14 otomobillerimiz kullanılmaktadır. İsteyen katılımcılarımız, eğitim programlarına arkadan itişli kendi araçları ile katılabilmektedirler. Eğitim esnasında oluşan mekanik arızalar Drift Academy’e aittir. Pilotaj hatası ile meydana gelebilecek kazalarda ise oluşacak hasar katılımcıya aittir. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilmektedir. Eğitimler 10 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilmektedir. http://www.driftist.com/ dan alıntıdır... Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Kurs ücreti şuan benim için çok görünsede farklı ve eğlenceli bir anı olacaktır. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Yanlardaki koruma için ilave tekerlekler yok birşey yok (ileri sürüş teknikleri eğitim araçlarındaki gibi). Farzımisal takla attı kullanıcı ne olacak ?Madem bin lira ücret alınıyor bunların da yapılması gerekir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 12 Kasım 2012 Yazar Paylaş 12 Kasım 2012 (düzenlendi) Kurs ücreti şuan benim için çok görünsede farklı ve eğlenceli bir anı olacaktır. Çok zevkli ama işte biraz para cebi deliyor Yanlardaki koruma için ilave tekerlekler yok birşey yok (ileri sürüş teknikleri eğitim araçlarındaki gibi). Farzımisal takla attı kullanıcı ne olacak ?Madem bin lira ücret alınıyor bunların da yapılması gerekir diye düşünüyorum. Buradaki hiçbir arabayı takla attıramazsınız 12 Kasım 2012 tarihinde Aykan Samet Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 Çok zevkli ama işte biraz para cebi deliyor Buradaki hiçbir arabayı takla attıramazsınız İlk öğrenmeye çalışan biri öyle bir attırır ki. Zaten maksat atması atamaması değil. Madem paralı bir servis, güvenlik önlemlerini almak zorunda olmalı şirket. Tazminatlar ödemek zorunda kalır yoksa. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Kasım 2012 Paylaş 12 Kasım 2012 otoparkta 90 la yanlıyorsun, standart şahan bile başarır bunu, bu tip organzizasyonlar şart, caddeden kurtulmalı, formula pistininde tüm ümidimiz, sahtekar firma ortadan yok oldu, ihale bir alt teklife geçti, pist İntercity de, işi bilenlerin elinde, umarım.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts