Önder Özcan 29 Mayıs 2012 Paylaş 29 Mayıs 2012 merhaba.titanyum aracın orjinal müzik sistemi üzerinde.müzik dinlerken sağ ön kapıdaki tweeter dan cızırtı geliyor.müziğin ritmine göre hafiften radyo paraziti gibi.yerinden söktüm baktım,kapalı kutu tabi birşey anlamadım.üzerinde direnç var.her şarkıda da yapmıyor.aynı ses seviyesinde bazı şarkılarda yapıyor.belli kji bir arıza var. tamir olur mu,profesyonel ses sistemleriyle uğraşan yerlere mi gitmek gerekir,üzerindeki dirençten olabilir mi,sıradan tamirciye direnci değiştirteyim mi. ya da tamir olmaz değişmek mi lazım. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 29 Mayıs 2012 Paylaş 29 Mayıs 2012 Hiç uğraşmayın 1 çift tweeter alın ön taraflarda biryerlere monte edin. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 29 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2012 almak gerekiyorsa orjinalini alırım.kendi yeri var zaten,herhangi bir yerde güzel durmaz. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 29 Mayıs 2012 Paylaş 29 Mayıs 2012 Vibe veyahut kicker kadar ses kalitesi çıkmaz sizin orjinallerden Yorum bağlantısı
Recommended Posts